Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 691
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте на всички!Аз пак да понахалствам,но не получих отговор на питането си.
Според калкулатора на Дюкан-ми дава от 2-4.12-ударен-това ще рече само два дни ли?
Смесен от4.12-как да го разбирам-да редувам 2-2 или да ги увелича.
Имам излишни 14кг след бременност.
Другото,което ме притеснява като чета,повечето които са минали през диетата след това почват да качват.И то не само см ,а и кг.
Притесненията ми са следните-ще мина на режима,но как да ги задържа след това и има ли подобна закономерност -режим-слаба и после....
Или това се случва,ако отново се върнем на старото хранене.
Знам,че всичко трябва да е премерено и да не се изпада в крайности.
Много моля по-старите дюканки да спподелят опита си.

# 632
Малеее 2 часа тука се боря не мога да си вляза във форума,то голямо изхвърляне падна.Зарежда страницата и ми иска парола,пиша аз ,после пак парола аааааааааааа  newsm78 #2gunfire побеснях направо.И с фейса същата работа беше. #Crazy
Сиссс,отивам тука до аптеката да видим ще го имат ли и почвам да го прилагам.Благодаря ти ,душко,златна си. Hug  bouquet Hug
galеnna,ти прочете ли първа страничка на темата?

Според калкулатора на Дюкан-ми дава от 2-4.12-ударен-това ще рече само два дни ли?Почваш с протеини на 2.12 ,караш така 3.12 и 4.12 и от 5.12. си на зеленчуци ,като схемите са 1/1 т.е. 1 ден зеленчуци,1 ден протеини ,после пак така докато свалиш 14-те кг .Има и други схеми ,както си прецениш и както ти е удобно.Всеки сам си решава.
Смесен от4.12-как да го разбирам-да редувам 2-2 или да ги увелича.
Имам излишни 14кг след бременност.
Другото,което ме притеснява като чета,повечето които са минали през диетата след това почват да качват.И то не само см ,а и кг.Ами ако си мислиш ,че след режима ,ще си ядеш по старому и ще си останеш слабичка-няма как.Пак се ограничаваш.
Притесненията ми са следните-ще мина на режима,но как да ги задържа след това и има ли подобна закономерност -режим-слаба и после....Има си етап на захранване и инструкции за 4 фаза .Затова прочети всичко по темата Дюкан ,за да си информирана максимално.
Или това се случва,ако отново се върнем на старото хранене.
Знам,че всичко трябва да е премерено и да не се изпада в крайности.Точно така!
Много моля по-старите дюканки да спподелят опита си.

# 633
Да,прочетох я и то няколко пъти.Научих доста неща,
Но като попълних калкулатора нещата ми се объркаха.
Мислех да почна5/5,но ми излиза 2/2-неправилно съм го написала в предния пост-2-3,а от 4втора- все пак не са малко кг които искам да сваля и тези дни дали ще са достатъчни.
Другото,което ме обърква още повече е,че за свален кг-10дена за задържането му в 4-та,а на калкулатора излиза 65дни общо.Кг ,които се стремя да стигна дори са 2над калкулатора.
Това ме обърка съвсем.
Относно задържането-знам,че там е най-трудно,но се надявам,че кг ми все пак са в следствие на бременност,а нормалините ми кг ги поддържам с малко усилия-
Може ли да ми предложите витамини,които са подходящи по време на режима.
Благодаря за отговорите tonnny_bg -

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 15:27 от galеnna

# 634
tonnny_bg, аз си взех този преди малко - http://www.husk.bg/index.php?PageID=8&ArticleID=64 в опаковка от 100 гр. за 8,50. Мисля, че той е оригиналния и от доста години го има Simple Smile!

galеnna
, остави го този калкулатор той е ориентировъчен. Карай 2 ударни и после със схема 1/1 докато свалиш 14 кг. = 140 дни в трета и после минаваш в четвърта  Peace.

# 635
Аз започнах на 30.11-3/3  ударни и резултата е -3кг.Мисля,че като начало е добре?
Сега  3 със зеленчуци и след това да мина на схема-2/2 дали ще е ок?
А за витамините-търсих,но не открих информация.

# 636
  • Пловдив
Вещи, имаше връзка с хормона на съня, който по своята същност е стероиден хормон
биохимичното обяснение не го помня обаче

Може и така да е. Нали и има хора, които "отслабваме докато спим"  Simple Smile

# 637
Вещи абсолютно съм съгласна с това което казваш а именно че сме различни. При мен също винаги сутрин теглото е най-ниско,но дадох примерите с меренето преди вечеря и преди лягане ,че човек така може да намери кое хранене му е повлияло ако има плюс. Всъщност само веднъж имах случай когато вечер бях -700 грама (спрямо сутринта) което пък с разликата след преспиването стана - 1.5 кг на следващия ден. Общо взето знам,че ако теглото ми вечер е близо до сутрешното(за същия ден говоря) то със сигурност това води до минус до следващия ден.Същото ако забележа ,че посещавам по-често тоалетната по-малка нужда.Просто изведнъж тялото се освобождава от някакава вода събрана преди.
С което Гале, сметките ти са все верни.Ставала си през нощта на тоалетна естествено е че ще има сваляне и тогава (но това си е изхвърляне на вода,събрана от през деня).Аз уточних че след 5 часа вечерта посещавам един единствен път 00 до другата сутрин около 8.00 часа. Така че който си посещава тоалетната и нощем,пак може да си изчисли кофеициента,но ще е повече от 500-700 грама.Мери се поне седмица за да видиш как са нещата.

alis_1,след такова разстройство червата са се изчистили от полезните бактерии и вместо да се мъчиш със зеле и въглехидрати,трябва да си хапнеш повече кисело мляко,по-възможност домашно заквасено с малко повече мазнина 1-2% (за няколко дни само).Или си купи комплекс пробиотици.

bigbaba3 аз твърдо съм убедена за закуската че действа по този начин(в смисъл че ускорява метаболизма) .Нещата не опират само до диетика има си и много сериозни проучвания по въпроса.Естествено всеки си преценява Simple Smile Така че може ми имам някаква идея за теб,но си изчисти кутията,че не можах да ти изпратя нищо.Има едно хранене според нашия биологичен цикъл, яде се почти всичко,може да се прилага и в трета и четвърта фаза,просто се спазват часовете когато различните храни трябва да се приемат.Това хранене е известно точно с това че намаля много мерките- имаше момичета при свалени 3 килограма бяха спаднали с по два размера в облеклото.Аз със сигурност ще спазвам този начин на хранене след това,просто защото мисля че доводите и изледванията които докторът е приложил са много убедителни.Пък и не смятам да се прехвърлям на други диети за да поддържам сваленото и да кисна по форуми за отслабване до живот.

Търсеше си някой за аквафитнес доколкото си спомням.Не се чуди- много е приятно.Аз започнах с него, това беше единственото нещо което можех за да мога да понеса тежестта на теглото си.Не знам колко си баба, струва ми се че ни си много по-голяма от мен, но аз там бях с истински баби- имаше много жени и мъже над 70 годишна възраст(тук заради ставите им препоръчват това).Имаше даже две жени които идваха с инвалидни колички. Така че не мисля че ще ти е противопоказно.

# 638
Вещи, имаше връзка с хормона на съня, който по своята същност е стероиден хормон
биохимичното обяснение не го помня обаче

Може и така да е. Нали и има хора, които "отслабваме докато спим"  Simple Smile

Вещи и аз мисля, че е индивидуално и всеки трябва да се следи, кое как му влияе.. Почти всеки път като се притегля вечер съм с кило нагоре, а веднъж бях с 2  Shocked.

ПС.. За растежния хормон, знам че се отделя от 1 до 3 часа след заспиване. Приятеля ми ставаше заради това, вечер да яде извара или да пие протеин  Laughing

# 639
galеnna,калкулатора е ориентировъчен .В смисъл дава насоките и изюислява теглото ,на което най-лесно може да се задържат кг .Примерно на мен ми каза 69 -най-лесните ми за поддържане кг ,обаче аз съм 60-61 ,да трудно ми е ,защото съм почти 9кг под калкулатора и не ме питай какво ми коства за да ги държа да са толкова. ooooh!
Обаче красотата иска жертви,няма как.
А относно витамините всеки си е решил сам какво да пие.Има момичета ,които пият бирена мая,други пият Центрум ,трети съвсем различни ,прецени си сама кое ти действа добре.По време на режима е хубаво да пиеш калции,магнезии и цинк,всичко останало е въпрос на избор. Peace
Elileni  Hug Hug Hug
nikolexa ,снощи преди да си легна се премерих и бях 62кг ,сутринта след 00 бях 60,600. newsm78 Като не съм вечеряла. newsm78

# 640
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
НИКИ и аз съм на твойто мнение.Днес забравих да се претегля.

# 641
Хуск - снабдих се точно с този на Елилени за 7,60 лв. като поисках хуск псилиум /някой така го беше написал тук/ -
фармацевтът ми каза, че това е на таблетки, но аз нали вече знам, че ще го кисна - поисках другия.

Рибено масло - взех това:
http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/56D3C165-EDA9-4F0F-BED5-F3DE9 … 3584/PictBig2.jpg

Вещи, с най-добри чувства, не приемай така лично писанията тук! Hug
Аз също без теоретична обосновка, мога да кажа,
че категорично отказвам да се меря вечер,
т.к. ми е адски депресиращо... Naughty
Също не мога да вечерям в 17 ч., т.к. тогава все още съм на работа,
тепърва се прибирам, готвя, хапваме и пр. Rolling Eyes

Обаче черпя опит от споделяното от Николекса,
която ако каже сега и за това тайнствено хранене,
според биол.цикъл -
тук, а не в ЛС -
хич няма да й се разсърдим!
 Heart Eyes

# 642
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз и аз ще съм и благодарна от все сърце.

# 643
  • Зеленият рай в сърцето на България
Като ви чета, май ще е добре да се откажа от последното ядене, което правя вечер към 10 - 10.30  newsm78 То е по малко, 1/2 кофичка кис. мляко например, ама като вечерям в 6-7 и а не си лягам преди 12, огладнявам пак  Embarassed

# 644
В 22 часа ако огладнееш по-добре пий вода ,понякога бъркаме чувството за жажда с това за глад.

Общи условия

Активация на акаунт