Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
 миле-на , ич дори няма да ми натежи....това е оттренирана гимнастика  Joy...ама ади...ще се направя на скромна и само половината ще си доям  Blush...и ич не ми се връзвайте в следващите две седмици като мрънкотя че не мърда кантара...или поне че не мърда надолу  Crazy... тезии галииии...развалят ми организацията  Blush Mr. Green...но пък цяяял ден скиторих по улиците и няма да се изненадам много ако утре осъмна и с минус  Crazy
Elileni , аз нямам акне  Naughty...никога не съм имала акне...от шоколада са ми излизали оп пъпка две...ама това тоолкоова рядко та все едно не са. А сега съм си баш изрината...и то от как съм на режима и затова висподелих, искаше чи се да чуя че и при др е така в началото, но уви...явно съм единичен случай 
 Хубава вечер на всички...и режимна...и отслабваща  Hug

# 271
  • Plovdiv->Toronto
Здравейте, 61.100 съм днес, бавно, но славно пъпля надолу, може би защото малко остава. Мъжа ми взе вече да мрънка че нищо не останало, по-закръглено харесвал, безвкусник  Twisted Evil.  
Свидничка,
http://1.bp.blogspot.com/_PTggDy1YncE/SY1JiB855oI/AAAAAAAAAGw/Ez … B4/s400/jello.jpg
ето от този си взимам, нямам време да варя.
Или ето от тези, ако много съм слушала ...
http://www.mommieswithcents.com/wp-content/uploads/2010/08/Jello-temptations.jpg
Гледам да не прекалявам, едно на два дена може би. Ама е трудноооо  Mr. Green ...

Елилени, не е ли много 5л. и то чиста вода. Многото вода също докарва други проблеми. Особено както не ядем и сол, сърце, съдове, бъбреци ще се натовярят излишно. Мисля че повече от 2-2.5 л на ден включително супите и кафетата просто не е нужно.  Никога не бих се насилвала над това  Stop ...

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:43 от eli_c

# 272
  • София
Диване, как ти станаха така пухкави/бухнали сладките? Тайната в меленето и пресяването на триците ли е? Аз само това не спазих-нямам кафемелачка, а триците ми са от едрите, и сладките ми станаха хрупкави бисквитки/крекерчета, без въобще да бухнат. Но пък кремчето е разкошшш  Heart Eyes Как не съм се сетила до сега за подсладена и ароматизирана извара  Crazy

От неделя минах на 3/3 и съм нон-стоп на +, всеки ден. Дано е от МЦ, дето чакам до 2-3 дни, че вече ми писна от тея 62... Въртя, суча и все съм си до тях. А беше токова хуб аво в събота като видях 60.5...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:57 от desitka*

# 273
Mоже ли да кажа своите наблюдения от личен опит, отнасящи се за "повтарячите"(аз не повтарям, просто влязох в омагьосан кръг Blush) - не се топят бавно килцата, търпението ни го няма....не е като в началото...когато за първи път сме започвали режима и сме набирали инерция иии в един момент килцата неусетно са падали....и за втори път падат, но искаме да е с инерцията от първия път...е няма как да стане....когато отново наберем инерция, тогава....а и тялото помни, да не забравяме.....не е по бавно, просто за нас времето минава по бавно, защото искаме да сме във вихъра на набраната инерция, а не отчитаме факта, че започваме отначало ииии...няма как да стане.....бях на ръба да се отчая като ви чета и гледам резултатите, но после се взех в ръце и осмислих ситуацията....от толкова отдавна съм дюканка, мога да си го позволя....и разбрах.....искаш ли, ще стане....върни си волята и режимността....резултат ще има...Това е моето наблюдение, не е бавно, на нас ни се иска да е по бързо, защото сме се пуснали по пързалката и инерцията е действала...еее...ще трябва да я предизвикаме тази инерция...няма как...Успех, момичета... Peace Hug Heart Eyes

# 274
# 275
От неделя минах на 3/3 и съм нон-стоп на +, всеки ден. Дано е от МЦ, дето чакам до 2-3 дни, че вече ми писна от тея 62... Въртя, суча и все съм си до тях. А беше токова хуб аво в събота като видях 60.5...  Rolling Eyes

