Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Ей, че е хубаво да си скатаеш час - два от работа в петък сутринта... И кафето има различан вкус... Не вярвате ли  Wink

Малко със страх се метнах днес на Кантарев, че снощи бая късничко се тъпках с какво ли не, което обикновено води до неприятни последствия, но нямаше тлъсти плюсове и сутринта ми е    Nature Sun With Face
     ttedkata, тия дни се бях присетила за теб  Hug Честита месечинка   bouquet
     alis_1, 1.7% е супер, аз тук най-ниския процент, който съм виждала е 11  Shocked
     (не)Обикновена, и на мен ми се подхилкват пренебрежително като им кажа, че съм свалила 45 кг с много ядене, ама знаеш ли как ми пука  Crossing Arms Да си се подхилкват, на мен си ми е добре  Peace
     А бе, девойки, днес не е ли петък!? Къде са ви протеинчетата  Wink
          Хайде, усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 08:05 от mimensita

# 616
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро!
mimensita донесе ми много усмивки с протеинчетата  Grinning

Изкарах 5 дни на П режим и от 62 -> 57.5 кг.  А резултатът от сантиметъра е още по-приятен Wink
Смятате ли, че това е добре? С коя схема бихте ми препоръчали да продължа: 1/1 или 5/5? или друго?

Целта ми е да се закотвя на 54-55  Praynig  и като гледам вашите резултати, вярвам, че ще успея.

# 617
bigbaba3, Hug
мога да споделя моя опит:
и аз така около година в 4-та, без лакомия, без кой-знае какви прегрешения...
и кг и см започнаха да варират с 2-3, после се затвърдиха,
после тръгнаха към 4-5 в +.
И така от тази есен съм на поправителен, макар и с много малко кг и малко повечко см за сваляне...
Това е решението за мене си!
Сега преосмислям и се информирам допълнително, започнах да спортувам,
свиквам с мисълта, че 4-та за мен няма да има - стига ми 3-та+.

Та идеята ми е,
че може би трябва да стресираш един вид метаболизма си-
напр. можеш за започнеш с П в лунни дни + П-четвъртък,
или пък с 2 последователни П-дни...
поправителният е краен вариант, естествено.
 Rolling Eyes

# 618
Юхууу,добро утро  Party Party
Аз днес съм 60,600. Flutter Ама снощи реших да спазя съвета на николекса и хапнах малко преди танцова ,а след това само малко кисело мляко и си легнах ,та резултата сутринта много ме зарадва . Hug Party
Тедка,много се радвам ,че се харесваш-това е най-важното. Hug
Хайде напиши и ти отдолу :Вече се харесвам!
Нека колкото се може повече такива надписи има . Hug
frozenInside,1/1 е достатъчно .Малко са ти килцата така че няма да е трудно. Peace Успех!
ganjana5,кликаш върху линийката и отиваш в сайта и пак наново си вкарваш данните. Peace
Ставам да правя закуската,че корема ми свири от глад. Hug Hug
до после ,сладурки! Flutter
Мнооооого ви обичам да знаете! Heart Eyes

# 619
envia-много ми допадна това с П-дни в лунните дни/бях го забравила/. С храната не съгрешавам много - сладко, солено и мазно изобщо не ям и по други причини, плодовете са в рамките на допустимото/оказа се, че от тях  пълнея/, а зеленчуците са внимателно подбрани/много се подувам от повечето от тях - имам нервен и ленив стомах/, ноооооо движението ми е сведено до минимум Embarassed. Квартала тъп/няма къде да се разходиш-не ми допада да маам крачоли между блоковете като малоумна Joy/, парковете далеч и няма къде да се паркира, фитнеса ми е противопоказен и то кво остава - да се самоорганизирам в къщи - ама не мога, ще се  #2gunfireВсъщност движа се - от единия фотьойл до другия  Simple Smile

# 620
bigbaba3,
да и аз в домашни условия тренирам.
Правя гимнастиката на Синди - най-старата й.
Не е кой знае какво, но за моята неспортна натура и заседнал живот-
стига ми!
Успех!
 Hug

За Бъдни вечер щях да пиша -
не мисля да постим, но не съм твърде по обичаите, да си кажа.
Така че, ако съм влезла в 3-та - ще ми е гала,
ако не - ПЗ-Бъдни вечер ще да е.
Не мисля да си усложнявам и без това сложната покрай режима кулинария.
 Blush

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 10:41 от envia

# 621
Добро утро и от мен момичета за отчет -0,300 но не  се радвам,защото от десетина дни че и повече кантарев ме разиграва от 69кг до 70кг ,такова задържане направо откачам.Карам схема5/5 дали да не я сменя за да раздвижа нещата?Приятен ден на всички smile3525

# 622
  • UK
 Добриютро! 0.5кг++++ съм. Подута съм и bombs . Ясна е работата Mr. Green
Напоследък ям много дроб, много ми е вкусен, но днес ще разнообразя вече с нещо друго.
bigbaba3 за плуването като вариант какво ще кажеш, щом фитнесът ти е противопоказан.
Момичета, ще стиснете ли днес по един палец, че имам важно интервю за работа? Положителната енергия от форума винаги ми е помагала в миналото. Толкова изпити взех с вас първия път, когато отслабвах с вас Grinning
  Лек ден на всички, нали е последен Hug

# 623
Свидничка Hug, СТИИИСССС Peace!

# 624
Здравейте  и добър ден , че за мен утрото отдавна отмина
Исках да ви споделя , че си взех вчера хуск и мисля , че подейства още днес. Доволна съм , защото не съм подута и се чувствам по лека. Благодаря на момичетата , които ми дадоха съвет за това чудо.
Хубав ден на всички.

# 625
  • NICE,FRANCE
Здравейте и от мен newsm51.Исках да споделя експеримента който направих снощи във връзка с поста на Николекса Heart Eyes.
Значи аз по принцип вечерям по-късно,към 8-8,30ч.,защото тогава се прибираме от работа.Но не лягам по-рано от полунощ,даже 1ч.Та,както каза Ники,точно след последната визита на 00 се притеглих и бях 69,3кг,направооо #2gunfire.Но тази сутрин Кантарев показа 67,2.Излиза,че през ноща съм изхвърлила 2кг ThinkingИ поне два пъти ставам до 00 EmbarassedНиколекса,точни ли са ми сметките,а? newsm78
Хайде лек и отслабващ ден на всички  bouquet  bouquet

# 626
  • Пловдив
Тъй като всички тук ни затрупват с линкове и научни данни, и доказателства от тук от там, мен все ми е неудобно да пиша, защото всичко , което казвам е просто запечатано в паметта ми. Прочела съм го отнякъде, но не съм запомнила откъде. Или дори и да помня приблизително не мога да дам линк, за да го видят всички. И си премълчавам в повечето случаи. Но ще си позволя от моя гледна точка и аз да кажа нещо, което - хора сме, различни сме - се различава от казаното от Николекса, нямам намерение да апострофирам, просто при мен е различно и доколкото съм чела така е и при други  Hug
Може да не се отслабва вечер, докато се спи, но винаги моето тегло сутрин е най-ниско. Доколкото тези четири години чета и момичетата в този форум - при повечето е така. Не мога да го обоснова, просто съм чела и запомнила. Само да допълня, че не ходя и сутрин до 00, за да е това причината, ходя надвечер. И дори и след това да се претегля тежа повече, отколкото следващата сутрин Simple Smile
За закуската - всички знаем, че е важна за метаболизма и го спазваме. Аз също - научих се да ям. Но има диетолози, които отричат закуската, имат си логика - примерно тялото е отпочинало и няма нужда от храна все още, затова позволяват само лека закуска от плодове. Не казвам, че съм съгласна, но всеки си има логиката и обясненията и вади куп научни доказателства за собствената си теория Simple Smile Колкото диетолози, толкова варианти.
И  за късното хранене - ми при мен няма значение часът. Пробвала съм и с ранни вечери, и без вечери, и с късни вечери ... и все едно - никаква разлика между различните варианти. Значи и това си е индивидуално.

# 627
Вещи, имаше връзка с хормона на съня, който по своята същност е стероиден хормон
биохимичното обяснение не го помня обаче

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 12:50 от Анонимен

# 628
  • Варна
Добър ден и от мен, красавици!  Hug
Аз пак нямам промяна в кантара  Cry #Cussing out Сантиметри ще меря на 9.12. тогава правя месец откакто съм на режима. Вече имам съмнения, че кантара нещо не е верен  Thinking Ама ината ми е голям де ще се справя. Вчера хапнах от тричавото хлебче, мнго хубаво стана. Днес изядох другата половина с кисело млекце, за обяд имам от снощи останала пилешка каварма, след обяд кремче, а за вечеря не знам още може би омлет ще е със зелена салатка.
Колкото до късното ядене при всеки е различно. Аз вечерям в 19ч с новините, най-късно в 19:30. Лягам около 1ч и пак нямам промяна. Вечер 63 и сутрин пак 63  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега пак ще пекна едно хлебче за утре, че пък утре съм обещала на мъжо да му точа баница със спанак, по нова рецепта на приятелката ми.

# 629
Здравейте  и добър ден , че за мен утрото отдавна отмина
Исках да ви споделя , че си взех вчера хуск и мисля , че подейства още днес. Доволна съм , защото не съм подута и се чувствам по лека. Благодаря на момичетата , които ми дадоха съвет за това чудо.
Хубав ден на всички.

Каква му е цената,че в нета ми дава инфо 18лв за 200гр  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт