Да си чуеш името от внуци и правнуци - много здраве ти желая

Искам и аз да ходя до пощата бее - чакам последното цвете да е за мен ама ...

и весело изкарване на празника. Сигурна съм че този имен ден ще е по специален за теб.....
Тук щеше да си изчакаш всички спешни случаи , а на детския лекар ако мислиш , че можеш да му се обаждаш за мнение ... Сестрата ти казва своето мнение и ако се тревожиш можеш да идеш, когато имат време( за болки в у8и са ни казвали дай parecetamol и ела утре следобед, ако не му е минало до тогава
) , но да изчакаш всички записани и ако се смяташ за спеш€н случай отиваш в клиниката, но там си изчакваш всички, които те считат за спешни + визитациите на лекарите ... 2-3 часа не ти мърдат. А да ти раздава лекар мнение по тел. без да е видял детето ... ами той се вкарва сам в панделата 
дядо ми - лекар- ни забрани да учим медицина, защото била наЙ-неблагодарната професия. занимаваш се с проблемите на всички, благодарност- никаква и зплащане - никакво 

Излапа я цялата ,за първи път д ахареса каша 
Голям бил,вече трябвало да яде обща храна,от поне месец ме дрънкат да го записвам на кухня,за кърменето и млякото не ща да говоря ,че аман вече
Вместо да се радват и да ме поощряват ,само ме натискат да го отбивам
Ама аз от инат няма 
Като казах ,че смятам да пие АМ до 2 годишна възраст свеки ми изръси "Аааа,ми то това са много пари"
Значи от храната на детето да пестя ,бе мамка му 
)

лесно им е така.
Ако не ти се занимава с караници- купи си едни тапи за уши. 
- само 37,5, но я боли главата. Засега с бебето ги държа в отделни стаи, но да видим докога.
На мен ми се спи като за световно, но няма как. Времето се е утрепало за разходки, но на Вики не й се излиза заради отпадналостта й и жалко, че няма как да разходя бебето. Но може да се пробваме все пак... 

) съм много доволна от второто, което избрах.