Деситка не се стягай има си период на нагаждане.Я си представи че си достигаш с мъка желаните килограми и изведнъж от 5/5 скачаш директно на 6/1 и то с екстри и гали?Ако сега се стягаш при плюсовете при положение че не ядеш нищо по-различно,как се виждаш тогава? Всичко ще е наред.Само малко повече търпение.И знам ,че не е лесно  Heart Eyes

# 276
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Диването, то си е за объркване  Wink Така че... много внимателно с всичко, което решиш да сложиш в уста  Peace Какви точно мъфини ти се хапват?
     tante78, тоя режим с не огладнявам не се получава  Naughty Ядене му е майката, душа, при това ядене на протеини основно  Peace И да, можеш да си хапваш зелева супа в ПЗ, ако ти харесва, че аз никак не можах да се насиля да я ям  Sick
     nikolexa, всеки път има по нещо ценно в постовете ти   bouquet
     zverka, честите смени на схемата не са добра идея - организма има време да се нагоди и губи ориентация един вид...
     alis_1, мен пък вече три дни се опитва да ме събори, обаче не му се давам  Crossing Arms Ай да си гледа работата и вирус, нямам  време да вися в нулите  Naughty
     tonnny_bg, к`во ПМС, бе жена, това беше първото, което ми се затри със започването на режима  Shocked Е, без плюсовете де  Rolling Eyes
     anineykova, хайде не се втелявай и ти - знаеш, че режима си действа - хапвай си режимно и си  Whistling
     svidni4ka, дай Боже да стане, скоро по възможност  Flutter
     poem, сакън  Naughty Как цяло бурканче, хайде мини с няколко лъжички, че после... Кантарев много лошо гледа  Wink
     bibina1980, дано вече не ви се налага  fingerscrossed И браво за упоритоста ти   bouquet
     Veselka_s, като ще е гарга, да е рошава - Дюкан казва не на шоколада, значи НЕ, какъвто и да е.
     миле-на, на малката готвачка - адмирации, а мама да му мисли  Wink
     brambo5, що не бе, омети няколко риби, пилешки месца или в сраен случай - яйца, глада е лош съветник, ей  Naughty
     *Дюкесса*, те подрастващите са всеядни, за разлика от дюкесите, така че... научи се да се грижиш и за себе си, освен за домочадието  Peace
     Edira, то tanksgiving добре и пуйка добре, ама за другото да внимаваш, че знаеш ли с какви дълги дръжки са ни тиганите  hahaha
     Tumba_lumba   202uu newsm74
     Малеее, този път вЕрно ошарих пейзажа, но преди да пусна козинките имам "процедурен" въпрос

Софиянки, урежда ли ви срещата в събота да е от 17 часа, вместо от 13?

Пишете на ЛС, да не товарим темата, но бързо, че време не остана  Naughty
     Хайде да раздавам и кожухчетата, че пак стана никое време

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ
                                                                   Мале, този ако ми падне...  Rolling Eyes Blush
     Те на, от толкоз бързане щях да забравя да ви покажа едни снимки от днес, да ме видите каква съм фиданка  Wink

# 277

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ
                                                                   Мале, този ако ми падне...  Rolling Eyes Blush

Мимс, и тоз ли е от козинките бе?!  Mr. GreenМного влакнест нещо... Joy Joy Ама пък как ще топли през студените зимни нощи... Crazy

# 278
Диване, как ти станаха така пухкави/бухнали сладките? Тайната в меленето и пресяването на триците ли е? Аз само това не спазих-нямам кафемелачка, а триците ми са от едрите, и сладките ми станаха хрупкави бисквитки/крекерчета, без въобще да бухнат. Но пък кремчето е разкошшш  Heart Eyes Как не съм се сетила до сега за подсладена и ароматизирана извара  Crazy

МНОГО СЪМ ЗЛЕ!
1 ч.л. бакпулвер... Изпуснала съм да добавя. Сори :/ Иначе сладките не са особено меки, дори с бакпулвер. По-скоро са с консистенция на ореховки.

mimensita, в момента никакви мъфини не ми се ядат. Ако изям още нещо ще повърна. Иначе ще експериментирам. Мотаят ми се разни неща в главата като малко какао, тиква, мента... Днес се сдобих с ментова, прасковена и бананова есенции. Ако не ме домързи, ще спретна нещо утре...
Мислех да си купя пиле на грил днес, но се разходих до един любим рибен магазин... Наплющях се с филе лаврак на плоча и калмари, пак на плоча. Не съм фен на рибата, мразя да готвя риба, нооо като ми е готова и без кости... Ушите ми плющяха. А тези калмари, зълва ми ги оприличи на сланина, аз си представях кашкавал. Ужасно вкусно нещо. Имаше и рибни кюфтета на скара, продавачката ми каза, че съдържат месо от риба, лук, яйце, подправки. Ми те досущ като истинско кюфте... Очарована съм истински. Grinning

# 279
mimensita много си готина  smile3525tumba lumba много си права мила newsm10

# 280
Дооообър веечееер =)
Аз не съм се включвала скоро ... но ви чета редовно =) ...
Днес ми е 56ти ден... при това протеинов ... =) Килцата са -9.3 ... и като цяло съм доволна ... Ако успея за два месеца да стигна и останалите , а после и да ги задържа - ще бъда много щастливо =) ... Да ви разкажа и на вас как ме ядоса една овча мисъл  Laughing
Вчера споменах пред нея , че не се сещам за ядене и че мога спокойно скоро да я подкарам на фотосинтеза.... и тая се обръща и ми вика "Айде , айде ... не е като да нямаш нужда“ .... Маааалеее , направо ми идеше такъв да й лепнааа .... =))))))))))) .... Ама хубаво я наредих , щото тя ме познава точно откакто съм на режима ... т.е ме е виждала с въпросните 9кг отгоре ... ама не е запозната , че освен тия 9 имаше и още едни 11+  ... Овца ... Чеееее така де , още една е сложена на място ... Мнооооого знаят всичките беее , много ... па не й иде на акъла , че тя е с 3-4 килца под мене ... иначе аз съм имала нужда ... =)))))
И така с емоциите ... Радвам се , че сред нас има такива , които се движат бързо надолу ... а на тези, които са като мен - бавно , но славно ... им желая много търпение =) В постоянството му е майката , нали знаете ...
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ ... иии до скоро =))) !  

# 281
  • В две мъжки сърца
mimensita много си готина  smile3525tumba lumba много си права мила newsm10
Абсолютно подкрепям! HugМименситка,щото нережимности ми се ядяха,но се овладях bowuu
Права е tumba lumba ,че някак ентусиазма и мотивацията е понамаляла и ме помръзва с готвенето, и те такива работи.....Бях свикнала за ден- кило,после като минах в трета гала вечерите се превърнаха в гала дни,но качвах и за един два дни моментално свалях всичко качено.Явно тялото свикна и започна да се запасява и сега за три дни 1.5 кила -,което за някой е много,но аз ги свалях много по-бързо.Реших да послушам Мименситка и направих 3 дни ударна и сега съм 1 на 1.Дано да има резултат!А се страхувам и за момента в който ще ги сваля и трябва да ги задържам,защото аз съм си лакомийка ,ям много,ама много.Като е режимно-добре,ами после?Как се справяте с това?

# 282
Обичам вЪ и туй то Heart Eyes...Малееее, изЕдоха мЪ комарите...то бива да съм им сладка Rolling Eyes , ама чак толкоз Naughty...то щот не ме мерят на кантара.... Whistling hahaha Hug

ПП Абе, Диване, де е туй Маймун дере, че имате таквиз есенции, а.... newsm78 Rolling Eyes Hug , кажи и на нас или поне прати мостра...да ни е яд повече... Outta Joint hahaha Hug

ПП на мен откак Котенцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (де си ма, мяу) ми донесе режимно какао искам да съм чужденка-дюканка... hahaha

# 283
 brambo5 - няма "после" Mr. Green

# 284
Между другото мислех да се номинираме в една от номинациите течащи в Клюкарника, ама не посмях, защото нали се славим като вещици с метли Mr. Green Whistling hahaha, а нямаше Хелоуинска номинация Rolling Eyes Joy, та не посмях Outta Joint (гласувах за римите дето списвам понякога), щяха да ме изядат с парцалите Mr. Green Laughing...мноо важно....мЪ нямаше да спечелим...аз колко се борих самосиндикално, ама уй Blush работата Joy..ей трудна е борбата, ама догодина ще видят те... hahaha hahaha hahaha ...

Общи условия

Активация на акаунт