Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 520
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
за месните пюрета - аз не съм виждала такива само с месо  Shocked Всичките, които съм виждала и купувала са зеленчук с месо - моркови и картофи с едикво си месо, ориз, тиквички и тн. И месото е такъв малук процент... Грешка не грешка - като съм давала ново месо, съм и давал колкото си иска. И то точно, защото е супер малко като количество.
Със зеленчуковите, също не съм се вманиячавала. Най-съм внимавала с плодовите, защото ако има вероятност за алергии или непоносимост, според мен по-проблемно би било плодово пюре, отколкото месно, в което има няма 5% месо........

# 676
  • София
J_M_M, Веси, благодаря за отговорите  Hug утре ще и взема.
J_M_M и на мен при профилактичния преглед ми изписаха свещички. Аз изрично попитах има ли проблем с кърменето и ми казаха, че няма. Това беше преди 3 месеца. А след първото раждане имах раничка и ми я гориха. Обясниха ми, че е по- добре така.  Peace
wave аз си взех от Карфур пюрета с месо на Гербер от 130 гр. Али толкова изяжда и после млекце.

# 677
Е и да излизам и да не излизам на 8 - ми ........... се си ми е каръшки ден  Naughty #Cussing out #2gunfire
Ивайла налапа една ягодка от шнолата си за коса и понеже е като мушамена и се залепи за гърлото и се задави .......... изкарах си акъла  Sick #Crazy Shocked  Успях да я извадя ама започна да повръща и плюе кръв ................ умрях направо  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  оттам стягам я бързо и в педиятрията .Тъпата сестра започна да ми обяснява колко навалица било ,как ималодеца епилептици,в момента имало едно дете с донорска операация..... а аз я гледам тъпо и немога да повярвам че ми ръси такива глупости  Shocked Shocked newsm61 Викам и ,ама аз искам само да знам за тук ли сме не сме ли и какво да правя  newsm11 , а тя ме погледна тъпо и ми вика ми седнете отвън и чакайте  newsm09 tantrum Rage Banghead Rage Rage Тва никъде го няма по света...... бе басииииииии и тъпите медици .Да умрът от глад  #2gunfire ще ми стачкуват те ..... да пукнат всичките мамицата йм ...мръсна Хората по света всичко дават за децата а нашите тук ........  smile3511 newsm45направо ви казвам не съм бясна ,а ми идва да ги взрива ... да пукнат дано  #Cussing out #Cussing out #2gunfire  И такива като тея дето умориха бебчето във Велико Търново ли беше там ..... #Sniper Да изгният всичките  Sick
Оттам звъня на нашето педи казвам аз какво се е случило  и тя вика не се притеснявай разранила си е лигавицата саммо прибирайте се вкъщи  smile3555 Тръгвам аз бясна .Прибираме се с мъжа ми и той почва да готви от което аз казвам опави детето че слизам на събрание (нали съм домоуправител)  smile3507 и тръгвам.Тръгвайки виждам че той сложил тенджера с олио на котлона и я затворил с капак  ooooh! и тя пушиииии..... Rolling Eyes викам човек тва пуши там .Той отива отваря капака и като пламна всичко.............. af af Scream добре че не запали къщата  ooooh! ooooh! АБЕееееееееее, УЖАСЕН ДЕН  bambam

# 678
  • СОФИЯ
Здравейте момичета. Честит празник на всички студенти!!!
На баткото като беше на два месеца му изписаха коларгол и ксиламетазолин за нослето.
На Ники миналият месец му изписаха коларгол /едни гадни кафеви капки/, защото беше лепнал едни сополки от батко си. Сега пие Зиртек и калций, защото много е прегракнал от два дни. Докторката каза че е някакъв вирусен ларингит.

Гърне съм взела на Бебе комфорт, стабилно е, бяло /което е добре да следя цвета на урината/, слагала съм го няколко пъти, ама нещо не му е кеф, тръгва да слиза
http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5710&lang=1

За яденето - през ден му давам зеленчуково пюре със ½ жълтък /докторката каза да давам 3/4/, през ден месно пюре. От 7 месец му давам риба и черен дроб, защото при кръвните изследвания хемоглобинът беше нисък. Риба съм давала на Хип, Ганчев, Гербер. Всичко му харесва – той е доброто прасенце на мама Simple Smile.
Попарата нещо не я харесва, и се чудя дали да не му слагам сирене в зеленчуковото пюре.
Кисело мляко още не съм давала.
Лека вечер

За Коледа Гого /баткото/ е написал на Дядо Коледа,че за Ники трябва да донесе свиреща играчка и гумена книжка.

# 679
Да честитя аз на всички студенти празника.
Честито и на всички които са празнували през моята голяма пауза с четенето,ама много пишете последно време личи че е студено вън
лека и спокойна

# 680
Малеееее, excellent, ебаси ужаса!!!! Направо не знам какво да напиша  ooooh!

# 681
  • София
Честит празник на всички бивши е настоящи студенти с малко закъснение !

И Леа яде основно Хипп. Заешкото и агнешкото им са супееер. Месото вътре е между 8 и 12 %.

Екселент много неприятна ситуация, но много тежки думи по повод лекарите, та те все пак спасяват човешки животи и ти пожелавам никога, ама никога да не ти се налага да им благодариш, че са спасили живота на твой близък (ако трябва да бъда честна отвратена съм от поста ти. да, това е твоето дете, ама защо не се постави ня мястото на родителите на детето с донорската операция например? ). Правилната реакция би била да звъннеш венага на педиатъра.
Наясно съм, че сега ме споменаваш с не особено ласкави думи и мен, и майка ми сигурно  Mr. Green, но не мога да подмина такова изказване. Не доумявам как такива думи могат да излязат от устата на жена, при това вече майка, чието бебе се е появило на бял свят пак с помощта на тези, дето "ще пукнат всичките".  Naughty
Аз по този повод аз подстригах на Леа бретона, защото не ми се преживява подобно нещо или пък бих ползвала само ластици. Малки са още, пипат се по главите и като нищо даже може да даже и да глътне шнолата.

# 682
Еееей покрай тия китки не мога да ви прочета и да се включа активно.
Аз имам млко време - Габи още спи, аз съм приготвила всичко за попарата и чакам  Crazy
Хубаво сте отворили темата за столчетата за кола  -ние трябва да закупим - Габи седи стабилно отдавна, над 9 кг е вече (чудя се да се притенсявам ли, не искам да е дебела като майка си  Cry ) и така, обаче не съм проучила въпросите - колня като марки към любимото Чико или Макси кози...ще видим Thinking
За захранването аз знам следният ред - жълтъка преди месото и след това глутена. Аз не съм и давала агнешко и риба още  Hug
Също не се втелясвам особенно със даването на нова храна но си имам ред в главата и си карам по него.
Омръзна ми обаче мойте роднини да ми хвалят тамошните майки дето не давали изкуствено мляко (АМ) дето билогадно за детето, а давали кисело мляко и то от 2-3 месечна възраст, да слушам как ядат от техните манджи щото били големи вече.......... на цели 7 месеца, та онзи ден не издържах и лекинко ги отрязах... не мога да им се начудя как възхваляват хорските булки, а не виждат че се интересувам мам.... му  Twisted Evil
Отделно от вчера съм бясна на едни "приятели" във фейсбук, според които майчинството било голямо в Бг и трябвало да се намали срока и да се спрат парите - това са млади хора без деца все още. Такива неща прочетох като тяхно мнение че съм в шок, как може да се разсъждава така.. - кво я интересувало държавата че си решил да си имаш дете или пък какво било толкова сложно гледантето на дете - нищо работа, по цял ден кърмиш, къпеш и висиш в нета  Shocked и това вече ме срази - как сме били безполезни след майчинството щото сме загубили трудови навици  -офф спирам ама аз много се впечатлих - имах друго мнение за тез хора и доста се разочаровах  Confused

Ние вече вършим доста работи в гърнето и съм много гордаа  Grinning след хранене я слагам и големи работи вършим, като напълним гърнето иска да става  Mr. Green

Специално искам да благодаря на excellent за дето ми израти дрешки от Джъмбо на кол;една тематика -  Hug Hug Hug
Мила наситина сте имали ужасен ден, дано никога повече  Hug Hug Hug

Ми не се сещам какво друго, после пак ще се включа....брееей мойто дете още спи...

п.с. Има две мами неизбрали цвете  -хайде бе момичетааа

# 683
Биби - ама аз не съм ий искала обяснение на тая патица .Исках само да знам какво да правя .Вместо да ми губи времето вътре 10 мин и само дето не ми обясни какво ще вечеря с мъжа си можеше да ми каже "Госпожо имайте малко търпение защото имаме тежък случай , веднага щом слезе докторката ще ви прегледаме" Аз не съм отишла на нож ,а за помощ и когато аз си я плащам тази помощ искам да ми се оказва.Колкото до "всички " да пукнат и раждането на малката ми Винаги има изключения  Hug ама заради тези изключения имаме още що годе здравеопазване  Sick Налагало ми се е да се моля ,ама дай бойе всеки му да може да при такава ситуация да има възможност да се обърне към чужбина за помощ ...... е тогава се вижда какво е отношение,обяснение,грижа и ЛЕЧЕНИЕ ooooh! а тия тука ............. Naughty Да не споменавам как вечерта преди кръщането съм тичала с Ивайла на ръце с температура 40 градуса и никой неможе да ми каже какво й е нито Пирогов,нито Токуда всеки дига ръце и вика незнам ,а малката на 5 месеца пред гърч  Tired Cry  абееее.... нейскам да се сещам просто . Аман вече от лекарски грешки .Да не пускам само линкове за смъртни случай на бебчета и малки дечица в изминалите 2 години ,чеее..... ме хващат бесните още повче.Пази боже такива неща да не ми се случват вече никога нито на нас нито на който и да било  Sad

И ама се вкарах и аз в писане  ooooh!   
П.С. не те споменавам ,нито пък майка тии  bowuu всеки си има мнение , а колко е жалко ,че нашите медици са си изградили такова !

