Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 31 180
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета!

Разгледах снимки те на "Дивачките"... иии много сте хубавки и симпатични и сияете.. Сега ме е яд, че не дойдох, но нищо другия път... нали ще има???  Grinning

# 391
Дами гледам снимките от срещата ви и сте страхотни:)))Всички изглеждате толкова добре и щастливи:)))Много ви се радвам:)))Аз вчера имах голям минус обаче след зеленчуците кантарев ми лепна плюсче та общо минусът остана 300гр:)))Пак е нещо и съм доволна:))

Хубав и отслабващ ден на всички:)))

# 392
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Ей Дивачки страОтни сте Hug,ех Дюдю прави чудеса Wink
А при мен нищо ново ,кг.стабилни ,Кантарев не помръдва и грам,оф така ми се иска до Коледа  да се смъкна още малко  Blush,ама трудна работа newsm78,като си помислиш 2-3кг.са само, но мнооого трудно падат пустите кг.
Бургазлиики ние няма ли да си правим срещичка,мн.се затъжих за вас ,не сме се виждали от 100г. Whistling
Лек и уссмихнат ден   bouquet

# 393
Добро утро и от мен ,ДИВАЧКИ много сте готини newsm10 при мен нищо ново кантара е замръзнал.Хайде лек и отслабващ ден Heart Eyes

# 394
Къде са снимките от сбирката , момичета =)) Искам и аз да ви видя ! =))

# 395
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добро утро, дами  morning
Срещата ни вчера беше страхотна. Момичета, благодаря ви  Hug
Мименситка само за себе си гледам е пропуснала да каже нещо  Wink Е, тя е все така забавна, очарователна и обаятелна... Давам малко доказателства ето тук.

Сядам на кафенце с вас, че едва гледам...  Tired

ето във този пост са.Много сте готини всичките.

# 396
Здравейте момичета.
Наистина всички сте много хубави.Когато почнах поправката няколко дни 2-3 след това си направих калкулатора на Дюкан.Според който вече трябваше да съм 54,300кг., но уви нещо съм се справила добре и сега съм 55,500кг.Имаме разминаване 1,100кг.Надявам се за четирите седмици който остават до Коледа да успея да смъкна поне 3кг.
Само по празниците незнам как ще се справя.
Хубав ден на всички.Ще си догледам филмчето от вчера, че не успях.  bouquet

# 397
  • Варна
Здравейте, мацки!
Затри ми се нещо кирилицата и чак сега я оправих.
Снимките от срещата са чудесни. Всички изглеждате супер, усмихнати и свежи! Hug Hug
Да ви споделя снощи какво пиленце си сготвих, като по китайските ресторанти. Сложих една глава лук малко по-едро нарязана в тефала, моркови на клечки нарязани, пилешко месо и зеле по-едро нарязано. В този порядък ги слагах. Малко подправки: черен пипер, инд. орехче, кимион, куркума. Който не обича такива силни подправки може и да не слага. Всичко се готви около 10-12-15мин. Зелето и моркова  да останат леко хрупкави. Стана мозък ви казвам.
Мен днес ме е обзел един вълчи апетит, чакам МЦ и мога да изям света, но не се давам. Сутринта изядох млякото с триците, на обяд си направих 4 яйца по панагюрски, за вечеря съм си мариновала пилешки гърди, ще ги метна на тигана и готово. От днес съм на 3П.
Николекса: Филмчето е потресаващо  Shocked Shocked

# 398
  • Plovdiv->Toronto
Моите 300 гр дето бяха минус вчера се върнаха днес  Mr. Green.
Най-после има логика за мъжа ми, който не може да си обясни как по цял ден готвя и ям и пак свалям кг. Е, днес малко се върнах назад, какво ли не ядох вчера, нещо е било по-соленко сигурно.
Направих си и канелените сладки на тумба-лумба  Heart Eyes, прекрасни са със сутрешното кафе ...
Много сте хубави и слабички на снимките, усмивките 32 карата показват че добре сте си прекарали, браво  Peace ...

# 399
  • Зеленият рай в сърцето на България
Каква горчица си купувате?

Видях, че я има в доста рецепти, а като се загледах в етикета й (Олинеза) , тя тълна с Е-та.... newsm78

# 400
(не)Обикновена като ти видя новия аватар и винаги се сещам за ей това:  Laughing Laughing

Браво на "Дивачките"  Laughing изглеждате страхотно.Пък Сисссссс не можах направо да я позная(от последната снимка която съм виждала де Simple Smile )

# 401
frozenInside, и аз да се присъединя към въпроса ти!  Grinning
Нали днес ходих на пазар, та си взех тази -
http://www.bulpics.com/images/guest/images_4.jpg
"Съдържание - вода, синапени зърна, оцет, сол, антиокислител: калиев дисулфит, окислител: лимонена кисеина. Хранителните стойности на 100 гр.: 155Kcal, БЛ-7,2 гр, ВХ-5,7 гр, МЗ-11,5 гр."
Изчетох надписите на де що имаше горчици в магазина и се спрях на тая, `щото беше една от малкото без захар. А и прочетх в нета - "Още от основаването си през 1816г до днешни дни, Френската компания Борние продължава да използва традиционните техники за производство на горчица. Горчицата им е приготвена изцяло от естествени съставки, не съдържа изкуствени консерванти и е 100% натурален продукт."

Та... Какви купувате вие?  Thinking И - режимна ли е моята? Mr. Green
И още нещо - по колко си позволявате дневно? Не, че ще изям буркана наведнъж, де!  Joy

nikolexa, Laughing колко мИсо е зяносала тая ми ти певачица ooooh!. Язък за мат`риала! Mr. Green

# 402
аз пък горчица не ям.А нямам и намерение да опитвам.Нещо не ми харесва на външен вид.

# 403
  • София
И аз не обичам горчица, но за мъжа ми взимаме точно тази, която е показала (не)обикновена - на "Борние", защото е без захар.

# 404
аз дори и не съм я опитвала за да знам какъв и е вкуса.Ама на външен вид не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт