Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 673
  • 745
  •   1
Отговори
# 60

на мен пък ми отваря,ама моите албуми изкачат  newsm78

# 61

на мен пък ми отваря,ама моите албуми изкачат  newsm78
http://pepelqshi.snimka.bg/daily/predi-sled.550644 ето я тук пепеляши сложила е отдолу правилния линк  Peace
 Пепеляши браво....страхотна промяна..и не е толкова бавно..здрависловно си ги свалила.. продължавай напред!   bouquet

# 62
  • Plovdiv->Toronto
Мименситка, талията трябва да е ханша минус 30 см  Grinning.
Тази сутрин не съм се теглила, но ще си напиша мерките поне -
за 2 месеца ханш - от 103 на 98,  талия от  75 на 69  бюст от 95 на 91  Tired ( тук се меря със сутиен при това  ooooh!), бедро от 62 на 58. По-закръгленките ми колежки доброжелателно ми предложиха да престана да свалям, защото съм щяла да изчезна  hahaha ...

Браво на всички за резултатите, няма друг толкова успешен и изпълним режим   bouquet !

# 63
(не)Обикновена, не ти ли е малко тази храна  newsm78
mimensita,за вчера съм напълно съгласна с теб. Blush Ама така се стекоха нещата. То, не че днес по-хубави ги надробих, ама... Обещавам да се старая повече... количествено... Mr. Green

(не)обикновена, струва ми се, че 5 яйца са много за един ден...
Има и едни "панирани" пил. филенца, ммм стават много вкусни...
olgarita, опитвам се да не прекалвам разбира се, ама понякага опирам и до тях, като единствен вариант да хапна нещо, та... Пък да си призная - хич не са ми любима храна  Sick . Дето вика мъжО - "Заради тез` диети к`во ли не ще проядеш! Joy Че и ще отслабна, нал` тъй!?!  Mr. Green
И - веднага сподели за тия "панирани"филенца, че си покапах клавиатурата! Crazy

Момичета, мога по цял ден да зяпам снимките ви! Направо  Shocked "гледам и не вярвам на ушите си". Mr. Green Страхотни постижения! Браво! Иска ми се да ви стисна ръцете!
smile3501

И тъй и тъй съм се разписала - за царевичното нишесте да попитам.  Thinking
По колко си позволявате да слагате от него, за да сгъстите сосчетата или манджичките, или си зависи от рецептата? За довечера съм решила пилешко да майсторя, с гъбена каша, която преди сгъстявах с брашно, та сега се чудя - една чаена лъжичка от нишестето достатъчно ли ще е и най-вече - режимно ли ще е?

И още една питанка - тая Ескуиза 0,2 %, на какво точно прилича? На извара ли, на крема-сирене ли или на нещо друго? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 16:17 от (не)Обикновена

# 64
  • Варна
Pepelqshi: Браво! Страхотни резултати! Изглеждаш прекрасно.
Аз започвам да си пека бисквитки от трици. Зачудих се какво да ям вече. ooooh!

# 65
  • София :(
          През седмицата като ме няма, няма, пък днес като съм се разписала - на всяка страница
      Pepelqshi, прекрасна промяна  Peace Успех до целта и по-често пиши  Naughty
      eli_c, тая при мен няма да я бъде, явно. Обаче имаше още някаква зависимост, за която сега не се сещашь но най-грубо отношението между талията и ханша трябваше да бъде под нам си колко си... А ти се справяш завидно добре с мерките  Peace
       (не)Обикновена, и аз от известно време не ям както преди, но то пък моето преди беше... ламята Спаска - ряпа да яде  Blush Иначе, ако те притесняват яйцата, хапвай белтъците, а жълтъците мятай на маски върху косата  Wink За пилешките филенца се сещам за две рецепти:
     - филенцата на хапки ги овалваш в дневната доза трици, объркани с подправки и печеш върху хартия във фурната, на скара или в грил - тиган
     - филенцата пак така на хапки ги накисваш в кисело мляко с подправките. Колкото повече престоят, толкова по-добре. Като стигнеш да ги готвиш, вадиш от млякото без да оцеждаш много, много и омесваш хубаво с едно яйце. Редиш върху хартия и печещ във фурната
     Царевично нишесте максимум по 1 ч.л. на ден. Можеш разбира се да си приготвиш нещо с по-голямо количество, но трябва да внмаваш да си го разделиш на такъв брой порции, че да не хапваш повече от една доза нишесте на ден.
      Малеее, добре, че през седмицата нямам време, че 50 страници само аз ще си ги опукам за три дни  Blush

# 66
 Е, талията ми още е като с идеалните размери на манекенски ханш  hahaha, ама разликата от 25 см средно от всички мерки си е разлика  Peace. Само за  bombs ми е малко мъчно, че и там толкова са си отишли, ама нейсе и така биват  Wink
 В тази връзка, nikolexa, каква беше зависимоста между талията и ханша  newsm78[/b][/i]

Талията трябва да не е повече от половината от височината ни(и не повече от 80 см) за да нямаме здравословни проблеми.Иначе по манекенските стандарти разликата между ханш и талия трябва да е -30 см.Обаче по конфекционните стандарти е - 28(така се конструират дрехите).

Моя ханш е 96 ,пък талията се е заковала на 81 и не ще да мръдне(другите ми мерки си ги намирам за перфектни за височината ми- гръдна 102,бедро -57).Затова се мъча още с втора.Мен теглото вече не ме вълнува толкова- щом съм в здравословните граници и се чувствам добре пък и не изглеждам и зле Simple Smile .Само талията ми е зора. Правих си един тест за морфотипа на тялото ми и ме нарече "ствол на дърво" .Приех го като лична обида Simple Smile Да кажеш че структурата ми е такава - не е.Едно време в слабите ми години имах точно проблеми ,че талията ми беше по-малка и по манекенските стандарти( затова и д-то изглеждаше по-сочно де Simple Smile  ) и в редките случаи когато си купувах конфекция винаги трябваше да стеснявам в талията. Сега не виждам как ще стана с От- 68, но поне да стане 74-75 ще се радвам.Нищо че ще е над манекенските и конфекционни стандарти.

irrrina  тази диета не се прави за сваляне на 3 килограма.Въоръжи се с търпение,яж здравословно(изхвърли боклуците от храната си) и прави примерно вечерите си само протеини или протеини с малко салата и до месец-два ще си ги махнала тези мизерни килца.

Pepelqshi поздравления  Peace страхотна промяна.

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 17:19 от nikolexa

# 67
Пепеляши браво много хубава си станала  Praynig Peace

# 68
Pepelqshi доколкото рабрах ти си правила трета олекотена без да си кърмачка или бъркам?

# 69
Пепеляши, страхотен резултат, супер си! Дано всички да имаме твоите резултати!

# 70
  • Burgas
Pepelqshi доколкото рабрах ти си правила трета олекотена без да си кърмачка или бъркам?

Ами да точно , не съм била кърмачка, и съм спазвала този етап , всичко разрешено в П3 дните , а млечните продукти са ми били нискомаслени и така .
 Благодаря Ви пак за милите думи , дами Simple Smile

# 71
Здравейте момичета  Heart Eyes
аз малко на хвалба ама Whistling...днес мойто кръшно тяло се побра в дънки размер 29 #Crazy,ей казвам ви стоях мигах,гледах ама така си пише на етикета няма лъжа няма измама,че ми и стават на всичкото отгоре ,такова нещо не ми се беше случвало от доста години newsm44 newsm44
та реших да го споделя с вас,повечето тук предполагам са изпитали това чувство,останалите да им се случи скоро, и най-вече всички да достигнем желаното тегло, за да се чувстваме добре в телта си
поздрави и приятна неделна вечер   bouquet

п.п.Pepelqshi  newsm74

# 72
  • Burgas
Браво Evidence ,  страхотно 29 номер е супер наистина   Shocked  

# 73
Минавам да сЪ обадя..... Mr. Green

Четвъртата ми фаза си върви прекрасно.Движа се между 61-62 кг(6-7 кг под калкулатора съм). Ям всички храни. Не качвам. Много съм доволна.

# 74

Ами да точно , не съм била кърмачка, и съм спазвала този етап , всичко разрешено в П3 дните , а млечните продукти са ми били нискомаслени и така .
 Благодаря Ви пак за милите думи , дами Simple Smile

Доколкото разбирам си карала нещо като 2-ра + а не трета олекотена.Т.е ПЗ през цялото време + П от дъжд на вятър.Защото трета олекотена е доста "олекотена" - има и хляб и плодове пък и най-вече "гали".

Както и да е ,това още веднъж затвърждава мнението ми,че не трябва да се ходи в крайности и да се изтезава тялото за максимум бързи резултати защото всяко тяло си има собствен ритъм за сваляне и когато има постоянство, резултатите са на лице. Много добре ,че си послушала интуицията си,по- важното е да стигнеш до край пък било то и с леки компромиси, отколкото да изоставиш нещата по средата само защото не си могла да издържиш без зеленчуците.Това е и моето единствено съжаление до сега,че не си започнах отначало с 1/1.Започнах го обаче от днес с намаляващата луна, защото аз съм от лунатичките Simple Smile и при мен тя определено има въздействие.

Общи условия

Активация на акаунт