Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 518
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аааааааааа ani2002 специлано Честит имен ден мила   bouquet Да си чуеш името от внуци и правнуци - много здраве ти желая  Hug Hug
Искам и аз да ходя до пощата бее - чакам последното цвете да е за мен ама ...  Crazy

# 691
Вяра я кажи аз не съм в час за какво са тия цветя

# 692
Честит имен ден на всички Анита. Много здраве, щастие и късмет.

ani2002 - много  Hug Hug Hug и весело изкарване на празника. Сигурна съм че този имен ден ще е по специален за теб.....

kaat – столчето го ползваме от както го купихме в края на лятото. Много съм доволна, удобно е, широко е (тъй като Дони е по едричък, това ми беше важно)...не се е изпотявал, и има добро легнало положение. Засега го ползвам с гръб на движението на предната седалка докато карам в града и на задната пак с гръб към движението извън града. Този стол може и в двете посоки да се слага, което беше още един плюс за нас.

*Sesil*  чакаме да се похвалите със зъбче

metchopooh , vesi_mesi    – благодаря за комплимента

kaat, marini – дано сте имали спокойна нощ и да сте успяли да се наспите

milli_vanilli – само месни пюрета има на Plasmon, http://www.adria2001-bg.com/index.php?m=320&lang=1&categ … ry=203&pc=195  потърси в някое добре заредено място като деткса борса нампример, там трябва да има.

Excellent – съчувствам ти.....голям ужас си изтърпяла

Верчеееее – не им се връзвай на тези „акъли”.....и тяхното време ще дойде. А на Габка жабка едно голямо БРАВО за постиженията в гърнето.

# 693
момичетааааа - направила съм албумче (че снимките са много ) в нашето профилче на снимка.бг та снимките от фотосесията са качени там ......ще го оставя албума до неделя да имате време да го видите и в понеделник го изтривам да не заема място......хайде приятно гледане, ние отиваме за кухнята на Дони

# 694
Честит празник на всички Ани-та!
Аз отивам да дам поръчка на едно птиченце да занесе една картичка и и една играчка на едно цветеее!
smile3521

# 695
Excellent аз пак като голм философ, ама как си я завъзпявала таз чужбина в погрешен аспект  newsm78 Тук щеше да си изчакаш всички спешни случаи , а на детския лекар ако мислиш , че можеш да му се обаждаш за мнение ... Сестрата ти казва своето мнение и ако се тревожиш можеш да идеш, когато имат време( за болки в у8и са ни казвали дай parecetamol и ела утре следобед, ако не му е минало до тогава Wink Peace) , но да изчакаш всички записани и ако се смяташ за спеш€н случай отиваш в клиниката, но там си изчакваш всички, които те считат за спешни + визитациите на лекарите ... 2-3 часа не ти мърдат. А да ти раздава лекар мнение по тел. без да е видял детето ... ами той се вкарва сам в панделата  Rolling Eyes
В крайна сметка се учиш да мислиш без паника, да не прекалява8 с цяроветве и да имаш доверие на най-елементарното и безопасно мнение Hug
А за думите по повод лекарите...  Flutterдядо ми - лекар- ни забрани да учим медицина, защото била наЙ-неблагодарната професия. занимаваш се с проблемите на всички, благодарност- никаква и зплащане - никакво Hug
По въпросите:
аз май само със суров мед не съм захранила .
Още сме с кош за кола - Römeр
Не седи стабилно, но пълзи бързо.
Буди се в 5 сутринта - инак спи Simple Smile
Опитава се да яде хартия и обувки.
Има само 2 зъба Wink
Лек ви ден Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 10:29 от jabata_dil

# 696
Жабке,къде се губиш,бях се затъжила за теб Hug
Ти къде живееш ,че не е ставало въпрос досега newsm78
Идвам да поФаля кашата на Слънчо - мляко с бисквити и буфидус FlutterИзлапа я цялата ,за първи път д ахареса каша Crazy
Вяра,моите роднини са същите ooooh!Голям бил,вече трябвало да яде обща храна,от поне месец ме дрънкат да го записвам на кухня,за кърменето и млякото не ща да говоря ,че аман вече ooooh!Вместо да се радват и да ме поощряват ,само ме натискат да го отбивам TiredАма аз от инат няма Tired
За киселото мляко за най-големите спорове.Децата яли мляко с бисквити от 2 ,3 месец,а аз какво се моткам още TiredКато казах ,че смятам да пие АМ до 2 годишна възраст свеки ми изръси "Аааа,ми то това са много пари" TiredЗначи от храната на детето да пестя ,бе мамка му #Cussing out
Много се дразня така като сравняват децата.На комшийката внучето проходило вече ,на колежката детето на тази възраст правело крачки,ядяло обща храна и т.н.Майка ми се скъса да ми дава зор да давам жълтък,но аз от инат не давам Mr. Green
Кой какво ял,кога проходил ,кога проговорил...хич не ме интересува ,всяко дете с ие различно.
Сега забелязвам,че разни познати без деца се възмущават ,че Петьо още не е проговорил ShockedНаскоро една колежка толкова съжалително ме погледна ,защото детето не си знаело името Shocked Все едно е на 3 години и не говори (не че и тогва би били толкова обезпокоително де Tired)
Стига сме се ядосвали,честит имен ден на АНитата.Специално на ани 2002 Hug
Да са живи и здрави Ани на Звездичка и Ани на Мариам  bouquet

# 697
Честит празник на всички именнички!!!!!!!
Хипп имат месни добавки,които съдържат наполовина месо наполовина ориз и са подходящи за прибавяне към зеленчуково пюре.Аз съм вземала пилешко и пуешко,а освен тях има телешко и месни топчета за по-големите бебета.Едно бурканче 125гр. струваше 3лв.

# 698
eheee,mili4ki,vie ste me izprevarili!!!!!  Hug
Da vi po4erpq i az  za zdrave!!!!

i razbira se da ne zabravq da 4estitq imenniqt den na Ani na Zvezdi4ka i Ani na Miriam   da sa vijivi i zdravi slyn4icata!!!!!!!!!
(syjalqvam za latinicata,no ne6to mi se skapa kirilicata )

# 699
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!!!
ani2002, специални поздрави и прегръдки от нас! Hug
И аз нямам търпение да пусна картичката, но ще изчакам до другата седмица, че още ми се струва раничко...а и мисля да ползвам куриер, а пък те доставят пратките по-бързо от Български пощи Mr. Green
Целувки и хубав ден от нас с Рая Heart Eyes

# 700
ами защо да не се дена , то като взех да се повтарям и викам айде  Sunglasses
иначе с бебе в 1 ръка, компютър (нов, купен в Германия Mr. Green ) и работещ по собствено усмотрение, бойно настроен батко, сополив бебок и трупаща багажлъци за път...
това съветниците мярка нямат Rolling Eyes а отговорността е на майката  ooooh! лесно им е така.  ooooh! Ако не ти се занимава с караници- купи си едни тапи за уши.

# 701
Честито на Анитата! Да са живи и здрави, весели и много щастливи!   bouquet
Нашата кака пак е с температура  Sad - само 37,5, но я боли главата. Засега с бебето ги държа в отделни стаи, но да видим докога.  Tired На мен ми се спи като за световно, но няма как. Времето се е утрепало за разходки, но на Вики не й се излиза заради отпадналостта й и жалко, че няма как да разходя бебето. Но може да се пробваме все пак...  Thinking
Приятен ден на всички!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:07 от tini-mini

# 702
Майчета това с даването на акъли наистина много дразни и въпреки че не съм споменавала, ама сега като захванахте темата рекох да ви споделя мен какво ме "посъветваха" вместо да съм харчела парите за каши, да съм правела домашни от пукано брашно, не искам да засегна някой ако дава такива, извинете ме, ама това че преди 30 години е нямало такива каши и са си правели собствено производство, значи и аз трябва да го правя, абе ужас и аз като Данчето най ме ядоса това че едва ли не ще пестя от хранта за детето си ooooh!

# 703
Честит имен ден Ани! Желая ти все така обичана да носиш прекрасното си име Simple Smile
Борис е с първата челенка, синьо с одраскано. За секунда не мога да го оставя. Започна и да се катери, като му е откопчана дупката на кошарата влиза вътре, на пътечката за бягане, на една около 50 см висока мебел. А слизането, както можете да се досетите, е по глава. Аз наистина се надявах на по малко енергични детенце този път.
Аз пък от тая тук "чужбина" относно грижата за децата съм възхитена. Ама и в България на педиатърката съм и звъняла, дори събота и неделя. Обаче от много познати съм чувала лоши изказвания относно спешните детски кабинети.
Още е в кошчето, мисля като стане на 10 мес да го преместя в столчето на брат му (Maxi Cosi Priori), супер доволна съм, не се е потил, има положения на гръбчето, а и гледам сега са намалени и са около 270 лв.
Нямам търпение да изпратя картичката, ама ще е др седмица. Макар да ми измъкнаха под носа първото, което бяха избрала (а Вярка, разлика от няколко минути Simple Smile ) съм много доволна от второто, което избрах.
Софийските момичета, мислили ли сте за среща предколедно или следновогодишно? Аз ще съм в България от 12.12 до 07.01 ама няма да имам нет. Да пратя на някой тел си да ми звъннете ако се организирате? Желаещи или да посочвам Laughing

# 704
Привет   bouquet
Марини, изкефи ме поста ти за "дивата тулумбичка"  Laughing
Ами вече май просто най - учтиво казвам "мерси" на съветниците - това до Данчето, Рене /и може би до Вяра/ С майка ми - викам, т,ва в д-р Спок ли го чете едно време? То сега има едни промени... И точка. Отказах се да се съветвам и с една мама на три момчета, мой авер, вече установих, че моя син по нищо не прилича на нейните  Laughing
По случай хубавото време сме с количката на първа консултация с нова лекарка за Мартин. Дано е толкова разбрана, колкото ми изглежда от беглите ни предишни срещи.
Хайде хубави разходки, че от утре - зима

Общи условия

Активация на акаунт