Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 740
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Берковица
Здравейте момичета, и аз започнах от 29.11 с Дюкан,надявам се да имам и аз вашия успех.Висока съм 1.76 см и  с 90 кг.

# 556
  • Берковица
Здравейте момичета, и аз започнах от 29.11 с Дюкан,надявам се да имам и аз вашия успех.Висока съм 1.76 см и  с 90 кг.

не ми излиза линийката Sad

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 08:27 от ganjana5

# 557
Момичета може ли да си направя торта от моркови? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
hahaha hahaha hahaha

# 558
Ха, здрасти! Hug
mimensita, много голи тез режимни дупета, бе! Mr. Green

Диването, когато аз стартирах втората, колежките тук Grinning не ми препоръчваха баш тази схема, т.като като цяло, в по-дълъг план, П дни надхвърляли бройката на ПЗ, а това не било добре за организма. Ама - да кажат и те, де. Аз имам още 12 дни, за да напълня месечинката  Laughing, новак съм все пак!

Днес Кантарев се застоя Twisted Evil. Добре поне, че не мръдна пак нагоре, че каквито нерви ме чакат на робота ooooh!, поне него да не го мисля!

Вчера (ПЗ):
Закуска - тричав хляб+1-2 чаени лъжички Enquiza 0,2%+кафе
Втора закуска - 2 сварени яйца
Обяд - две пилешки шишчета/бяло месо+салата от домат и краставица+кафе
Следобедна закуска - 1 кофичка 0,1% кисело мляко
Вечеря - 2 бъркани яйца+2-3 с.л.извара+пушено пуешко филе+краставица+две малки печени червени чушки

# 559
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Аз пак съм на метлата, по познатите причини, но този път поне Кантарев е приятел, така че... да пием кафе  Wink

Отлитам да бъркам триците, че голям глад ме гони рано сутринта  Shocked
     Надничли ли сте тук? Седя и се дивя  Shocked
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 06:49 от mimensita

# 560
Добро утро   food010
Аз от вчера съм в ПЗ дните и тази сутрин кантара си е на същите кг. от вчера.
Диването аз също не ти препоръчвам тази схема 4/3 от тук разбрах, че Дюкан вече я забранява.Но нека си кажат думата и по вещите в това.Ако искаш почни с 3/3 също е добра схема,а после да минеш 1/1, която е най поносима и лека.Просто трябва търпение за целта.
Тъй като идват коледните и новогодишни празници да ви питам имате ли идеи за празнично меню.Ако някой желае да ми помогне с идеи, че май започвам и горе да отслабвам. Laughing Laughing Laughing
Хубав ден и по-вече минусчета.

# 561
  • Burgas
Здравейте момичета , добро утро ...
Не съм се включвала скоро , но всичко при мен е нормално, май съм - 500. Казвам май защото тоя моя кантар трудно го разчитам. Карам си я ... по нормално.
Диването , за обезмаслено мляко на прах , съм виждала в СBA , там има Simple Smile

Мименсита аз съм съгласна за коледната среща, поне засега графикът ми е празен точно за 18 Simple Smile

Относно менюто за празниците в рецептите има много и тия дни ще се поразровя и ще споделя какво съм намислила Simple Smile

мхм ...за ходенето в тоалетната Simple Smile , на мен лично ми помага като ям от кремчетата с кисело мляко и желатин , и с тях съм си супер Simple Smile

Пожелавам Ви лек , ползотворен и отслабващ ден  Wink

# 562
Добро утро и от мен!

Dream* честита ти втора месечинка! Справяш се страхотно, но пък щом казваш, че се чувстваш добре, това е най-важното. Продължавай все така, ние сме с теб!!!  Heart Eyes

При мен нещата също вървят добре, даже повече от добре, не знам какво става но от 10-тина дена като са започнали едни тлъсти минуси, все по - 600 г, чак да не повярваш, а всичко си е по старому, нищо не съм променила. Даже смятах като видя 70 кг да мина на 3/3, а то като се почна с тези сериозни минуси днес видях 69,200 кг. И затова ще оставя схемата така, че нещо много ми хареса.   smile3521

Да се похваля и ази, оня ден си купих ново яке и то размер L от женската номерация.  Shocked Направо онемях като се намърдах в него, даже никъде не теснее и не опъва. Аз като съм свикнала на мъжка номерация L, сега съм ужасно щастлива! То си е чудо!

