Ако родител поиска даденото наследство обратно???

• 6 344
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
Е,какво стана?

# 61
Да уточня- не съм чел нищо освен началото и не мога да дам съвет по казуса.
Причината да вляза в темата е заглавието-реших да разбера кой е възкръснал.

# 62

Joy Joy Joy

Между другото преди да влезна в тази тема за пръв път и аз това си мях помислила.  Joy Joy Joy

# 63

Joy Joy Joy

Между другото преди да влезна в тази тема за пръв път и аз това си мях помислила.  Joy Joy Joy

Ето до къде водят сериалите  Joy

# 64

Joy Joy Joy

Между другото преди да влезна в тази тема за пръв път и аз това си мях помислила.  Joy Joy Joy

Ето до къде водят сериалите  Joy

Аз съм по книгите.  Peace

# 65
То и Листопад е сниман по книга   Laughing

# 66
Не съм го чувала или чела, на кого е?

# 67
ААА не  казвам, не искам да съм виновна ако някой стане фен на турски сериал  Laughing

# 68
ААА не  казвам, не искам да съм виновна ако някой стане фен на турски сериал  Laughing
Турски сериал ли? Интересно. Но ми се струва, че е далече ат моите интересе все пак.

# 69
  • Atlanta

От авторът на „Чучулигата” – Решат Нули Гюнтекин

# 70

От авторът на „Чучулигата” – Решат Нули Гюнтекин
Решат Нури Peace

# 71
  • София
Книгата е много увлекателно написана, но като няккои други книги, се чете в късна тийнейджърска възраст, докато човек не е захитрял. Имаше още една негова книга, обаче не й помня името, на същата тематика, но доста по-скучно написана.
Сапунки не гледам, така че няма как да преценя Листопад доколко е показал качествата на книгата.

# 72
Книгата е много увлекателно написана, но като няккои други книги, се чете в късна тийнейджърска възраст, докато човек не е захитрял. Имаше още една негова книга, обаче не й помня името, на същата тематика, но доста по-скучно написана.
Сапунки не гледам, така че няма как да преценя Листопад доколко е показал качествата на книгата.
Книгата/Листопад/ няма нищо общо с филма , само имената на героите .

# 73
Както чета аз поста на авторката, майката е била омъжена в момента на покупка на парцела, а не сестрата. И тъй като мъжът на майката не е бил сигурен човек, затова тя не го купува на свое име, а го записва директно на двете си дъщери. Може би -предполагам, сестрата няма мъж , тъй като за него въобще не се споменава. И сега майката и сестрата са притеснени, че чужд човек - зетя, ще стане и той собственик. Може би майката се страхува, изхождайки от собствения си несполучлив опит в брака.
 Но: Парцелът е бил получен чрез покупко-продажба преди брака. Това е най-сигурният начин да е само на авторката. Ако се прехвърли отново чрез дарение, то сестрата може по-късно да оспорва.
 Ако си остане така, както е положението към момента, то при развод парцелът остава само за авторката. Виж, ако строят с мъжа и по време на брака и се влагат семейни средства, то работата става по-заплетена.
В случай на смърт на авторката може да става въпрос за наследство, което ще имат право да получат децата, заедно с мъжа й. Тогава сестрата и майката няма да имат право на нищо.
 И, ако думите им са истинската причина, а не само повод, то майката няма основания да се страхува.
Подкрепям напълно!  Peace
Подчертаното от мен е много важно! Даренията се правят само по права линия от родител към дете и обратно!  Peace

# 74
  • София

Даренията се правят само по права линия от родител към дете и обратно!  Peace

Какво?!?

Общи условия

Активация на акаунт