Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 538
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честит имен ден на всички именички - да са здрави!   bouquet

Звездичка да нацелуваш малката кукличка от нас!  bouquet

За столче- на нас кошницата още ни е добре, но и аз клоня към Чико или Mакси Кози, ще видим по-нататък.

За лекарите-някои имат наистина отвратително отошение, но те и пациентитe някои са ужас, та те нещата са свързани. Peace

Аз още не съм си пуснала картичката на моето цвете, че каката ми е болна и организацията се обърка временно. Скоро ще се поправя. Добре, че има време до Коледа! Peace

Вяра, Данче, я не се ядосвайте на хорските приказки, пропуснете ги покрай ушите си и си свиркайте. Какви досадни хора има само...

А да видим като ни плашат утре със сняг и зима дали ще познаят....  Thinking

# 706
  • гр.София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС!

Еднакомпонентни пюрета има във Вис Виталис на Плазмон са около 2-2,50лв.

Emyly81 ,и по пощата става бързо.На следващия ден го получаваш.Напоследък често ми се налага да получавам пакетчета по пощата.
Друг е въпроса че ако е нещо по крехко никой не гарантира в какъв вид ще го получиш.

Excellent ,това което се е случило е много неприянто.
Има и много свестни лекари.
Паниката наистина само може да бъде във вреда при подобна ситуация!
Имам голям опит с баткото в такива случаи.
Господ да пази децата ни.  Praynig

Даването на акъл и на мен ми е любимо!
Аз съм много устата/на моменти много ми пречи и помага/,затова на никой не спестявам нищо.
Особенно на АКЪНЛИИТЕ.

ЗА СРЕЩАТА -РАЗБРАХ ЧЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ДА Е СЛЕД КОЛЕДА.ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КОГА.ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ Е СЛЕД 6.1.2011Г.ЗА ДА МОЖЕ И  tabu ДА СЕ ВКЛЮЧИ!

# 707
Честит празник на всички именници.

Excellent- Hug и на мен днес ми е черен деня.... цял ден се разправям с проста.и и простот.и  smile3515... не издържах накрая и си поревах та малко ми помина.
Понеже сина ми много обича да се вози на автобус и днес реших да му доставя това удоволствие... шофьора го затисна с вратата на слизане, направо ми скъси живота с няколко години и като се развиках идваше ми да го fight това ми беше черешката за днес. А по повод докторите... никога няма да забравя как щяха да уморят сина ми когато беше на 1год и 6мес.... надявам се просто да сме здрави... Praynig

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 16:25 от Galeto.

# 708
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС  bouquet СВЕТА АНА Е ЗАКРИЛНИЦА НА МАЙКИТЕ И БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ, така че ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ НАС Heart Eyes

Excellent това което си преживяла наистина е ужасно, да не дава господ да ви се случва пак, нито пък на никое друго детенце. По отношение на коментара ти за лекарите - доста тежки думи наистина. За здравеопазването в чужбина имам близки в Англия, германия и САЩ и всичките са ми казали, че там си отчакваш чакането, за да се добереш и видиш с лекар, плащането е в пъти повече отколкото тука, личния ти лекар е със записване за година напред, телефонни консултации не съществуват, така че не мисля, че си струва да мечтаем за това здравеопазване. А иначе както във всяка професия, така и при лекарите си има черни овце....то си е до човек, не до професия
ЗА съветите - и аз смятам, че всяка майка си знае най-добре за нейното си дете, те бабите не мисля, че от лошо дават съвети, и те мислят за доброто на внучето ама по техния си начин. Не се карам и не споря с никой, сега отделен е въпроса дали ще послушам въпросния СЪВЕТНИК Peace
СТОЛЧЕ - имаме и мисля сега да го слагаме вече.
Иначе да ви се похваля - от неделя насам НЯМАМЕ НИТО ЕДИН НААКАН ПАМПЕРС. Тоест всичко тези дни си правим в гърнето, слагам го дори и да не се е напъвал и да е имало някакви признаци, че ще ака, ама като го сложа и вземе, че свърши работата Wink много съм доволна независимо дали съзнателно или несъзнателно му се получават нещата. Иначе пишкането - слагам го на гърне винаги след сън и винаги се изпишква.

ОЩЕ НЕ СЪМ ПУСНАЛА И АЗ МОЯТА КАРТИЧКА АМА ЩЕ ГО СВЪРША ТИЯ ДНИ.
ЗА КОЛАЖИТЕ - КОЛЕДНИЯ КОЛАЖ НА АПРИЛЧЕТАТА Е ГОТОВ, В МОМЕНТА ДОВЪРШВАМ ПРОЛЕТНИЯ И ЩЕ ГИ ПУСНА ТИЯ ДНИ. ВКЛЮЧИЛА СЪМ ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЕТА, КОИТО СА ИЗЯВИЛИ ЖЕЛАНИЕ.
ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ КОЛАЖИ/КАЛЕНДАРИ НА МАМИТЕ, НА КОИТО БЯХ ОБЕЩАЛА - ГОТОВА СЪМ С НЯКОИ ОТ ТЯХ. ИМАМ МАЛКИ ПРОБЛЕМИ С КАЧЕСТВОТО на снимките, не всички снимки, които съм получила са с добро качество за печат. ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО МОГА, ПЪК АКО ГИ РАЗПЕЧАТВАТЕ В РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ, ТЕ ТАМ МОГАТ ДА ГИ ПООБРАБОТЯТ МАЛКО Thinking

Hug

# 709
здравейте момичета  Hug
днес бяхме на консултация: 8800 и 75 см. (+200 гр и +2см). расте голяма момата. освен това днес ставаме на 8 месеца  Heart Eyes
акъл не приемам. майка ми е много деликатна и до сега веднъж или два пъти се е опитвала да ми казва как ни е гледала нас, но яз съвсем подробно и обяснявам защо захраних след 6 месеца и защо вместо кисело мляко давам адаптирано. свекърва ми е по-тежък случай, но поне е далече и лесно я отбивам по телефона.
пюрета и каши си правя домашни и на бебка много и харесват. някоя от вас слага ли някаква мазнина в пюретата - зехтин например?. глердам, че в "купешките" пюрета има  newsm78
столче си харесах на Рекаро. страхотно е и е най=доброто от към краш тестове. мисля да и го взема съвсем скоро, че нашата кошниця и омаля. сега, когато е облечена повече въобще не мога да и закопчея презрамките.

# 710
Привет!
Честита Света Ана и весел празник на имениците Hug
Екселент, явно си се изнервила максимално, че да кажеш такива тежки думи... Мисля, че за съжаление доброто отношение на лекарите се постига с пари и то навсякъде. Разликата между тук и "на запад" е че тук здравните ни вноски не стигат и потъват незнайно къде в системата, от което страдат и мизерстват и лекари, и пациенти, а "на запад" си плащаш бая по-олеми вноски, но пък и качеството на обслужване е по-високо... Аз лично уважавам лекарите, но пък май не ми се е случвало да попадна на нечовечно отношение...
Бретона на Карина и аз го отрязах, защото мисля, че не е хубаво за косичката да я дърпам още от сега, освен опасността от ластици и фибички.
Вяра, не се връзвай. По принцип е истина, че в България е едно от топ-5 на най-дългите майчинства в света, както и че всеки, който се откъсне от ежедневната работа за повече от няколко месеца, губи трудови навици. Но това не значи да не раждаме деца Laughing Аз пък веднъж изказах мнение, че 8-ми март е празник на майките и много мои познати стари моми се засегнаха, че не мисля, че и те трябва да празнуват Rolling Eyes Но, сериозно, като ЧР трябва да ти кажа, че 99% от жените над 35, които още нямат деца (и още по-зле, нямат и сериозна връзка), имат много по-сериозни проблеми на работа, отколкото майките с деца. Първите имат нещо като идея фикс относно създаването на семейство или другата крайност са заслепени кариеристки, в които работодателят влага пари за развитие, а те го зарязват за първата по-добра оферта от конкуренцията. Една майка никога не би си сменила работата толкова лесно... нещо се отплеснах Crazy Embarassed
Нашето столче е до 13 кила, така че ще го сменяме догодина. Не бързам да местя Карина в друго.
Диди666, благодаря за усилията Hug и честити успехи с гърнето! Ние не можем да се похвалим със същото
тансу, честита 8-мамесечинка! Аз слагам масълце в домашните пюрета от около седмица.

# 711
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЧКИ! Бъдете здрави и гордо си носете хубавото име!
didi666, браво на теб!   bouquet Но си мисля, че пролетния колаж ще е хубаво да е с актуални снимки на едногодинковчетата ни! Може да пратиш файла на Коледния колаж на общата поща, за да го сложим на първата страница в новата тема!
Excellent, неприятно изживяване, но все пак си мисля, че в състояние на афект си написала прекалено силни и обобщени думи! Как е Ивето днес?
alesya, благодаря ти за вниманието, но предната нощ беше по-зле - на дребна пак й се засили хремата и очаквам тази нощ да е "от най-спокойните"!
Съвети май никой не ми дава - майка ми не смее много-много, защото мен ме е гледала баба ми, като съм била толкова малка, за да си учат те в Софията, а пък свеки вижда Теа рядко и в тези случаи само я мачка и мяука около нея!
Спокойна вечер! Hug

# 712
Анииии, честит празник миличка! Много здраве и усмивки ти желаем. Tada

За съветите - ами старая се да не се ядосвам. Майка ми се опитва да си налага мнението но бързо среща съпротива от моя страна Stop. Още ми мрънка че не осолявам Бианка hahaha. На нейна колежка снахите и я слушали и слагали сол във водата, а аз каква съм била такава че не съм я слушала Mr. Green... Чак смешно ми става и и викам: Кога е трябвало, слушала съм те. А тя пак :Ама ти и тогава не слушаше. ..."Ами явно малко си ми дърпала ушите, а сега и да ти се иска не можеш по Skype." Mr. Green Хи Хи Хи! Та така обръщам мрънкането на майтап Simple Smile.

Лекарското отношение - ох пак засягаме болната ми тема(ама явно не е болна само за мен). От тукашните доктори немога никак да се оплача. Често ни се е налагало да водим каката ни на спешен кабинет. Било то за висока Т или за травми по време на тренировка (които хич не са малко), никога не сме чакали повече от половин час. Веднъж имаше силни болки в корема и аз се подплаших да не е апандисит и айде пак към детската клиника посред нощ. Нямаше хора, прегледаха я веднага, правиха там каквото правиха за болките и на тръгване ни казаха че всъщност не сме биле за тях и следващия път ако пак имаме съмнения за апандисит трябва да отидем в детска хирургия там също имало спешен кабинет.
Така че проблема не е само до лекарите но и до организацията на системата. Рядко са лекарите (за да не кажа че няма такива) които ще те прегледат ако "не си за тях". От друга страна как е възможно всички спешни случаи да са на едно място - операции, задавили се, повръщащи, с диария и т.н.?! #2gunfire Ама Таня е права, месечната ни здравна осигуровка (на всички членове на семейството) е в размер на около 20% от нетната заплата на мъжа ми Money.

Hug - дано стресът вече е отминал.
tabu - а вие къде живeeте newsm78? Извинявай за въпроса, но нали съм си кака Сийка не можах да се сдържа да не попитам Mr. Green.
tansu - честита ви 8 месечинка. Аз не слагам зехтин все още, много далечно ми се струва Rolling Eyes.

Днес въведохме жълтъкааааа. Много и хареса Party.

Мили Ванилли - само месни пюрета са тия в малките бурканчета. Ето ги  http://shop.hipp.de/ernaehrung-menues-fleisch-pueriertn.d.-4.monat-r30388.html

Е стига толкова! Мъж ми се прибра и той си иска вниманието kiss.
Лека вечер Hug.

# 713
Скъпа Ани...Честит Имен Ден! Бъди жива, здрава и мнооооооооого щастлива майка и съпруга. Пожелавам ти цялото щастие на земята!

Честит имен ден и на малките именници! Да са здрави, усмихнати и много щастиви!

# 714
благодаря на вси4ки от сърце за милите пожелания!!!! Hug
диди 666 ,много благодаря за труда ,който полага6!!!! Heart Eyes
лека и спокойна ве4ер на вси4ки  Heart Eyes Hug

# 715
Нещо интересно, според мен:
http://homeohelp.eu/video-kursove.html

Честит имен ден на сладката дъщеричка на Звездичка, на Anni2002 и на всички, които празнуват днес!

Ние сме здрави май...ще се похваля утре.

Хубава вечер!

# 716
  • В сърцето на един мъж
marini точно това си мислех днес - дали да не оставя пролетния колаж за април. И май наистина така е по-добре, така че зарязвам го.
Сега ще изпратя коледния момичета, пък дано ви хареса Simple Smile

# 717
  • гр.София
По повод на лекарите smile3543-днес имам прясно впечатление.
Баткото си разместил капачката на коляното после си я наместил с хилката за тенис.Та по тоя случай ходихме в Пирогов.Те не му повярваха че си я е наместил сам ,но аз им казах че сме им абонати и лекаря вика "А това е друго нещо той още малко и ще ни стане колега". doctor
Мисълта ми беше че персонала беше много любезен и получихме компетентна и бърза помощ,както винаги..
Освен приключенията днес/да не ми е скучно случайно/МИЛА започна да кашля и то с тая "лошата"предвещаваща  алергия кашлица.Лекарката не чу нищо пък дано всичко е наред. newsm12

Простотиите не приключиха: Прибирайки се от Пирогов /реших че е много кратко разтоянието за такси/ doh Аз,Мила в количката и куцащият батко тамън слизаме и тролея тръгва без да е затворил врати като половината количка е вече на трротоара.Всички пътници се развикаха.Аз свалих количката и баткото и му казах да ме чакат на спирката.След което се качих обратно в тролея и влетях директно в кабината на шофьора newsm29 с подкрепата на другите пътници newsm66.Така се развиках,че в един момент ми стана жал за шофьора.само няма да казвам на мъжа ми че ще побеснее.

Galeto ,напълно ти съчувствам и на теб.

mama.radi ,незнам как ще се разберем за МАРК. Аз съм го заплюла за зет още когато бяха на три месеца. yes
Варианта е който предложи по- добра зестра! newsm62

диди 666,браво за постижението! smile3501

# 718
Честит празник на всички малки и големи Анита!!!

tansu
В пюретата не слагам нищо, но в кашата слагам по 1 ч.л. рапично олио. Видях,че на много от готовите пюрета го има изписано, та и аз купих една бутилка.
Тanya Абе много на бързо си ги обобщила необвързаните и бездетни над 35г. Ти изкара, че целия свят им е крив пък и в работата за нищо не стават. Недей така, защото не всеки е имал  късмет да срещне Човека и да има и дечица.

# 719
Къде са колажчетата????

Общи условия

Активация на акаунт