Пожелавам на всички хубав ден и много минуси!

lovekiss

# 563
Добро утро . Hug
Тумбе,и аз преди се опитах да направя целувки ама точно като дунапрен станаха,нахраних кучето с тях и повече не пробвах  newsm78.
mimensita ,кво се чудиш на биохраните?Не разбрах щото... Thinking
Im So Exited, между другото много хубав ник  Hug.А за тортата какво се чудиш ,като е с режимни продукти,прави си я. Peace
Диването,хапни си във вас и там като отидеш ,пиеш кафе,кола-лайт или вода .Е,ако има салатка може и от нея да си вземеш.Ама за да не гледаш като Гаврош софрата ,по-добре се нахрани предварително. Peace

Сега да си кажа и аз за днес отчета:61,300 -добре е .Довечера съм на танцова.Предстои ни коледен концерт и другарката каза ,че ще ни скъса от репетиции. Party Party Аз хепи,хепи... Party Party
И така.Пожелавам ви лек и усмихнат ден !  bouquet

# 564
Добро утро и от мен:)))))Вчера си украсих къщата и нямам търпение да дойдат празниците:))Хич не ме плашат мен да ви кажа ,защото откакто съм режимна изтърпях толкова рождени ,именни дни и събирания и хич не се дадох на изкушенията:))))Та за отчет въпреки,че вчера беше ПЗ ден съм  -0.400гр.Доста се изненадох,но съм много ама много доволна и си коткам Кантарев,че да ме глези:))))Хайде честито на всички минуси,месечинки и празнуващи Simple Smile)

Хубав ден от мен и много разтоварващ:)))

# 565
tonnny_bg,
поздравления за новия ти подпис! Peace

николекса,
как точно го приемаш това разхлабващото - накиснато във вода или!?
И започваш деня с него, преди триците, или!?
А може ли да се взема само при необходимост, не всеки ден? Thinking

# 566
Амии, четох, четох... И с кеф си нарязах един домат в закуската. Simple Smile
1/1 ще е. Още по-лесно така Simple Smile

Благодаря

# 567
  • UK
Аз знам ,че солена риба не може да се яде с яйца или мляко.
По-добре не рискувай. Peace
  Момичета, нали уж образовани хора сме се събрали тук? Стига с тези градски легенди. То дунавията я правили с мас и кучетата се раждали диабетици и не трябвало да им се дава сладко.....и куп други "мъдри" неща съм чувала, но това не значи, че са истина.
  Яжте си спокойно рибата с айран или сос с кис. мляко. Няма да се тръшнете.
 Hug Hug Hug
П.С. Това за да не прозвучи грубо уточнявам, че е казано с абсолютно приятелски тон, просто нямам приятелско емотиконче Simple Smile

# 568
tonnny_bgHug, благодаря. Разконспирира ме 'начи еййй... А за тортата, аз не се чудя, аз се хиля Mr. Green Та... може ли или не може?
извинете ме за спама

# 569
  • София
Преди години майка ми често правеше шаран (дали беше пълнен newsm78) и залят с кисело мляко и яйца. Аз обаче хич не го ядях, беше ми Sick.
Децата ми често след като вечерят, като често се случва риба да е била вечерята, искат за десерт кисело мляко с бисквити. Давам им.
На никой нищо му нищо, нищо не му е ставало - няма обриви, разстроен стомах и т.н...
Сами си правете изводите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт