Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Осртанаха още малко китки моляяя народе насааам  Joy

БОЖУР
ГАРДЕНИЯ
ГЕРБЕР

ГЛАДИОЛA
ГЕРГИНА
ДАЛИЯ
ДАМСКО СЪРЦЕ
ДЕТЕЛИНА
ЕДЕЛВАЙС
ЕХИНАЦЕЯ
ЖАСМИН
ЗЮМБЮЛ
ИРИС
КАКТУС
КАЛАНХОЕ
КАЛИЯ

КАМЕЛИЯ
КОКИЧЕ
КОЛЕДНА ЗВЕЗДА
КУКУРЯК
ЛАЙКУЧКА

ЛАЛЕ
ЛИЛИУМ
ЛИЛИЯ
ЛОТОС
ЛЮЛЯК
МАГАРЕШКИ БОДИЛ
МАГНОЛИЯ
МАРГАРИТКА
МИНЗУХАР
МОМИНА СЪЛЗА

МУШКАТО
НАРЦИС
ОРХИДЕЯ
РАЛИЦА
РОЗА

РУЖА
СЛЪНЧОГЛЕД
СТРЕЛИЦИЯ
ТЕМЕНУЖКА
ФРЕЗИЯ
ХРИЗАНТЕМА

Моля момичетата неизбрали цвете да го направят   bouquet

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:13 от Вяра♥

# 661
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!
kaat, ние тези дни ще купуваме столче на Тулумба и ще си го сложим по посока на движението. Според мен, вече са достатъчно големи хлапетата!
Ние си имахме поредна забавна нощ... Crazy

# 662
Marini, kym kakvo ste se nasochili.
I nie ne spahme taya nosht Sad Sega sym q gushnala i spi, kato me polzva za zalygalka, inache se budi vednaga. Nadyavam se da sa zybi, a ne neshto zdravoslovno. Ot vchera tochi ligi i sopoli i neprestanno kiha.

# 663
4ЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИ4КИ БИВШИ, НАСТОЯщИ и БЪДЕЩИ СТУДЕНТИ Wink

За стол4ето-ние от около 2-3 седмици сме й сложили  такова по посока на движението,макар Ивето да е по4ти 9 кила;)Но й е много много по удобно така и как се кефиии  Laughing

# 664
kaat, ние сме със столче за кола, от почти шестия месец на Габи. Сложили сме го по посока на движението. То няма и как иначе, нали трябва да я гледам какви ги върши отзад.мойто е на Мони и съм мега доволна. Има различни положения и не я е запарвало. То и в тоя студ вече не знам как би запарвало изобщо.

# 665
  • Бургас
Честит празник на всички студенти Simple Smile Аз се надявам тази година да завърша, ама май само с надеждата ще си остана...
Столче за кола му купихме преди месец някъде. Ето това:

Въпреки, че Янито е около 8.800, се вози в него още докато беше около 8.200. В другото столче не се побира и някак не му е удобно. Не мога да си представя да се ползва до 13кг.  Crazy Засега съм доволна от столчето, но аз в колата винаги го събличам по блузка и преди да излезем го обличам  Peace По посока на движението се монтира.
Набарвам за венчето по стърчаща част, ама не е избило зъбчето. Миля, че утре вече ще се покаже Sunglasses

# 666
  • София
Весел празник на всички студенти в реалността и по душа! Празнуващите да си изкарат подобаващо!

alesya и anni2002 слагайте снимките в албумчето! Много съм любопитна да ви видя  Blush

Сега ще ви върна малко назад с въпроси за захранването, но какво да се прави...  По-бавничко вървим ние, а не помня какво сте коментирали по-рано  Tired Как въвеждахте месото? И то ли се дава 3 дена подред или през ден още от началото? Жълтък колко време след месото предложихте? Глутена е след жълтъка, нали така?  newsm78

# 667
wave, аз и бях купила на HIPP малките пюренца, които са само месо и се смесват със зеленчуково пюре и всъщност така й ги въвеждах по 2-3 дни някъде. Сега вече, когато й дадох заек за първи път, й дадох цялото бурканче, най-безотговорно, но все пак вече беше опитала почти всички други манджи. Жълтък ще й дам като стане на 10м. по съвет на педи, а глутен вече съм въвела. Глутенът трябва да е след месото, но не знам дали има връзка и с жълтъка!
kaat, вероятно нещо такова ще е:
Вие чистите, а пък аз гладя ризи като луда и умирам от яд, че Теа не е здрава, за да я изведа в това хубаво време! Sad

# 668
  • Düsseldorf
Внимавайте със столчетата за кола!
Колкото по-късно преместите бебето от кошница в столче, толкова по-добре!
Трябва вече много стабилно да седи детето, и да има колкото може по-здраво вратле. Затова е смисълът на кошниците - ако удариш спирачка да не залети главата напред и то да не може да я удържи. В кошницата е много по-сигурно, понеже е в посока, обратна на движението!!!

