Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 189
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • По света и У нас
Здравейте, момичета  bouquet
Чета ви редовно, но не пиша често.  Blush Поздравления на всички за минусчетата, както и за волята и усилията, които полагат newsm51
Искам да ви попитам, понеже след 15-20 дни ще влизам в 4-та, има ли ограничения в количеството трици там? Много ми се усладиха тези трици и си мисля дали пък не може да си хапвам малко повече дюкански изкушения с трици? smile3506
Освен това искам да попитам - мога ли в 4-та да използвам пълнозърнесто брашно и намира ли се по магазините такова?
Благодаря предварително за отговора  love001 Целувки и още много минусчета желая на всички  smile3525

# 346
  • Зеленият рай в сърцето на България
Благодаря за изчерпателния отговор верче. Аз първо 1-ва стр. тук прочетох после гугуъл ме прати в мнооого сайтове и взех да се обърквам. Но ще прочета пак 1-ва  страница по-внимателно.

Имам за сваляне 7-8, максимум 10 кг.

# 347
*Maybelline* ,триците са си 3с.л. на ден през целия ни живот.
В 4-та можеш да използваш пълнозърнесто брашно ,но пак си имаш ограничение -2 филийки на ден. Peace

# 348
Наплющях се като прасИ с печено пиле. Чукча щастлив и ще спи спокойно! tooth
Само дано и кантаря да ме зарадва утре сабалян fiuuuuuu. Ама аз дълго ще спя, та... Ще се свърша направо! perko

Да се отчета:
Вчера - ПЗ:
Закуска - тричав хляб+кафе
Втора закуска - 1 кофичка 0,1% кисело мляко
Обяд - 1 пилешка пържола+домат+краставица
Следобедна закуска - същото като на обед+кафе
Вечеря - печена пъстърва на скара

И за днес - П:
Закуска - тричав хляб+чисто кафе
Втора закуска - 1/2 кофичка 0,1% кисело мляко
Обяд - пъстърва/от вчера/+кола-лайт
Следобедна закуска - 1/2 кофичка 0,1% кисело мляко+кафе
Вечеря - печено пиле

Ади отивам да гледам ДоФтур ви Хаус  tv и да се капивичвам у кревата  smile3524

# 349
Привет и от мен, вчера не бях много режимна
Пляснах една лъжичка гуакамоле и една кьопало, между огромното количесво скариди и пуешко... Беше ми неудобно да не ги опитам  Embarassed
Сега ще си нося последствията и толкоз  Confused
Да се похваля, че си взех 2-3 кила сьомга и ще злоупотребя качествено с нея  Laughing

# 350
Кво е туй гуакамоле ? newsm78
Кьопалото кво му е -то си е пипер,патладжан и чесън ,ааа освен ако е с олио / newsm78

# 351
Кво е туй гуакамоле ? newsm78

Хапнала си е повечко мазнинки Edira.Салата от пюре от авокадо.Едира, никакво оплакване Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 22:17 от nikolexa

# 352
Здравейте момичета Simple Smile Искам само да ви питам дали може известно време да приемам пшеничени трици вместо овесени? До сега си правех 2 лъжици овесени и 1 пшеничени но овесените ми свършиха а имам цял плик пшеничени и се чудех дали ще ми навреди ако ям само тях. Нямам възможност в следващите дни да отида до магазина където продават трици и за това...  Thinking

# 353
Здравейте момичета Simple Smile Искам само да ви питам дали може известно време да приемам пшеничени трици вместо овесени? До сега си правех 2 лъжици овесени и 1 пшеничени но овесените ми свършиха а имам цял плик пшеничени и се чудех дали ще ми навреди ако ям само тях. Нямам възможност в следващите дни да отида до магазина където продават трици и за това...  Thinking

Sunny_89, пченичените трици(неразтворимите фибри в тях) дразнят повече червата,затова трябва да не се прекалява с тях.3 лъжици са много ми се струва.За 2-3 дни може да няма проблеми,но намали дозата на лъжица и половина примерно.И след това отивай да си купиш овесени ако пък няма, пектин или псилиум хуск,но трябва да са разтворими фибри.

http://www.bgstuff.net/za-jenata/dieti-za-jeni/4506-fibrite

# 354
Благодаря ти много! Помнех че бях чела нещо за пшеничните ама не се сещах какво и къде та реших да питам за по-сигурно  Simple Smile . Ще се опитам възможно най-скоро да си набавя овесени.
Лека и отслабваща нощ на всички   bouquet

# 355
Лека ,мека и отслабваща от мен. Hug
Отивам да се хоризонтирвам ,че ми се скапа нещо настроението да не се сдухвам повече от необходимото. Whistling

# 356
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Тази вечер, за разнообразие, чергата ще е кратичка, че се вдигнах от насред съня за "техника", за да не ви оставя без козинки за гушкане и за да напомня

Софийска среща утре, 27. 11 от 17 часа в Дивака на Гладстон

Айде, да раздам и няколко "протеинчета", петък е все пак  Wink Ей го и шерифското.
     А ей ги и козинките...

Лека, мека, розова и режимна  Hug Hug Hug

# 357
mimensita Не лягам ако не ми кажеш лека нощ luvbed а и протеините ги бива newsm51

# 358
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Аз пак съм вампирясала, от часове чекам да стане човешко време за кафе  Blush

Кантарев и той ме перна по носа, ама нормално - бая соленичко беше това филе, дето го гризнах снощи. Днес ще трябва да наблегна на водичката, че да разкарам солта.
     Ей, как ще чакам сега чак до пет довечера за среща  Rolling Eyes
           Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 359
Ако мина само на чистите "протеини" дет` ги препоръчва mimensita, дали ще отслабна по-бързо и качествено? Mr. Green
А,а,а? 4470

Направо не мога да повярвам - след почти цялото пиле, дето го ометох вчера вечерта, тази заран кантара рече - минус 600 гр. Shocked Ама хич не му се сърдя де! Heart Eyes
Пия каЙВето, ям си `лЕба и я мятам chef , че съм обещала на детитата портокалови мъфини. Добре, че моите резултати са повече от стимулиращи  Grinning, та да не се изкушавам!
А`е! Лек, отслабващ ден на всички! bye

P.S.:  Как замириса на портокал и ванилия в кухнята ooooh!, просто не е истина.smile3544

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 09:35 от (не)Обикновена

Общи условия

Активация на акаунт