# 684

БОЖУР
ГАРДЕНИЯ
ГЕРБЕР

ГЛАДИОЛA
ГЕРГИНА
ДАЛИЯ
ДАМСКО СЪРЦЕ
ДЕТЕЛИНА
ЕДЕЛВАЙС
ЕХИНАЦЕЯ
ЖАСМИН
ЗЮМБЮЛ
ИРИС
КАКТУС
КАЛАНХОЕ
КАЛИЯ

КАМЕЛИЯ
КОКИЧЕ
КОЛЕДНА ЗВЕЗДА
КУКУРЯК
ЛАЙКУЧКА

ЛАЛЕ
ЛИЛИУМ
ЛИЛИЯ
ЛОТОС
ЛЮЛЯК
МАГАРЕШКИ БОДИЛ
МАГНОЛИЯ
МАРГАРИТКА
МИНЗУХАР
МОМИНА СЪЛЗА

МУШКАТО
НАРЦИС
ОРХИДЕЯ
РАЛИЦА
РОЗА

РУЖА
СЛЪНЧОГЛЕД
СТРЕЛИЦИЯ
ТЕМЕНУЖКА
ФРЕЗИЯ
ХРИЗАНТЕМА

Моля момичетата неизбрали цвете да го направят   bouquet

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 22:19 от Вяра♥

# 685
Вяра, защо се връзваш? Всеки си има право на мнение. Тези твои приятели, рано или късно ще си имат дечица и тогава друга песен ще пеят. Тогава ще дойде твоя час  Mr. Green

# 686
Excellent, много неприятни случки! Дано вече да сте спокойни! Вярно е че не е хубаво да се обобщава, ама в нашето здравеопазване нещата много са се вмирисали и докато не го поизчистят от тази мърша и труда на свястните лекари ще остава неедооценен!

ЧЕСТИТА СВЕТА АННА, ДА ЗАКРИЛЯ ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЧИЦА! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИ 2002 И НА АНИ НА МИРИАМ!
ДА ПОЧЕРПЯ И ЗА ИМЕННИЯ ДЕН НА МОЕТО СЛАДКОТО  АНИ! Почерпката е постна, че нали сега са пости, както се казвада ви е сладко! Grinning

# 687
Здравейте и от мен. По въпроса за лекарите - спорнааааааааа тема. Всеки говори от личен опит. Аз съм видяла и добро и отвартително отношение. Преди 3 години почина майка ми и тогава се нагледах на невероятно човешко отношение от страна на лекари. С малкия пък в родилното видях отвратително отношение от страна на акушерки, а малко по-късно, когато детето вече  беше вкъщи - на втората вечер рева цяла нощ и не искаше да яде и се наложи по спешност да викаме лекар видях отвратително отношение. Съпругът ми отиде до поликлиниката да запише малчо при личен лекар и да помоли да дойде вкъщи да го види цащо така реве, и "лекарката" му казала- НЯМАМ ВРЕМЕ, ИДВАТ ПРАЗНИЦИ И НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА. еЛАТЕ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ.
РЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ - ДЕТЕТО СЕ ПРЪСКА ОТ РЕВ, А ТАЯ ВИКА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ. тАКА, ЧЕ НАПЪЛНО РАЗБИРАМ Excellent, но все пак има и добри лекари, макар и малко за огромно съжаление.
Хубав ден

# 688
Вяра, защо се връзваш? Всеки си има право на мнение. Тези твои приятели, рано или късно ще си имат дечица и тогава друга песен ще пеят. Тогава ще дойде твоя час  Mr. Green
Абе съгласна съм всеки да си има мнение, ама нали се сещаш че се оговри на едро за държавата и т.н -ега ти и държавата ще сме с подобен начин на мислене и без деца - ма...ната им  Mr. Green здраво се подпалих да му се невиди  -ужас ужас ужас.
Все едно майките като родим и ни позлатяват да му се нвдиди, в последните година-две има толквоа деца и така се кефяя, навсякъде в Бургас Шумен, Плевен и в малкия Левски има много коремчета и колички, та сега са проблем -еееей тъпа работа сме и тва е, все сме недоволни мрънкаме да му се невиди.

леле Габриела си яде килимчетоооо  Shocked Shocked Shocked
Честита Света Ана   bouquet  bouquet  bouquet

# 689
ani2002, честит имен ден! Както и на всички други именнички от форума!!!! Желая ви много здраве!
Бай дъ уей  Mr. Green вчера бях до пощата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт