Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 146
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро и от мен!
Аз тъкмо си разбърках триците и побързах да включа лаптопа да видя дали има и други буднички  Grinning
Tumba_lumba , явно имам много да се уча още, въпреки че съм на дюкан от миналата година по това време, ама тооо кой да се сети да се регистрира в форум и да чете за всички тънкости от по-опитни Laughing ) както и да е зарадвах се, че киселото мляко поне мога да си хапвам малко повечко Hug Така аз отивам да си хапна любимите трици и да бягам на лекциии
Лек и успешен ден на всичкии  Hug

# 526
  • Бургас
Може ли на мен малко по-подробно обяснение къде е това магазинче  Hug

Дени за теб винаги. Heart Eyes
Значи като застанеш срещу краставицата хващаш пътя надолу в ляво(от там минава автобус №4,а ако завиеш надясно тръгваш към Новата поща),дано ме разбра. Rolling EyesТа там има непосредствено след завоя спирка на четворката подминаваш и след 5 метра има една кооперация,първото магазинче е плод зеленчук,и до него има магазинче за подправки.Точно в това магазинче има от пиле мляко от към подправки.Има много чайчета,бонбони на кило ,есенции ,бой за сладки.
Ако не съм била ясна да търся линк в бгмапс да пускам.
Пределно ясна беше.
Благодаря! Hug

# 527
Добро утро и от мен ! Hug

Първо да честитя на рожденничката:

АДРЕНАЛИНКА,Честит рожден ден!Пожелавам ти здраве,много любов,късмет,успехи,добри приятели и много красиви моменти!

Аз да се отчета сега след 2 та дни на протеини ,от 63,300 стигнах до 61.Явно линийката не мога да я догоня.Не мисля и днес да се тормозя с протеини.Затова се успокоявам и оставам на толкова.Ще трябва да я коригирам. newsm78
мименсита,ако искаш ела до Варна ,ще ти кажа там къде е Лидл. Joy тъкмо ще отразим едно кафепиене . Party
Хора,много ми е студено бееее.Направо на замръзване отивам.Моите ми се чудят . ooooh!
Друго,друго ...имаше още нещо ама ...край отлетя .Ще пиша по-късно ,сега ставам да си ям триците. Hug
хубав,успешен и отслабващ ден от мен! Heart Eyes

# 528
Падаща звезда Мерси много,  bouquet и извинявай ако съм те притеснила...каква лоша домакиня съм, забраила съм си пощатата препълнена  Embarassed . Обясних адресчето и петък чакам доставки  Laughing newsm23   дай да видим и ние по-новите тази зашеметяваща промяна..направо се нахъсах от постата ти.. Party
udis* Значи аз също имам този проблем от години, или пия майчин лист чая или си вземам хапчета БИЗАЛАКС(от аптеката) струват 3лв.. и са доста, пия 2 вечерта и на другия ден нямам никакъв проблем. Ако 2 не действат виж листовката за дозичките.. Peace
 А за мен малко, не пиша много напоследък просто защото няма какво да се  похваля..даже съм +500 ама си чакам гостите, но ще ходя да се попотя в залата  261uu 
Хубав и положителен ден.. аз отивам да тършувам... newsm55

"Ако искаме дъга, трябва да се примир с дъжда" 

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 09:11 от Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 529
АДРЕНАЛИНКА Честито и от мен!!! newsm51 bdbaloni newsm51

За отчета най-после ми дойде МЦ и олекнах с - 0,600 newsm44, голям зор тия дни ......... smile3512 +,–,+,– Луда работа newsm12

# 530
  • Зеленият рай в сърцето на България
(не)Обикновена Аз соса, го правих за скумрия: кисело мляко (без да го цедя), много малко горчица, чесън и копър.  Така ми допадна, но може и в други варианти  Peace

udis* и мен ме тормози WC-то  Embarassed Най-гадното е, че и нощем ми се ходи, ама аз бая водица пийвам и отделно други течности Simple Smile

# 531
  Честит Рожден ден на Адреналинка , да си жива и здрава , все така красива и усмихната  Hug

# 532
ЧРД, АДРЕНАЛИНКА!
Жива, здрава и много щастлива!

ПП Сосчето с горчица си го правя по начина на ФрозенИнсайд - кисело мляко(нецедено), едрозърнеста горчица, идея чесънче, солчица, черен пипер. Разбърквам всички съставки много добре и воала соса е налице. Peace Wink

ПП За WC-то, една изпитана форумска схема- чаша топла вода на гладно, после триците сварени в прясно млекце, подсладени и овкусени с канела, след тях пак чаша топла вода. Момичетата споделят, че комбинацията действа успешно. Peace

# 533
Добро утро и от мен Simple Smile
Не пиша често, но не ви изпускам и чета редовно. Аз днес правя 4 месеца с режима, довечера ще си видя мерките при започването на 1ви Август и ще пиша. Килограмите са си стабилни - тези около линийката, между 65.3 и 66. Така цял месец вече, е в началото на Ноември варираха и до 67, та имам смъкнати някакви грамове, но не и цял килограм. Както вече съм писала калкулаторът на Дюкан ми показва 62-63 килограма, това и стария и новия. Та чудя се какво да правя, докога да продължавам с тая втора или поне да сменя схемата, че сега съм 5/5. Мисля си да пробвам и аз от днес с 1/1, хем днес ми е последем Пден, пети. Мислите ли, че това ще раздвижи нещо? Или пък дали е възможно това да са ми пределните килограми засега? Мисля, че изглеждам добре, в смисъл преди така съм изглеждала като съм била 62-63 килограма, може и да е защото ходя на фитнес 3 пъти седмично ама сериозни дълги тренировки с треньор. Та не знам, случвало ли се е някой друг да не може да си достигне килограмите от калкулатора - така като гледам всички ги подминават. А според новия калкулатор диетата трябваше да продължи (първа+втора фаза) 105-110 дни. Та някой ако има съвети ще се радвам да ги чуя. Като не знам и аз какво ме чака в трета. От друга страна виждам някои, които вече доста време са във втора и почти не са помръднали линийките си, това може и да е нормално при някои, ама май не ми се ще така да се получава, наистина липсата на мазнини за дълго време причинява сериозни проблеми и то не само с цикъла. Аз също ям много риба, но още от втория месец на режима имам проблеми с цикъла.

Поздрави на всички.

ПП: Сиссс, наистина изглеждаш отслабнала и аз се учудих като видях снимките, добре си си променила крайната цел.
Анна фейс, пиши моля те как върви трета, какво ядеш и как се отразява.

# 534
  • Зеленият рай в сърцето на България
Калкулатора от първата страница ли е новия? От скоро съм тук и не съм виждала друг  newsm78

# 535
  • NICE,FRANCE
Здравейте,
Деми,аз също бях на 5/5 и задържах за около десетина дена.Реших да пробвам 1/1 и от миналият четвъртък съм така.Ами получи се раздвижване Praynig,до днес съм -1,400.

# 536
Калкулатора от първата страница ли е новия? От скоро съм тук и не съм виждала друг  newsm78
Има една нова версия на калкулатора ,която ти дава колко време да ти е ударната фаза,колко горе-долу ще траят етапите и колко килограма да очакваш да остлабнеш.
Калкулатор
Ако не се отвори оттук, че не знам как да цитирам Ники от стара тема ето го и линка http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html
 Hug
Има и английска и испанска версия на сайта, ако ти е трудно с френския. В тема 238 е дискутиран калкулатора.

Galandri започвам тогава от утре 1/1 и да видим какво ще стане. Ако и така няма промяна в килограмите от края на декември влизам в трета,т.е. с Новата Година Mr. Green

# 537
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Първо да честитя на рожденичката *АДРЕНАЛИНКА*. Жива и здрава да си! smile3525

demi81, и аз минах от 5/5 на 1/1 (и ползвам зехтин в ПЗ дните), все още е рано да казвам за раздвижването на кантара, но като цяло се чувствам много по-добре  Grinning. Така че съвета ми е да действаш и като решиш да минаваш в трета, вкарай постепенно разрешените храни (това съм решила аз, за себе си, пък да видим).

Tumba_lumba
, благодаря ти за подкрепата за водата, виждам и че с nikolexa споделяме едно мнение. Вещи ОК сме нали, реагирах така защото съм доста резервирана от към химични субстанции и най-вече Кола Лайт (тука Дюкан им прай такава реклама, че не е истина.. и освен това от отдавна е воден от комерсиална цел, а не от хуманна такава).

zverka, браво за водата. Ще видиш как неусетно ще свикнеш с нея Simple Smile.

udis*, важното е да си си извлякла важните изводи  Hug Hug Hug. За 00, може да пробваш с натрошено ленено семе, а nikolexa беше споменала за ХУСК, майка ми ми каза, че и тя е много доволна от него. Ако го добавиш към сутришната закуска (може в комбинация с пектин), мисля че ще си решиш проблемите.   bouquet

Абе mimensita, хич  не му се връзвай на този кантар, знаеш че малко вода си задържала... но виж котката аз бих я рикоширала с един прав..  Laughing

Приятен ден ви желая! newsm47

# 538
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЧРД на АДРЕНАЛИНКА!Днес за отчета -300г.

# 539
  • ...на безопасно
Ох, днес ми предстои първа гала...Не знам какво да ям...Най-вероятно ще се назобя с плодове, може и едно винце...Вашите първи гали как минаха?

Общи условия

Активация на акаунт