Ако родител поиска даденото наследство обратно???

• 6 334
  • 78
  •   1
Отговори
# 75

Даренията се правят само по права линия от родител към дете и обратно!  Peace

Какво?!?

Не съм адвокат, но такива са ми спомените.  Rolling Eyes

# 76
  • София
"Спомените" ти те лъжат. И като не си адвокат, може да го напишеш, та хората, които четат, да са наясно, че информацията ти не е сигурна. Щото като изпляскаш някоя глупост с удивителна накрая и пропуснеш да отбележиш, че такива са ти "спомените", доста народ току-виж ти се върже.

# 77
"Спомените" ти те лъжат. И като не си адвокат, може да го напишеш, та хората, които четат, да са наясно, че информацията ти не е сигурна. Щото като изпляскаш някоя глупост с удивителна накрая и пропуснеш да отбележиш, че такива са ти "спомените", доста народ току-виж ти се върже.
Shocked Не виждам причина да ме нападаш!
А ти защо си толкова сигурна? Занимавали си се с такива неща?  Може би си адвокат?

# 78
  • София
Не те нападам. Отбелязвам, че думите "мисля, че" и "не съм сигурна" не са срамни. Аз поне ги употребявам винаги, когато изказвам предположение. И да, когато твърдя, че съм сигурна в нещо, значи имам необходимата квалификация да го твърдя. Познавам доста хора, които са били заблудени от слухове и идиотски съвети, и съм рязка с авторите на подобни слухове и неверни съвети, особено когато не си направят труда да отбележат, че самите те не са сигурни в думите си.

Общи условия

Активация на акаунт