Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Хоп-цоп добро утро  Party
Изпратих народа кой на работа ,кой на училище и си вземам от кафето на мименсита с удоволствие. Hug
И да кажа моето ПМС се изразява в кривотия,не мой ми се угоди  #Crazy,леки болки в стомаха и тежест в краката и ето днес съм цъфнала. Heart Eyes Ест.с плюс ама то няма как ,ще го сборя тия дни. Peace
Относно студа ,ние отдавна си говорим и сме разбрали ,че вървим към замръзване и аз мойте ги побърквам на тема студ .Гъчим печката до последно и аз седя свита на кравай с пуловери и грейки облечена. Joy Тъй ,че туй си го знаем и сме свикнали вече . Peace
labello,как да не те помним  Hug.Радвам се да те видя ,въпреки причината.Я кажи как си ? Hug
Кой писа 56 ден на протеини  #Crazy?Или грешно съм разбрала? newsm78

# 301
Относно повтарящите, като мен Embarassed,
моят опит от повтарянето пък е добър,
т.е. пак си се свалят кг, пак съм си мотивирана
/дори още повече, като съм се видяла как мога да изглеждам и как мога да го съсипя/
и по-информирана,
по-лесно ми е да измислям режимни манджи.
Обаче...
ме е страх да мина в 3-та,
а 4-та просто няма да има - поне за мен! Naughty

За чувството за студ - така е,
но съдя от режимния ми мъж - аз винаги съм била зиморничава,
но щом и на него взе да му става студено...
Тук да припомня,
че калории се разходват и със стоене на студено,
ядене и пиене на студени храни и напитки -
който го може, де!
Wink

# 302
Добро утро момичета kaffeetrmker_2Ей голямо писане сте изписали браво на вас изпих си първото кафенце във ваша компание Hug
Така тази сутрин още -500гр. newsm68,не остана още 500гр.и съм на линииката ooooh!но съм пред МЦ ,и съм се понадула малко WhistlingОф а как ме боли главата не е истина Whistling,абе уж празна глава не боляла ,ама на моята е изключение ooooh! #Cussing out
А за студа ,какво да кажа Rolling Eyesоблякана съм като ,,Лудото Ленче,, Embarassed,и съм се вдървила от студ,краката ми вечно студени,а и нали няма кой да ме топли ,голяма мъка Joy
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 303
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добрутро банда! Mr. Green
И аз като tonnny_bg  натирих народа да учи и работи ,и сега с бебата се отглеждаме тука самички.
Гледам два дена до де отсъствах сте се активизирали,че напоследък много малко се пишеше.
Аз си свалих едни две килца след МЦ и вече прескочих 77 дето ме мореше 20 дена.Вече многооо бавно стават нещата ,ама ей десетина кила ме делят от мечтаната цифра.Да се надяваме до пролетта да съм гУтова.С какъв кеф пък  на лято ще си купя нов бански няма да ви казвам.
За студеното и аз съм като вас.Вечно съм с ледени крайници.Мъжо му призлява вечер като си сбутам жезълите в неговите топли крака. Crazy.Денем ,вечер все съм с една дълга дебела жилетка,дето си я купих когато бях на 17  и я носих съвсем малко понеже ми седеше бая опната,а сега дори леко ми е широчка. Laughing( бях в скрила прилежно в един гардероб,понеже ужасно ми харесва а почти не беше носена)
миле-на честито ти постигане на линииката. HugЩом имаш само 500гр.направо я считай за подмината дори (в положителната посока),при положение че чакаш МЦ.Като подмине,  сигурно ще си поне кило под нея. newsm10
Сега изчезвам да си направя кафенце ,че гледам още с половин око.
Пожелавам ви хубав ден. Hug

# 304
Добро утро  Mr. Green И аз си изпих кафенцето с вас..да наваксам.. kaffeetrmker_2 аз също търсих във Варна бананова есенция, но си останах с търсенето. Да се похваля, бавно си свалях, но за 3 дни съм -1кг. 2дни подред фитнес.. с по 1час кардио и се случват нещата    261uu и днес съм пак на линия..тези дни ще видя и мерките и ще пиша отчета за месеца..  coolcool
Хубав и слънчев ден от мен  sun
п.с. малко стимул... Ако не действате активно за постигането на това, което желаете, значи не го желаете наистина.

# 305
Ей,момичета много ви се радвам newsm03, аз съм в застой нещо ама чакам като вас след МЦ,който трябва да избухне тези дни и аз да съм в -----, че ако има - на другия ден е + Луда работа.... #2gunfireАма съм ината  коза.....и тия килца ще ги сваля.... smile3516
Спорен ден на всички smile3525

# 306
Ами няма друга причина.Няма е натуралната подкожна "вата". Simple Smile

И аз на моите им казвам "Въх,отиде ми изолацийката!", а те ми се смеят... Joy Joy

Сега да ви се похваля,ква съм добродетелна и помагателна... Mr. Green
Имам една позната,дето доста пълничка вървеше... Като ме видя първия път след като бях започнала Дюкана,бях свалила едва 10 кг...Тя направо остана така ShockedИ се започна обичайното разпитване,обяснения и т.н.и аз нали съм си добричка Blush/нищо че някои ме обявиха за злобна! Mr. Green/ и обясних всичко най-подробно,изпратих и на скайп линк към темата ни,и и подарих един екземпляр от книгата ни.Това беше преди повече от четири месеца...
И вчера,пристига в офиса ми една яка мацка,фина,стройна,че и руса...Този път аз бях така Shocked
В първия момент не я познах,честно ви казвам...Едва когато ми проговори ми стана ясно,че това е Ани,момичето за което ви разказах.Свалила е 25 кг до тук и е станала неузнаваема...
Направила едно дюканско тирамису и дошла да пиинем по кафе заедно,за да ми благодари ,че съм я насочила в правия път!
Е много ми стана драго,признавам си! bowuu

# 307
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте, до сега не съм спазвала тази диета и започнах да чета, за да се запозная...

Вярно ли е това твърдение: "НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!" ?

# 308
Сисссс,поздравления за добринката!Много ме развълнува историята.Браво на мацката! Hug Hug Hug

Здравейте, до сега не съм спазвала тази диета и започнах да чета, за да се запозная...

Вярно ли е това твърдение: "НЕ ТРЕНИРАЙТЕ по време на 1-ва и 2-ра фаза!" ?

Вярно е да .Но ако по принцип си тренираш,няма проблеми,иначе ако сега почнеш ,може да ти липсват сили ,особено в П дните. Peace Така че въпрос на личен избор. Hug

# 309
  • София
Eee, Сисссс, това е мнооооого готино!!! Направо като прочетох и ми се изпълни деня, много хубаво ми стана!!!  Heart Eyes

Диване, мерси, уикенда ще пробвам с по-ситни трици и с бакпулверче...

За повтарАчките като мен: Аз си имам и мотивация, и търпение. Наясно съм и с факта, че свалянето е по-бавно, но може би по-скоро, защото стартовата позиция е различна, товарът, който трябва да падне-също, та няма как и темповете да не са различни.
Николекса, благодаря ти. Много си полезна, както винаги. Определено ще се наблюдавам поне цял месец, спазвайки 3/3, преди да си правя извод.

На мен пък кръвното ми, което винаги е било по-ниско (ок. 110/70) падна още повече покрай режима, и сега често се случва да е ок. 90/60, че и под това... Определено в тези моменти не се чувствам никак в кондиция, даже ми е мноооого зле, ама... ДОбре, че не е всеки ден така. Гледам поне 1 път в седмицата да си готвя телешко със спанак, нали червените меса и желязото са много полезни за хемоглобина... Да видим до къде ще го докарам. Купих си и "витамини от А до Я" на Доппелхерц, ама пуста организация, пия ги 2-3 пъти седмично, вместо всеки ден.

Бройте ме за Софийската среща в 17.00ч. в Дивака тази събота!!!

# 310
Благодаря за бързи отговор tonnny_bg.

Да разбирам ли, че не е противопоказно за диетата? Ако имам желание  и сили?

# 311
frozenInside,ако си трениран организъм -ДА.Аз ,например,откак се помня правя коремни преси,а по време на 2 фаза даже карах и велото в къщи и не ми се е отразило зле на отслабването.Но организма ми е свикнал на натоварване.Аз обичам да се потя ,така да се каже. Joy Joy И без туй съм си перманентно замръзнала с тренировките много хубаво се сгрявам.Сега ходя на народни танци 2п седмично и мисля за още някаква тренировка поне 1п в седмицата.Замислям се за кик-бокс  Party.

# 312
  • София
Да разбирам ли, че не е противопоказно за диетата? Ако имам желание  и сили?
Аз ходех на фитнес 3-ти седмично в първа и втора фаза и се натоварвах доволно - чувствах се страхотно Peace. Спортът не е забранен, просто не се препоръчва, ако имаш противопоказания или се страхуваш да не ти отслаби мотивацията. Ако имаш желание и възможност - тренирай на воля Peace.

# 313
Благодаря момичета. Имам голяма мотивация. Надявам се волята да не ме предаде.... Но трябва да се взема в ръце, че изтървах положението с килограмите  Embarassed и не се чувствам добре... Sad

# 314
Здравейтеее! Навън май захладя, а Wear Umbrella? Или е от режима, доколкото чета всички сме май на кочан Laughing!

envia, пробвай да разнообразяваш и с пъстърва, а и с по-мазни риби - скумрия, сьомга, сьомгова пъстърва Simple Smile.

poem, аз също имах един период, през който ми излизаха едни ситни ситни пъпчици на цялото чело, брадичка и бузки (в тази връзка да живее фон дьо тен-а, само той ме спаси тогава).., лекувах се с Zinerit - http://www.provisor.com.ua/archive/2001/N12/img/a_46_1.jpg, препоръчан ми от една моя приятелка. С негова помощ сега лицето ми е гладко като бебешко дупе.

eli_c, за мен 5 литра не са много вода, при положение, че спортувам и имам нужда от нея. Не се насилвам да я пия, само дето е много досадно ходенето до ВЦ.

Tumba_lumba
, много съм съгласна с мнението ти за повтарачите. Аз също бях в този омагьосан кръг, за който се говори и сама се вкарах в него, но за миг не съм се отказвала от целта, която преследвам.

mimensita, много си Убава. Все така да си!

Диването, аз като луд фен на рибите и рибните да те питам къде се намира този магазин?

brambo5, според мен с напредването на режима се научи да се храниш (па било то и режимно) докато се нахраниш. Аз също имам този проблем и се опитвам да го отстраня всячески. Най-прекалявам със зеленчуците, затова сега ги ям строго дозирани (до колкото е възможно).

zverka, купи си едно шише 1,5 литра и поне него изпивай. Разбери, че водата е основната градивна частица на клетката и ако е в дефецит, с това ядене на протеини, ще си навлечеш проблеми. Защо чакаш това да се случи?

Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ, браво и продължавай да действаш. Щом усетиш благородното влияние на спорта, той става като наркотик. Затова frozenInside, има нови препоръки и те са че спорта е препоръчителен във втора (в първа евентуално тялото се приспособява и изпада в кетоза), както и схемата 1/1.

Бъдете здрави и се обичайте (ама не прозвучах ли като една Наталия  smile3532)!

Общи условия

Активация на акаунт