# 669
Съгласна съм с alex_shu.  Peace
"Бебетата трябва да се превозват с гръб към движението най-рано до едногодишна възраст."
За правилния избор и използване на столчетата за кола?
И нашият младеж трудно се събира в кошницата, но ако го местим в столче, пак ще го сложим с гръб към движението. Планът е да го преместим в стола на каката, а за нея да купим друго - над 18 кг.  Peace
Ето таблицата на краш тестовете за 2010.
Алекс_шу, каква марка и модел ще препоръчаш, знам че си наясно със столчетата?  Hug

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 14:23 от tini-mini

# 670
tini-mini-  Peace  и от мен един линк За избора на стол за кола
И още един тест на столчета за кола.  

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 15:04 от Galeto.

# 671
  • София
wave - ние от вчера хапваме месо. Педиатърката ни каза директно да и дам колко иска зеленчуково пюре с месо/пиле, заек, пуйка/. След около седмица да започна да и давам по четвърт жълтък, като редувам - зеленчуково, с месо, зеленчуково, с яйце, зеленчуково, месо.... А за глутена ми каза от следващият месец. Целувки на Стефански  Heart Eyes
alesya - разгледах снимките от сватбата ти  Hug Чудна булка си   newsm03
anni2002 Ивето е просто голяма сладурка, пу-пу да е жива и здрава  Heart Eyes
И Али има сополки, на някой да са му предписвали Виброцил за бебчо? Струва ми се, че е малка още, а ми казаха да и капя сутрин и вечер   Rolling Eyes
И със слюнченето и неспането историята е сходна, но се надявам скоро да избият тези зъбоци  Tired
Днес бяхме до Карфур има намаление на детските дрешки с 20 %. Взех на Али много готини комплектчета, едното е от полар с мечо пух, а другото е памучно с Мики Маус. Цената им е 15 лв и определено си струват. Има и хубави бодита.
А за картичките, раничко ми се вижда още, аз мисля да пратя моята следващата седмица  Peace

# 672
metchopooh на Гого на 2м. слагахме Виброцил и аз тогава си мислех че е малък,но двама лекари казаха така.
Момичета сега съм пред голям въпрос,след профилактичния преглед се оказа че си имам раничка,цитонамазката е ок доки каза да слагам свещички и едва след това ако не се е повлияла евентуално ще я обгаря,но свещички и кърмене...трябва пак да говоря с доки,какво ще стане ако отложа лечението с времето или да спра да кърмя вие какво ще ме посъветвате?

# 673
metchopooh и аз слагах Виброцил когато беше на 2 м. също по препоръка на двама лекари. не сме имали проблеми !
Честит празник на всички студенти-бивши, настоящи и бъдещи! Едни от най-хубавите ми година минаха във Варна...еееееех студентски живот.....колко кренвирши с лютеница сме изяли самооооо....и дискотеки и купони......(ама и учех де....успеха ми беше на косъм от отличния...) Ееееех че беше безгрижно..... На всички настоящи мами студентки пожелавам безпроблемни заверки и успешни сесии!
Алеся...прекрасна булка си! На няколко пъти си поплаках.......толкова е хубаво ......
Митко от два дни ме побърква....ееееееееей голям кривчо....иска да ходи...а не може ....не иска да пълзи, не иска да го държат.....не иска да му помагат ...просто иска да върви...и понеже не може...без чужда помощ...хленчи през цялото време. На всичко отгоре......и зъби избиват пак...и просто смеееееееееее........................... картинка.....

Поздрави и целувки на всички! newsm51 newsm51 newsm51

# 674
  • София
marini, metchopooh    Hug
Утре и аз ще взема на HIPP и хайдеееееееее. Като чета как сладко, сладко хапват почти всичко вече останалите, само аз се помотвам. Каква Коледа ще е ако не захапе пържолата юнака?!?!??! Току-виж още един зъб се появил на помощ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт