Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Диването, аз като луд фен на рибите и рибните да те питам къде се намира този магазин?

На Красно Село. Като вървиш по Гоце Делчев към Борис, от дясната страна има банка Алианц. Тръгваш по уличката срещу банката, малко по-нагоре, пак от дясната страна - магазин Созопол.

# 316
  • Варна
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Аз реших да сменя схемата от 5/5 на 3/3. Дано малко се поразмърдат тия килца. ooooh! ooooh!
Вчера се видях с един приятел и той ми каза, че му се виждам отслабнала. Ама как му се видях така, като не съм мръднала не знам. Може би само в лицето. То отслабва първо, ставам една изпита нещастна, и после идва ред на гърдите. За сега не усещам да са се смалили, още са ми  bombs
За студа не бях се замисляла честно. И на мен вечер особено ми е голям студ, а мъжо по къс ръкав движи.
Вчера си сготвих скумрийката на фурна с доматки от буркан, моркови и лук. Стана суперска. Закупих си също така и хартия запечене и утре ще си направя нещо режимно за душата, тричав хлебец примерно. За днес хапнах дозата и ако почна сега да правя нещо ще се изкуша да ям.
Сиссс: smile3501 smile3525 Браво, че си помогнала на познатата си да изглежда добре.

# 317
Диване благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Както съм в ОК и ми е супер близко. Тези дни ще намина  Grinning.

# 318
  • Варна
Шок и ужас  newsm09 newsm61 Rage Току що видях, че млякото ( Бор Чвор 0,1%), което ям от няколко месеца е с вложени растителни мазнини. Cry Cry Cry Толкова много го обичах. След като от пазара изчезна Роса 0,1%, започнах да си купувам Бор Чвор, а сега видях, че е в списъка, който сте поставили: http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/_%D0%BF%D0%BE%D0%B … 1%86%D0%B8%D1%8F/
Какво мляко ще ям сега?  ooooh! ooooh! ooooh! Вереята никак не ми харесва, Култура пак е с раст. мазнини.
 Какво мляко си купувате вие, момичета?

# 319
Здравейте, до сега не съм спазвала тази диета и започнах да чета, за да се запозная...

Вярно ли е това твърдение: "НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!" ?

Това твърдение вече не е съвсем вярно.Така е препоръчвано преди 10 години при издаването на първата книга.
В действителност,не се препоръчва само в първа фаза,т.е 2-3 дни докато тялото се настрои на вълна "кетоза".
Във втора фаза спортът е препоръчителен а от трета направо задължителен ако не искаш да не натрупаш тлъстини.
Тренирай си,но не се вторачвай много в кантара,защото в началото малко ще задържаш заради това,но обиколки те ти ще се намаляват много бързо.Примерно -ако замениш 1 кило мазнини с 1 кило мускули кантара не помръдва,но не може да се сравни обема на 1 кило мас с този на 1 кило крехко "пилешко" месце.  Laughing

# 320
  • Зеленият рай в сърцето на България
Какво означава "5/5 на 3/3" ?    Embarassed  Embarassed
Бая информация изчетох днес, може да го е било обяснено някъде, но не се сещам....

# 321
Какво означава "5/5 на 3/3" ?    Embarassed  Embarassed
Бая информация изчетох днес, може да го е било обяснено някъде, но не се сещам....
5дниП( протеини )и 5 дни ПЗ(протеини със зеленчуци)
Продължавай да четеш Hug

# 322

Герма. Simple Smile

# 323
  • София

Герма. Simple Smile

Аз ям Верея 0.1%, след като разбрах, че Културата е с раст. мазнини.

# 324

Обаче...
ме е страх да мина в 3-та,
а 4-та просто няма да има - поне за мен! Naughty

Не трябва да те е страх за трета.Но влезни тогава когато си готова психически,че психиката е много важна в тези дейности дето ги вършим тук.

За четвърта фаза-онзи ден четох чата в сайта на доктора,имаше една мацка,дето се загубила нещо в началото на четвърта,беше започнала да пълнее и не можеше да си наложи дисциплина- та замесникът на Дюки я посъветва да прави вместо 4та фаза-3 фаза с 4 гали.
Това изглежда горе-долу така според мен: Тъй като не с препоръчва повече от една гала на ден и  ако спазваме биологичния цикъл на тялото,то тези гали трябва да са обяди а не вечери.Т.е имаш 4 обяда- гала(т.е ядеш каквото искаш в нормални количества естествено),1 протеинов ден,2 обяда ПН и вечери ПЗ. Плюс хляба и плодовете. Не знам ,на мен това ми се вижда много разумен начин на хранене даже до живот.Имаш си една рамка и спазваш принципите и.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 14:41 от nikolexa

# 325
  • София
Здравейте, момичета !
Мъжът ми е от 5 дни на този режим и затова и аз реших от днес да почна. Може ли само да ми кажете как правите хляба от трици и той позволен ли е в 1-ва фаза.

Иначе аз съм стара Дюканка Simple Smile След първото ми раждане свалих последните за сваляне килограми именно с Дюкан, но като дойде ред на захранването отново забременях и спрях режима и така отново напълнях - един път заради самата бременност и втори път заради преминаването към "нормален" режим без захранване. ТАка, че сега отново съм във Вашите редици Simple Smile Успех на всички желаещи да отслабнат ! Simple Smile

Редактирам :
Видях тази рецепта : 200 гр. овесени трици, 1 ч. ч. кисело мляко, сол и 1/2 ч.л. сода. ДАно да е тази Simple Smile
А мога ли да пека върху хартия вместо да слагам капката олио  newsm78 Имам някакъв такъв спомен, че така правех преди.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 14:38 от Ninche

# 326
  • София
Хлебчето може да си го правиш всеки ден, независимо от фазата. Аз ползвам тази рецепта: 3 с.л. овесени трици, 3 с. л. кис. мляко 0.1% с щипка сода в него, 1 яйце. Това го обърквам добре и в купичка или в плитка чиния пека в МВ на макс мощност (моята е 900 W) за 6 минути. В зависимост от вкуса, който искам да постигна го подправям по различен начин-с ким/сминдух/майорана/шарена сол - за хлебче/питка, или с подсладител, канела, джинджифил - за канелено кексче. Перфектно е!
Момичетата си го пекат и на фурна, върху хартия за печене.

# 327
  • София
ЕЕ, Деситка, много благодаря   bouquet

# 328
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЕСИТКА слагаш хлебчето във микрото само на микровълни?Правилно ли съм разбрала?Защото аз имам и реотани.

# 329
  • София
А колко супени лъжици ни е лимита на овесени трици на ден. В смисъл ако съм закусвала с кисело мляко и овесени трици, трябва да се лиша от хлебчето за деня, нали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт