Без кекс и без луканка вече съм Дюканка 240

• 30 715
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Първо да се похваля Blush,от тази сутрин съм си на линииката 63кг newsm44,честно бях се притеснила с тези кг.но всичко се нормализира отсамосебе си newsm78,
Сега да се оплача цял ден обикалях магазините да си купя тоалет за 8.12. Whistling,и нищоо не си харесах ooooh!тц,тц,тц,до мин.година нищо не ми ставаше а сега нищо не ми харесва newsm78,харесах си една рокля ,а тя ми седеше като харизана Partyама да си призная поизкефих се като видях колко ми е голяма Joy
Май няма да мога да дойда на коледната срещичка  Sadмъжо ми си идва на 15.12. днес като ми каза ,аз му викам ,,Защо не си дойдеш на 18.12. тогава е срещщичката и ще ги комбинирам посрещането ссъс срещата,, Laughingама не ставало купил си билет за 15.,така е като не ме пита само бели прави ooooh!
Оф забравих за какво влязах  ooooh! ooooh!Имам въпрос към старите Дюканки Rolling Eyes
Днес си мислих за Бъдни вечер newsm78тогава нали се яде постно ,че ние тогава какво ще си хапваме вечерта на масата newsm78,то през деня ясно че ще се яде пиле но на празничната вечеря какво ще правим ooooh!
Лека и отслабваща вечер  bouquet

# 601
Имам въпрос към старите Дюканки Rolling Eyes Днес си мислих за Бъдни вечер newsm78тогава нали се яде постно ,че ние тогава какво ще си хапваме вечерта на масата newsm78,то през деня ясно че ще се яде пиле но на празничната вечеря какво ще правим ooooh!

И на мен т`ва ми се върти в главата напоследък. Thinking
Като помня как се натъпквах с постни манджи до пръсване. ooooh!
А сега освен нещо гъбено, салата и... друго май не се сещам. newsm78
Давайте идеи! Praynig

# 602
  • Пловдив
В блога има рецепти за Бъдни вечер.

http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%B8%D0%B4%D0%B5 … 0%B8%D1%86%D0%B8/

# 603
Винаги съм се чудила защо трябва да закусвам сутрин, след като не съм гладна newsm78 Ето отговора ".....закусваме 30 минути след ставане от съд, така организмът получава сигнал, че няма да го подлагат на глад и дава старт за обмяна на веществата. Най добрия избор за закуска е купичка  овесени ядки/трици/ и омлет от белтъци......" newsm10
Искам и съвет - ако помните  от година съм  в четвърта, с килограмите проблемите са +-2,3 кг., но проблема е, че сантиметрите бавно и полека се връщат #2gunfireА  аз като се зарадвах на новата визия и изхвърлих всички дрехи с по голям размер и си накупих доста по теснички, които сега са съвсем теснички. Какви да ги кърша сега, само не казвайте - спорт, щото не мога  или по точно не мога по активно, а явно това което правя е недостстъчно.

# 604
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     (не)Обикновена, голи, ама протеинови  Wink
     zverka, идеи има колкото щеш, а сигурно и сама ще се сетиш за неща, които обичаш и можеш да хапваш в унисон с режима  Wink
     bibina1980, аз още не мога да преодолея импулса да се втурвам към големите номера и да споря, че няма да вляза в нещо, но пък колко е хубаво, когато бъда опровергана...
     Tumba_lumba, що ти бе, душа? Те да те търсят  Naughty Такава жена като теб не трябва да се хаби - ти виждала ли си капан да тича след мишка  Wink
     Elileni, и от първото не изпадам  във възторг, ама поне си е мой бъг, ако го имам де, в което се съмнявам  Wink (УмрЕ циганката  hahaha)
     tante78, биото става за клане за по-дълго време, но парите, които си спестяват от химиятя, с които са наблъскани бройлерите, са далеч повече. Всичко е политика и етикет, да му се не види ooooh!
     rossykv, честита месечинка   bouquet
     tonnny_bg, няма ли да ни светнеш какво ти пише Дюки  Wink
     ANNAFACE, а дано имаш повод  Hug Пък тя и срещата си е повод  Wink
     nikolexa, от къде черпиш информация и как имаш нерви да ни сервираш всичко смляно и готово за "консумация" не зная, но благодаря   bouquet
     миле-на, ми нищо де, ти го посрещни, прати го по направление и се прибери като мине срещата  Wink Шегувам се  Hug и се радвам, че за празниците ще си с цялото си семейство  Peace
     bigbaba3, на сантиметЪрите спорт им е майката  Peace Не става иначе  ooooh! Ама и аз като теб - не мога, не искам..., кви ще ги къдря после - Бог знае  Rolling Eyes
     Да рекна и аз за рибата - поне веднъж седмично си хапвам пангасиус със заливка от яйца и кисело мляко, вече две години и ... нищо ми няма - ни излишните килца, ни акъла...  hahaha Нооо това все пак е само замразена риба, а имам спомен, че не е хубаво да се комбинира консервирана риба с мляко или яйца...  newsm78
     И да ви кажа какво си правя за Бъдни вечер обикновено - сармички от кисело зеле с плънка от мнооого гъби, лук, морковче, целина,домати, чушка, трици вместо ориз, подправки каквито добарам в шкафа... Отделно си хапвам салатка от кисело зеле, кисели краставички, желирано кремче със степ по вкус. Е, и винаги прегрешавам с късче от содената питка на свеки, но нали трябва да си потърся късмета  Wink

Ехооо, много слаба активност за коледната среща - все сме си същите муцунки, хайде активирайте се  Wink

Време е май вече да раздавам козинките

и да пращам мъжО да се труди, а аз да спя...
         Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:32 от mimensita

# 605
  • София
Здравейте,
Много отдавна не съм писала и чела, но току що осъзнах че днес имам месечинка - 11 месеца и откраднах няколко минутки да ви драсна. Малко съм се поотпуснала в смисъл върнах се на това което ми показа калкулатора (75кг) и се чувствам гузна пред себе си, но пък толкова често ми казват колко съм хубава, че  почвам да се самопренебрегвам.
Съжалявам, че нямам време да съм с вас, но такъв е живота - работа и пак работа, до следващото лято, което е далече.
Пожелавам успех на всички нови и стари дюканки. Нали виждате, че не е невъзможно Wink
Ако взема да се отнеса и да залипсвам отново ви пожелавам весели празници и много сбъднати Коледни мечти. Вярвам, че по Коледа стават чудеса и  Коледните желания се сбъдват, защото новата ми визия е доказателство за сбъднатото ми  желание от миналата Коледа.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 606
Мименситка с удоволствие, бих се присъединила, ако си бях в Сф  Hug Обожавам форумски срещички.
Аз се изложих  Embarassed Мнооооого се изложих, бях на гости и всичко беше режимно, ама пържено, а бях гладна, а и не бях яла октопод  Embarassed
Та така, днес един огромен плюс и да видим какво задържане ще ме прасне, а така се бях доближила до заветните 57....сега съм почти 59.
Ама така е, като пуснеш прасето...
За биохраните, гледам дискусията и разбирам, че не сте гледали филмчето на Николекса...честно казано след него, не съм си взела нищо което не е био.
Ям или био или риба - не че не е от развъдник, но поне не е мутирала още...
Предпочитам да стана вегетарианка отколкото да ям така осакатени животни - мое мнение, не ангажирам никого  Peace

# 607
Цитат
Tumba_lumba, що ти бе, душа? Те да те търсят  Naughty  Такава жена като теб не трябва да се хаби - ти виждала ли си капан да тича след мишка  Wink

Мименситкеееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , накара ме да се смея с глас посред
нощите, особено като си представих образно картинката! Joy Joy Joy Joy Joy
ПП Обожавам козинките дето ни ги пускаш за Лека Нощ! Hug Hug Hug

# 608
  • София
Много благодаря на всички за милите думи. Тони, ееее чак рекорд, едва ли..... Факт е, обаче, че съм много стриктна и не съм си позволила нищо нережимно. Дано постигна същия успех и със задържането - то там е труднотоооооо....
Днес видях 56.8, бях замислила да сваля до 55, а сега умувам за 50 или компромисно 53. Не си мислете, че си мечтая да стана вейка - висока съм само 1,57 см и повярвайте ми все още съм далеч от перфектната фигура... на тзои ръст всеки грам се вижда. Не, че толкова ми пука за килограмите, колкото за обиколките, разбира се....
Още повече ме надъхахте и окуражихте - много е приятно така.  Hug Благодаря още веднъж.
nikolexa, и от мен много почитания за времето и усилието да ни сервираш така толкова полезна информация.
И отдавна се каня да кажа на Мименситка, че и аз многооооооооо и се кефя на козинките (особено на котките).

# 609
  • Берковица
Здравейте, не можах да открия новия калкулатор на Дюкан.Някой може ли да помогне...

# 610
  • Берковица
kak da si redaktiram liniikata?

# 611
Привет! Hug

Рутерът ми се развали в къщи и нищо неможех да публикувам 2 седмици, имам интернет, чета постоянно, обаче немога да ъплоудвам. Голяма мъка беше защото изживях голям шок и не можех да ви се оплача.

След зверското  3 дневно разстройство - една седмица запек! Нищо немогна, след като 5 дни непосешавах тоалетната, следващите ми посешения бяха символични. Естествено резултата на обиколки килограми беше ужасен - от 45,500 на 47кг, неможех да си закопчея панталоните. Момичета, направо се отчаях - килограмите непадат вече 2 седмици - стигнах до 46, вчера показа 45,6, но днес пак 46,1. Това разстройство направо ме заби! Много е демотивиращо, когато не си виждал такива килограим 5 месеца. А за това, че не можах да си вляза в панталона, да не говорим!
Заради запека в ПЗ дните ядях повече зеленчуци, за да ускоря перисталтиката - основно зеле, но доста големи порции, хапнах и доста печена тиква и суров зелен пипер, защото той винаги ми действа разтоварващо. Знам, че имат повече въглехидрати, но реших че трябва да разкарам запека. Вече от 2 дни ходя нормално, но не е обичайното количество разтоварване:oops:

Поплаках си!

Честито на всички, които са имали поводи!   bouquet
rossykv , браво за резултата!   smile3501
Николекса, и аз да кажа - благодаря за полезното инфо, което ни даваш и то винаги с такова позитивно отношение към всички!  Hug
Почнах рибеното масло, сега ще купувам и хуск.

Целувки на всички ! Hug

P.S. Момичета, някой знае ли колко процента мазнини е обезмасленото какао. Братовчедката ми живее в Германия и съм й поръчала да ми изпрати обезмаслено какао. Обиколила всички магазини с Био храни, обаче най-ниския процент бил 1,7% мазнини, от които 1,1% маслени киселини??? newsm78  Дали става ? newsm78

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 06:26 от alis_1

# 612
Добро утро   bouquet
За отчет от кантара тази сутрин 53,800кг. колкото покозо и снощи преди вечеря.За мен това е добре още 2 кг. да махна и ще влизам в трета.Мисля там по-етапно да вкарвам храните.Но първо ще са плодовете, който толкова дълго чакам.
Ох утре съм на гости и се притеснявам от яденето.Като разберат че съм на диета и се почва едно..... tantrum........ че чак никъде не ми се ходи.Пък и утре съм вече в П дните.Но ще се справя.
Хубав ден с много минуси на всички. smile3525

PS почвам да си измислям меню за празниците, по късно ще го споделя тук.

# 613
Привет бамбини! Hug
Свалям бавно, но тъпо и упорито! Mr. Green
И все ми се смеят, когато стате ли дума за диети и някой спомене за неядене, моята реплика е: "А, не! Naughty Аз трябва да ям!" Laughing К`во ли си викат хората за мене, не знам вече!  Whistling Сигур` нещо от типа, на  - Тая па, по цял ден нещо дъвчи в офиса и чака да отслабне! Joy
И ще го направя  Naughty най-вече от инат и проклетия Mr. Green, за да им натрия носовете! Пък! Twisted Evil

За вчера (П):
Закуска - тричав хляб+кафе
Втора закуска - 1 кофичка 0,1% кисело мляко
Обяд - 2 пилешки пържоли/филе+кафе
Следобедна закуска - 1 сварено яйце
Вечеря - пиле на грил/без кожата+за топня - 1 с.л.Exquisa 0,2% и 1 ч.л. Дижонско горчица

Айде, отивам да будя домочадието! Grinning Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 614
Добро утро момичета!

При мен бавно бавно, но падат килата пусти Simple Smile.

Сега приятен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet!!!

Общи условия

Активация на акаунт