Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
frozenInside,съвсем в началото си на диетата , нямаш много за сваляне, вече си стресирала тялото си с голямото количество протеини,не го стресирай толкова бързо и с липса и на вечеря.По една стъпка на веднъж.Всеки стрес за тялото е като махалото.Изкарай си с това кисело мляко втора фаза, вече към края и се опитай да го премахнеш ако мислиш  че това може да ти обърне колата в трета и четвърта.Мое мнение.За мен втора фаза е идеалното време за опознаване на собствения ни метаболизъм.

# 646
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
     svidni4kafingerscrossed

Коледна Дюки среща на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон

Много слаба активност, мнооого  ooooh! Но какво пък - който иска - да идва, задължително е удоволствието, не присъствието  Wink
    Пак ли аз да раздавам петъчните "протеинчета"!? Няма ли за разнообразие и мен да ме зарадвате с някой "техник" Flutter Wink
     Като съм почнола... да раздавам и козинките...

и да ви пращам да отслабвате на сън...
         Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 647
Здравейте от мен  Stop Кантара не помръдва..дойдох си вкъщи при мама и тати..и веднага посрещания със софрата (защото и брат ми си дойде).. добре,че мама  беше направила и за мен пилешки пържоли  Crazy .. Направо ще ми е много трудно да стоя още 10дена в такава обстановка..smile3514 когато се отчаям ще ви досаждам..ама имам нужда от подкрепа. Евала на всички, които се грижат за семейства си и  готвят, и въпреки това успяват да издържат на изкушенията..  newsm10 Да не говорим,че се почна оо ма то не е хубаво да се ограничаваш толкова много...уфф  ooooh! Днес ми е 38 ден за отчета...
Лека вечер..олекна ми като има и други като мен...

# 648
  • Зеленият рай в сърцето на България
nikolexa благодаря за съвета. Ще се опитам да не стресирам тялото си. Аз имах в предвид да се откажа от втората уж лека вечеря, не от вечерята по принцип.

За малкото дни, от които съм на режима се храня в: 7.00, 12.007.00, 22.00-22.30

# 649
Аз съм тлъста и ме е срам да идвам на среща.. Simple Smile

Мацки, да споделя, пък дано ми поолекне на душата. Пие ми се страшно многоооо, имам да наваксвам за 1 година, че и малко отгоре... :/
Обмислям дали да не пусна прасето на НГ и да се превърна в Пешо безсмъртния... От друга странааа, хич не искам да задържам и искам да отслабвам. Мислех, че шоколадите ще са ми проблем, а то кво.. Май ще стискам зъби.

В трета, в галите може ли да се пие?  Tired

За срещата... тлъста съм и ме е срам. Simple Smile Ще пасувам.   bouquet

Мименситке, едни козинки и за теб: http://www.youtube.com/watch?v=nkD0qajnbH8&feature=player_embedded#!

# 650
frozenInside, аз ям по-често и от теб - в 6:00, в 10:00, в 13:00, в 16:30-17:00 и в 19-19:30 Mr. Green Като някакво пеленаче съм! Laughing

mimensita, много се попрепекло едното протеинче, бе! Grinning

Диването и аз съм тлъста, ама бих отишла с кеф, ако съм от София!  Grinning

# 651

В трета, в галите може ли да се пие?  Tired

За срещата... тлъста съм и ме е срам. Simple Smile Ще пасувам.   bouquet

Мименситке, едни козинки и за теб: http://www.youtube.com/watch?v=nkD0qajnbH8&feature=player_embedded#!

Алоууу, ще ти кажа аз тлъста съм  newsm29 Да не мислиш, че преди две години на първата среща, на която отидох бях фиданка  Naughty (То не че и сега съм де...), обаче... на срещите не си носим кантари и сантиметри, носим само добро настроение и желание да станем фиданки, така че на 18.12 те чакаме в Дивака, пък ако ще и да се наложи да разширяват вратите  Crossing Arms
     Благодаря, големи са сладури  Heart Eyes и много коледни, от нещо такова имах нужда  Hug
      И като си тлъста... де си хукнала към галите в трета, а!?
     (не)Обикновена , препекло се... ама друг път  Wink Ако питаш Lucie направо си е сурово  hahaha

# 652
      И като си тлъста... де си хукнала към галите в трета, а!?

Питам беее, мечтая след 6 месеца да съм в трета... Някак си тогаз ако може да се пие, поне ще имам ъммм каунтдаун и ще стискам по-лесно зъбки. Grinning

# 653
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДИВАНЕТО колко да си тлъста?Тлъсто разбирам да се налага Гражданска защита със кран да те вади от домът ти.Ча-а-а-ак толкова не ми се вярва.Може би си пълна,но не и тлъста.Много грубо звучи.

# 654
ДИВАНЕТО колко да си тлъста?Тлъсто разбирам да се налага Гражданска защита със кран да те вади от домът ти.Ча-а-а-ак толкова не ми се вярва.Може би си пълна,но не и тлъста.Много грубо звучи.

Е сега, не съм свиня майка на девет прасенца...  Joy

# 655
  • Зеленият рай в сърцето на България
frozenInside, аз ям по-често и от теб - в 6:00, в 10:00, в 13:00, в 16:30-17:00 и в 19-19:30 Mr. Green Като някакво пеленаче съм! Laughing

Laughing

То така е по-добре (до колкото съм чела), ама аз нямам такава възможност.

# 656
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДИВАНЕТО и аз така мисля. newsm10

# 657

Хм.........Ако мисленето на всички е такова....Аз няма да се появявам..... Crossing Arms Mr. Green

Мацки, да споделя, пък дано ми поолекне на душата. Пие ми се страшно многоооо, имам да наваксвам за 1 година, че и малко отгоре... :/
Обмислям дали да не пусна прасето на НГ и да се превърна в Пешо безсмъртния... От друга странааа, хич не искам да задържам и искам да отслабвам. Мислех, че шоколадите ще са ми проблем, а то кво.. Май ще стискам зъби.!

А пък тва ме довърши!  smile3532 smile3534

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 22:32 от TheNMaster

# 658
     TheNMaster, я се появи, пък кой каквото иска, това да си мисли  Hug

# 659
  • UK
  Ха, добър вечер!
Благодаря за стиснатите палци, получих работата и съм много доволна. Това беше едно от нещата, които исках да работя и ми е по специалността, така че щастието е пълно Grinning
В 22 часа ако огладнееш по-добре пий вода ,понякога бъркаме чувството за жажда с това за глад.
 Напълно съм съгласна; ако съм гладна късно пия вода или си лягам. Като заспя не съм гладна вече Simple Smile
Хайде сега по една студена вода и на топло при благоверните ни протеини luvbed

Общи условия

Активация на акаунт