Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • В две мъжки сърца
 author=bigbaba3 link=topic=543782.msg17053069#msg17053069 date=1290716801]
 brambo5 - няма "после" Mr. Green
[/quote] Нали!И на мен така ми се струва да му се нема,ама пък чета от други дюканки в четвърта,че нямат проблем.Сигур не са такива лакомий като мен Blush[quote

# 286
ПП Абе, Диване, де е туй Маймун дере, че имате таквиз есенции, а.... newsm78 Rolling Eyes Hug , кажи и на нас или поне прати мостра...да ни е яд повече... Outta Joint hahaha Hug

Шопландия. Simple Smile
Да давам ли адрес?

# 287
  • Пловдив
Между другото мислех да се номинираме в една от номинациите течащи в Клюкарника, ама не посмях, защото нали се славим като вещици с метли Mr. Green Whistling hahaha, а нямаше Хелоуинска номинация Rolling Eyes Joy, та не посмях Outta Joint (гласувах за римите дето списвам понякога), щяха да ме изядат с парцалите Mr. Green Laughing...мноо важно....мЪ нямаше да спечелим...аз колко се борих самосиндикално, ама уй Blush работата Joy..ей трудна е борбата, ама догодина ще видят те... hahaha hahaha hahaha ...

Ние тая номинация я спечелихме преди две години и станахме "банда на годината" Simple Smile

# 288
ПП Абе, Диване, де е туй Маймун дере, че имате таквиз есенции, а.... newsm78 Rolling Eyes Hug , кажи и на нас или поне прати мостра...да ни е яд повече... Outta Joint hahaha Hug

Шопландия. Simple Smile
Да давам ли адрес?

Маймун такъв... Hug , кажи поне фирмата, ко да търсим...аз таквоз не съм намирала...ПП Шопландия, е Софето, или newsm78 Laughing Mr. Green

Ние тая номинация я спечелихме преди две години и станахме "банда на годината" Simple Smile
Вещи, нали четеш, кой е заплес безподобен, ама... аз исках пак...заслужаваме си.... Heart Eyes

ПП Мамка им, поне за Чебурашка да ме бяха цанили... Joy Joy bowuu Joy Joy

# 289
Улицата се казва "Три уши". Уличката е много малка и няма как да бъде пропуснато магазинчето. Продават се подправки, чайове, есенции, сладкарски бои, шприцове, от пиле мляко...

# 290
Диваненце Hug Hug Hug....у Варна си нямаме такваз уличка....така, че, ако закъсам ще ти се отвори работа... bowuu ...
И тука имаме една що годе подобна, ама да видим... newsm78

# 291
Картата е в София, мога да ти пратя...

Сега видях, едната фирма е ЕООД Пантелей Тошев. Имат представителство във Варна. Сайтът е тук.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 23:03 от Анонимен

# 292
Да ви споделя за един недостатък от смъкването на сланините- все ми е студено. Rolling Eyes

# 293
Привет на всички дюканки!  Hug
Минавам само да Ви поздравя, знам че едва ли някой ме помни, защото отдавна бях дюканка, но все пак...   bouquet
Браво на всички упорити дами, които не се предават и следват целите си!

# 294
Да ви споделя за един недостатък от смъкването на сланините- все ми е студено. Rolling Eyes

Ей дали наистина е от това newsm78 newsm78
такъв студ не си спомням да съм търпяла,а ужким тука топличко още
тук таме някой заблудени туристи го раздават по потници,а аз умирам от студ  cold

# 295

Ей дали наистина е от това newsm78 newsm78
такъв студ не си спомням да съм търпяла,а ужким тука топличко още
тук таме някой заблудени туристи го раздават по потници,а аз умирам от студ  cold

Ами няма друга причина.Няма е натуралната подкожна "вата". Simple Smile На мен преди все ми беше топло,зимата в къщи по къс ръкав и боса и все им се карах като надуят парното.Даже и за пощата слизах така и навън под якето пак по къс ръкав.Пуловери не съм слагала от 10 години.Дъщеря ми като кажеше ,че и студено все се чудех на кой пък ли прилича това дете такова зиморничаво  newsm78
Обаче сега зимата още не е дошла,купих си и пуловери и вече мен ме мъмрят че съм надувала парното и не се дишало. Няма пълно щастие и това си е  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 03:58 от nikolexa

# 296
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Оцъклих се като обезумяла още преди 5 - луда работа  ooooh! Кафето ще изстине вие докато станете  hahaha

Диването , баш днес имам път към тоя вилает, кой се не прибере с всички възможни и невъзможни джунджурийки, пък на  Crossing Arms
      labello, помним ние, помним, а ма ти що ни забрави  Rolling Eyes
      nikolexa , спокойно, ефекта е временен - миналата зима умирах от студ, сега пак се мотая по къс ръкав и голи кълки  Peace То сигурно от това ме боли и крака де, ама к`во да направя  Rolling Eyes
     Кантарев упорито си се е заковал на 75 и си танцува с 200 - 300 грама надолу - нагоре..., а аз така му се радвам. Не съм била 75 килца от далечната 1997 - 98 година, въпреки че малкото дрехи, останали ми от тогава, сега са ми широки, ама много широки  Shocked Тази есен си измъкнах от архива една палтенце, което ми е още от гимназията - и то ми е широко   ooooh! Само с панталоните не щем да се разберем - прищъпват ме и това си е  Thinking

Софиянки, срещата този път ще е на обичайното място - Дивака на Гладстон, но от 17 часа!!!

Ей, петък е, да се заредим с няколко апетитни чисти "протеинчета"  Wink Че и шерифското се мъдри тук  hahaha
          Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 297
Добро утро  food010Е тази сутрин не съм аз ранобудната.mimensita благодаря за кафето и много ми харесват такива протеинчета-супер са(нали съм самотна жена).
nikolexa на мен също ми е постоянно студено.Даже първия път когато правих диетата беше май-юни тогава хората по къси ръкави, а аз умирах от студ.
Имам нужда от тигани smile3538Верно е че първия път сякаш по бързо смъкнах килцата, но тогава беше друго времето.Сега съвсем се омотах и реших да смехя схемата та да видим.
Относно водата ще гледам да се насилвам на работа поне 1 л. да изпивам.Вкъщи ми е по лесно тогава си наваксвам и сутрин преди да изляза.Ох пак много се разписах.
Благодаря на всички за подкрепата и съветите. smile3525 smile3525 smile3525

# 298
ДобрУтрУ и от мен! Grinning

Днес отново с минус. `Ша си ударя гъзО в тавана от кеф, ама нека поолекна още малко, та да не напукам мазилката! Whistling
Оня ден една колежка забеляза, че съм отслабнала. Е - в циците, ама аз съм доволна, `щото имам от тях в изобилиие Crazy, та чак ме дразнеха! Mr. Green

mimensita някои от тези твойте "протеинчета" много назобани бе, дали са режимни? Laughing
А колко дрехи ме чакат мен в "архива" ooooh!. Ама като съм плюшкин и ми се е свидело да ги джасна. Поне като заслабна, няма да се налага да ходя гола! Laughing `Щото оня ден рекох на мъжо - на лято ще ми сменяш гардероба и ще ме носиш на ръце, `щото ще съм 60 кила. Той ме изгледа ей тъй  Shocked, а щерката умря от смях! Laughing
nikolexa и аз тъй със студеното! Rolling Eyes Преди тормозех колегите и им намалях парното, ама сега се увъртъм около него като котка! А съм съвсем в началото! Thinking Като се стопя, ще си нося юргана от вкъщи! Mr. Green

# 299
  • София :(
    (не)Обикновена, за тях важи правилото за мазните риби - не само са разрешени, ами даже препоръчителни  hahaha Wink
     Адеее, тръгна петъчния спам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт