Със зеленчуковите, също не съм се вманиячавала. Най-съм внимавала с плодовите, защото ако има вероятност за алергии или непоносимост, според мен по-проблемно би било плодово пюре, отколкото месно, в което има няма 5% месо........
утре ще и взема.
оттам стягам я бързо и в педиятрията .Тъпата сестра започна да ми обяснява колко навалица било ,как ималодеца епилептици,в момента имало едно дете с донорска операация..... а аз я гледам тъпо и немога да повярвам че ми ръси такива глупости
Викам и ,ама аз искам само да знам за тук ли сме не сме ли и какво да правя
, а тя ме погледна тъпо и ми вика ми седнете отвън и чакайте
Тва никъде го няма по света...... бе басииииииии и тъпите медици .Да умрът от глад
ще ми стачкуват те ..... да пукнат всичките мамицата йм ...мръсна Хората по света всичко дават за децата а нашите тук ........
направо ви казвам не съм бясна ,а ми идва да ги взрива ... да пукнат дано
И такива като тея дето умориха бебчето във Велико Търново ли беше там .....
Да изгният всичките 
Тръгвам аз бясна .Прибираме се с мъжа ми и той почва да готви от което аз казвам опави детето че слизам на събрание (нали съм домоуправител)
и тръгвам.Тръгвайки виждам че той сложил тенджера с олио на котлона и я затворил с капак
и тя пушиииии.....
викам човек тва пуши там .Той отива отваря капака и като пламна всичко..............
добре че не запали къщата
АБЕееееееееее, УЖАСЕН ДЕН
.

) и така, обаче не съм проучила въпросите - колня като марки към любимото Чико или Макси кози...ще видим 

след хранене я слагам и големи работи вършим, като напълним гърнето иска да става

ама заради тези изключения имаме още що годе здравеопазване
Налагало ми се е да се моля ,ама дай бойе всеки му да може да при такава ситуация да има възможност да се обърне към чужбина за помощ ...... е тогава се вижда какво е отношение,обяснение,грижа и ЛЕЧЕНИЕ
а тия тука .............
Да не споменавам как вечерта преди кръщането съм тичала с Ивайла на ръце с температура 40 градуса и никой неможе да ми каже какво й е нито Пирогов,нито Токуда всеки дига ръце и вика незнам ,а малката на 5 месеца пред гърч
абееее.... нейскам да се сещам просто . Аман вече от лекарски грешки .Да не пускам само линкове за смъртни случай на бебчета и малки дечица в изминалите 2 години ,чеее..... ме хващат бесните още повче.Пази боже такива неща да не ми се случват вече никога нито на нас нито на който и да било 
всеки си има мнение , а колко е жалко ,че нашите медици са си изградили такова !