Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Добрутру ,сладки . Hug
И аз да се похваля,че въпреки МЦ-то имам минусче ,цели 500гр . Party
Днеска сме без ток ,профилактики някакви и ще ни оставят от 8.30 до 18 часа без ток.Има да си приказвамеее  Joy.
Желая ви лек и отслабващ ден ! Hug Hug Hug

ихааа,още не са го спрели ,може и да ни се размине  Praynig Praynig Flutter

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 09:08 от tonnny_bg

# 361
Привет момичета.Закотвила съм сеот близо десетина дена на 57.2кг.Веднаж само мернах 56 и пак на 57,2....Дайте идеи как да размардам кантара.Прясно мляко само в кафето слагам.Тези дни и от режимният крем карамел не съм хапвала.Киселото само сутрин с триците и то напоследък цяла кофичка ми идва много. 5/5 карам и последните 5 бях П....не съм и пред МЦ...Вода пия.Опитвамо още от сутринта да изпия два гигантски чая. Е продължавам напред но така вече съм закопняла за едно минусче.Хайде весел ден

# 362
Добро утро   bouquet
Днес има доста ранобудни.От вчера лека по лека се насилвам да пия вода поне до 1,5л да ги докарам през деня.Вечер не ми е проблем с водата.Тази сутрин съм доволна от кантара.Дано задържа днес и утре резултата.Купила съм си една пушена скумрия, но тя много солена.Възможно ли е от нея да задържам вода?
Приятна среща на софийските дюканки.И по-вече минусчета на всички. smile3525

# 363
Аз се чувствам леко като прелъстена и изоставена... Не исках да идвам на срещата, защото не бях отслабнала... После доста момичета ме навиваха..та ме разубедиха накрая и сега какво.. Във Варна среща няма  Mr. Green  (ако вземе да се организира среща...аз май ще мога чак след НГ да присъствам, защото ни идват някви ваканции покрай 8 декември, после преди коледа..и няма да съм тук..)
Весело изкарване и ние морските ще чакаме снимки, колкото и да не е ще почувстаме, че сме били там  Peace

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 10:08 от Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 364
Добро утро и от мен момичета, и аз въпреки МЦ отчетох минус вероятно от промишленото количество риба дето опустоших вчера.На всички пожелавам приятен ден Heart EyesМименситка ида направите някоя снимка довечера,да си прекарате страхотно и утре да отчетете голями минусчета newsm10

# 365
  • Варна
Добро утро, мили мои!
Аз днес съм -1кг, т.е. 62кг.  Grinning Grinning Grinning
Благодаря за отговорите за млякото. От днес минавам на Верея или Герма, въпреки че от последното не съм виждала много често.
Снощи си пекох едни пил. бедра и случайно поглеждам съдържанието на етикета и пак шок и ужас.....състав: пил.месо, Е...,Е...,Е..., картофено нишесте  Shocked Shocked Shocked
Сварих ги малко, махнах кожи,можи изпекох ги с прясно мляко. Като дойде ред да ги ям, след като ги разкъсах вътре едни тричави  Sick Sick Sick Пък не бяха от 2,20лв платих за тях 4,5. Наистина не знам какво да купувам вече.
Аз изчезвам сега, че ще ходя на едно представяне на книга.
Хубав ден! smile3525

# 366
  • Зеленият рай в сърцето на България
tante78

Наистина това с качеството на продуктите по магазините е голям проблем  Sad

След няколко подобни опита с пилешки бутчета, се бях отвратила и месеци не ядох, макар че много ги обичам.... просто не ми се дояждаше.
Сега открих решение,  макар че излиза малко по-скъпо. Купувам охладени, а не замръзени.

# 367
                    Привет и от мен момичета!
                     Не пиша(защото няма какво, нито смъквам, нито до тоалетна мога да отида  ooooh!, направо ужас). Но  Naughty много се радвам, че вие смъквате килца  Peace браво на Вас. Аз, обаче съм тъпа и упорита, смъквам или не,  Naughty си продължавам на 5/5 ПЗ, чета си Ви и чакам да видя, кога и мене ще ме огрее щастието с - кг.  Rolling Eyes Момичета да ви питам дали мога да ям пушена или пушено-веяна риба ? За другите знам че може да ям, ама за тия имам съмнение  newsm78.

Лек ден на всички  и на всички, които ще ходят на срещата приятно изкарване!  newsm10 

# 368
  • Зеленият рай в сърцето на България
Какво е положението с чайовете през 1-ви етап? По принцип пия по 2-3-4 на ден .... сега започвам диетата и не видях инфо за чайовете.

Пия обикновено: черен и каркаде с мед. Ясно ми е, че от меда трябва да се откажа.... А самите чайове, може ли да се консумират през 1-ва фаза?

# 369
  • София
Аз рядко пия чай, не съм фен просто. Но иначе може да се пие, но само билкови. Плодови не си позлволявам, нали плодове не може в 1-ва и 2-ра фаза. Подслаждам със Стевия.

# 370
tante78, колко добре знам за какво говориш. Преди време бях купила охладено пиле. Реших да го сготвя на моичкия с картофи и почвам да го разфасовам аз и няма да ви казвам колко гняс изтече от между кожата и месото  Sick. И без това ядях рядко пилешко, но от тогава хептен. За разнообразие си взимам по някой път гърди и туй то.. пиле освен, това на баба, не пипам.

петя1977, може да си я ядеш рибата, само внимавай, заради солта Simple Smile.

frozenInside, чайове може да изпиеш, ако искаш 10  Wink. Има един на Twinings с екстракт от ванилия, мед и лайка - http://www.nay-mag.com/product_info.php?products_id=1156, любимия ми. Когато отпия от него нищо друго не ми трябва Simple Smile. И desitka* може и плодови разбира се хахаххахах. Не знам защо си правиш асоциация със свеж плод. newsm78

# 371
  • София
Miсля си, че не може нищо плодово-сокове, чайове... newsm78

# 372
..по тази логика няма да може и разни есенции и ароматизирани подсладители, и степчета дрън-дрън.. Пий си чая (ако обичаш, разбира се) и толкова.

# 373
  • София
Благодаря за изчерпателния отговор верче. Аз първо 1-ва стр. тук прочетох после гугуъл ме прати в мнооого сайтове и взех да се обърквам. Но ще прочета пак 1-ва  страница по-внимателно.

Имам за сваляне 7-8, максимум 10 кг.
frozenInside, нямаш много за сваляне, така че 3 дни ударна фаза ти стигат и после схема 1/1 мисля, че ще ти е добре. Peace

# 374
Купила съм си една пушена скумрия, но тя много солена.Възможно ли е от нея да задържам вода?

Всеки грам сол задържа 100-120 грама вода в тъканите.Т.е около 8 грама сол на ден са ти достатъчни за да сложиш 1 кило на кантара.
Без сол нашите тела не могат но трябва да се ограничава и то сериозно.

Сега да ви препоръчам за мотивация ЕДИН ФИЛМ ,ако не сте го гледали вече.Макар и да се отнася за произхода на храната в САЩ и в България нещата не са много розови(всъщност навсякъде където храненето е в лапите на "хранителна промишленост"),така че заслужава да се гледа.Особено мотивира да не изпуснете прасето(много го харесвам тоя израз Simple Smile ) заради някой рафиниран боклук.Моите деца пък откакто го гледаха,не искат и да чуят за ресторанти тип Фаст Фууд.
Приятно гледане  Grinning

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 16:06 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт