Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 189
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да, само на МВ. И аз имам реотани, ма никога не съм ги пускала. Даже и вентилатор има, но не съм го пробвала до сега. Моето хлебче става меко, не е хрупкаво с коричка, както ако се запече на фурна върху хартия.

3 с.л. е лимитът трици за ден. Даже според новите препоръки, които се лансират напоследък, дневната доза е 1.5-2 лъжици.

Аз лично, в делничните дни когато съм в офиса, ям 2 суп. лъж. в кисело мляко за закуска. А през уикенда, когато съм си вкъщи и имам повечко време, си правя хлебче за сандвич, канелено кексче за кафенцето, а вече и сладките на Диването, и тогава си позлвам 3 лъжици на ден.

# 331
А колко супени лъжици ни е лимита на овесени трици на ден. В смисъл ако съм закусвала с кисело мляко и овесени трици, трябва да се лиша от хлебчето за деня, нали Simple Smile

Да за съжаление не може повече от 3 сл трици на ден. Hug Hug Hug

# 332
А колко супени лъжици ни е лимита на овесени трици на ден. В смисъл ако съм закусвала с кисело мляко и овесени трици, трябва да се лиша от хлебчето за деня, нали Simple Smile

Ей Ninche, като "стара" дюканка трябва да ги знаеш тези неща за които питаш.Не започвай такъв тежък режим преди да си прочела внимателно поне първа страница.А там има почти цялото необходимо инфо.

# 333
  • София
Благодаря Ви за бързите отговори   bouquet

# 334

Триците преди по колко си ги хапвала ? newsm78

# 335
  • UK
Свидничка,
http://1.bp.blogspot.com/_PTggDy1YncE/SY1JiB855oI/AAAAAAAAAGw/Ez … B4/s400/jello.jpg
ето от този си взимам, нямам време да варя.
Или ето от тези, ако много съм слушала ...
http://www.mommieswithcents.com/wp-content/uploads/2010/08/Jello-temptations.jpg
Гледам да не прекалявам, едно на два дена може би. Ама е трудноооо  Mr. Green ...

Eli c точно тези имах предвид. Да знаеш, че "толерираната" доза от тях е по-скоро 1-2ч.л. на ден, а не 1 цяло кремче Mr. Green Знам, че са супер и са трудно устоими, ама....  Hug

# 336
  • София
Шок и ужас  newsm09 newsm61 Rage Току що видях, че млякото ( Бор Чвор 0,1%), което ям от няколко месеца е с вложени растителни мазнини. Cry Cry Cry Толкова много го обичах. След като от пазара изчезна Роса 0,1%, започнах да си купувам Бор Чвор, а сега видях, че е в списъка, който сте поставили: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/_%D0%BF%D0%BE%D0%B … 1%86%D0%B8%D1%8F/
Какво мляко ще ям сега?  ooooh! ooooh! ooooh! Вереята никак не ми харесва, Култура пак е с раст. мазнини.
 Какво мляко си купувате вие, момичета?
А, защо мислите, че Култура 0,1 % е с добавени раст. мазнини? Държа едно такова в ръцете си и не го пише никъде.  newsm78 newsm78 newsm78 Пише само мляко и закваска.  Peace Знам, че преди е било с раст. мазнини, но мисля, че вече си е чисто. Ще се радвам и на други мнения, за да не взема да объркам някой.  Peace Peace Peace

# 337
  • София
Nikoleksa, tonny_bg, макар и стара Дюканка не мога да помня всичко Simple Smile Даже не помня неща от много по-близкото ми минало, пък камо ли неща от преди повече от 3 години  Mr. Green
Овесени трици с кисело мляко преди въобще не съм яла. Имам някакъв спомен за хлебче, но със сигурност и него не съм го яла често.

# 338
Относно съдържанието на хранителните ни продукти,
съм се отказала да бъда максималист -
растителни и други мазнини, ГМО, Е-та и пр.
За да е сигурен човек, трябва да е производител,
и пак няма 100% сигурност, че ще е био-продуктът.
Т.е. аз лично гледам да е режимен продуктът и толкова.

Rolling Eyes

nikolexa,
да и моята представа за повторната ми 4-та е нещо такова.
3-та + нещо по поводи.
Толкова!

Елилени,
разообразявам с тези риби, но ципурата беше "откритие" за мен.
Благорадя!

# 339
Nikoleksa, tonny_bg, макар и стара Дюканка не мога да помня всичко Simple Smile Даже не помня неща от много по-близкото ми минало, пък камо ли неща от преди повече от 3 години  Mr. Green
Овесени трици с кисело мляко преди въобще не съм яла. Имам някакъв спомен за хлебче, но със сигурност и него не съм го яла често.

Ninche ,"упрекът" ми,ако тълкуваш като такъв коментара ми, не е че си стара Дюканка и не си спомняш,а че не си прочела първата страничка.Повярвай ми, няма да е изгубено време.Режимът е наистина ефективен ,но много краен и строг и нещата трябва да се спазват по книга ако искаш и резултатите да са добре,  и да не си повредиш нещо.Така че умната и кураж!

# 340
и пак няма 100% сигурност, че ще е био-продуктът.

Аз като видя БИО етикет и не знам какво ми става.
Бабата на мъжът ми кваси кисело мляко.
Бях купила и БИО.

Ами БИО-то има същият вкус на нишесте, като на Данон продуктите.  Sick Само дето дадох 2 лева отгоре.

Купувахме и БИО домати. Ами пак бяха твърди и безвкусни, с никаква разлика от НЕБИО доматите, като изключим тези от градината на вилата.

Видях и БИО бадеми - 40лв килото. Бадемът е дърво. Как се гледат био дървета не ми е ясно...

Така, че наистина, не си ли производител... няма как да си сигурен.

# 341
  • Зеленият рай в сърцето на България
Как да преценя коя фаза по колко време да я спазвам?

# 342
  • София
Николекса, вече я прочетох Simple Smile Благодаря за пожеланията   bouquet

Фроузенинсайд, прочети и ти като мен 1-ва страничка  Peace

# 343
Как да преценя коя фаза по колко време да я спазвам?
Чети първа страница, изтегли си книгите там е разковничето, няма как да ти се влее нещо в главата, ако не го прочетеш!

# 344
  • София
mimensita, между твоите колежки (или приятелки) си направо повече от фиданка. Peace
Аз най-тача мляко Елена. С него си заквасвам млякото, ако по някаква причина моята закваска е свършила. Единствено с него (в началото когато започнах да квася мляко изпробвах с почти всички известни марки) млякото ми става гъсто, вкусно и с леко кисел вкус - а бе направо си става истинско кисело мляко.
frozenInside, колко кг имаш за сваляне? Първа фаза направи 2, 3 или 5 дни най-много. После включваш зеленчуците и си избираш схема на редуване, като най-щадяща, но и едновременно с това ефективна, е 1 ден протеини се редува с 1 ден протеини + зеленчуци. Може да правиш 2/2 или 3/3 и най-драстичната, но пък до съсвсем скоро най-популярна, е схемата 5/5.

Общи условия

Активация на акаунт