Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 523
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Бяхххх на фризьор кеффффффффф. И хубаво цвете си избрах, всички са ми готини, ама си имам няколко фаворитки тук и едната я улучих. Mr. Green

Нали говорим за коледни играчки към картичките ? Да не съм се объркала нещо.  Laughing

# 646
Бяхххх на фризьор кеффффффффф. И хубаво цвете си избрах, всички са ми готини, ама си имам няколко фаворитки тук и едната я улучих. Mr. Green
Нали говорим за коледни играчки към картичките ? Да не съм се объркала нещо.  Laughing
Фръц-фръц!  Flutter Не те е срам да дразниш разплетени кошници, кат' моа! Ама и аз ще отидааааа..някой ден! Wink Да, Коледни играчки, но доколкото разбрах, може да си пратиш каквото ти е на душата, само картичката е задължителен елемент!
alesya, ние се притесняваме за нашите по-окосмени моми, а за над дупето мисля, че всички бебчовци имат, но ще паднат.
Теа днес е доста по-добре, но нощес пак имаше ревови изблици и разнасяния - хареса му на това дете на ръце, ама няма да се разберем на стари години да се учи така да заспива. Сега ще я водим на ортопед, че едното й ребро е малко по-издадено от другото, т.е. има асиметрия, както каза педи, та да видим сега пък какво ще ни кажат!
Тя все още си спи на горното ниво, щото я полюшвам като заспива, но като не спи й свалям нивото долу, но и това не е сигурно вече - остави, че се изправя веднагически, ами се и надвесва да види какво има долу, та и там без надзор - тц! Naughty За шило като нея само на земята е сигурно, че няма да се прибие, но пък не се знае какво ще изяде! И въобще, необходим е денонощен надзирател за дивата ми Тулумба!
Хич, не знам как да я науча да си ползва проходилката по предназначение - като я сложа се заковава на едно място и естествено след няколко минути й омръзва. Движи се назад и настрани, но доста неориентирано - от "Ела" не разбира, но вчера няколко пъти каза "Да", като искаше нещо, та може би е "дай" - една от важните думички! Wink

# 647
  • София
Ох, като гледам не сме само ние от неспящите.  Sad Вече 3-и ден се буди през час, но снощи беше върха! До 3:00 отказа да заспи и само на ръце се разнасяхме  ooooh! И не си мислете, че като заспа в 3 е спал много - 2 часа и се окори. Аман!  Crossing Arms  Още не е заспал, а аз едва си държа очите. В момента е в кревата на радио. Минутка спокойствие докато не се е усетил.  Simple Smile

За креватите - аз още не съм го свалила, макар че се изправя на колена като се държи за легълцето. Не мога да си представя обаче как ще ми издържи кръста да се навеждам по 100 пъти до долу със слончето.  newsm78 Пусто заспиване! Дано да е от зъбите и скоро да се похвалим с ново зъбче!!!

Хайде това беше!  Tired И докато не е надул гайдата силно - на картичките пишем ли от кой е или остава тайна? т.е. получилия знае ли от кого е получил поздравления. Ама се изказах и аз. Дано сте ме разбрали!  Peace

# 648

Вяра, предлагам след Коледа да оповестиш кой зад кое цвете се крие. Simple Smile  Peace

Това ще се разбере много лесно, който получи картичка ще се похвали, ако иска може и да снима и да си отворим албумче в снимка.бг - та всеки ще си разкрие цветето  Crazy

Не съм ви чела, че бяхме навън да използвам докато мъж ми е в комадировка да му купя подаръка, вече е прекрасно опакован и ни краси елхата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На картичките пишете си кои сте - никовете си например също освен имената то иначе си остава пълна мистерия

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 16:31 от Вяра♥

# 649
  • София
Здрасти на всички! Hug

alesya, добре завърнала се. Grinning Над дупето и ние си имаме косъмчета, още не са опадали напълно, но ще се махнат по-нататък. Peace

За пишата- и ние наполовина сме свършили работата.

За яйцето- аз по принцип си ги варя поне 15 минутки. На дребния още не съм давала, много сме назад. Ние сме на етап картофено пюре, много му е гадно, хич не го яде. Laughing

Моето момче е много палаво, направо мира нямам-пълзи навсякъде, изправя се навсякъде, не иска да легне поне памперса да му сменя, не иска да го обличам или събличам, днес го бях оставила за малко в столчето за хранене без коланите и го намерих качен върху масиката и ми се хили доволен, ужас.... Rolling Eyes Embarassed седя постоянно с него, че иначе не знам къде ще отиде...сега заспа и има малко мира за мама. И, разбира се, стана любител на кабели в резултат на пълзенето. Peace
Пикльо единствено "мъмъ" казва и протяга ръчички към мен, ама все не ми се вярва, че е съзнателно, той все така си мрънка. Laughing

Айде време е да се пращат картички и да се надяваме, че при всеки ще стигнат благополучно! Peace

# 650
Осртанаха още малко китки моляяя народе насааам  Joy

БОЖУР
ГАРДЕНИЯ
ГЕРБЕР

ГЛАДИОЛA
ГЕРГИНА
ДАЛИЯ
ДАМСКО СЪРЦЕ
ДЕТЕЛИНА
ЕДЕЛВАЙС
ЕХИНАЦЕЯ
ЖАСМИН
ЗЮМБЮЛ
ИРИС
КАКТУС
КАЛАНХОЕ
КАЛИЯ

КАМЕЛИЯ
КОКИЧЕ
КОЛЕДНА ЗВЕЗДА
КУКУРЯК
ЛАЙКУЧКА

ЛАЛЕ
ЛИЛИУМ
ЛИЛИЯ
ЛОТОС
ЛЮЛЯК
МАГАРЕШКИ БОДИЛ
МАГНОЛИЯ
МАРГАРИТКА
МИНЗУХАР
МОМИНА СЪЛЗА

МУШКАТО
ОРХИДЕЯ
РАЛИЦА
РОЗА

РУЖА
СЛЪНЧОГЛЕД
СТРЕЛИЦИЯ
ТЕМЕНУЖКА
ФРЕЗИЯ
ХРИЗАНТЕМА

Аз лично имам картичката както и три играчки - това ще изпратя аз за да е пълен ефекта . Онзи ден получих подаръка си от др форум- много якоооооооооо  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 10:00 от Вяра♥

# 651
ехееейй,4е бързо действаме  Hugве4е по4ти сме готови,от утре май ще стартира изпращането на карти4ки и малки изненадки:)))
Ние сме добре,днес снимах Ивето С дядо Коледа:))беше много интересно,малко се поизплаши милата Laughing но полу4и и подарък,интерсно го бяха направили,ка4их снимки въвъ фейсбук,ще ка4а и във страницата на април4етата:)
добре сме,поразходихме се хубаво днес и бързо мина времето,сега героинята е уморена и спинка сладко  Laughing бягам сега,4е имам работа из къщи  Hug целувки на вси4ки!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 20:19 от anni2002

# 652
# 653
хайдее - два-три дни човек да пропусне и вече се иззели всички цветя Simple Smile

Данчето - много хубави съвети са ти дали с радиото. Дано сработи. Сузи хей така отведнъж започна да се стряска като заек от най-малкия шум и затова не може да спи през деня.
Тя ми заспива след кърмене и гледам се зимъкна по терлици като някой престъпник да свърша и аз нещо. Голяма мъка е с измъкването, защото все присвивам рамене и се ослушвам в очакване да се сепне от скърцащия ни паркет. Аз съм си набелязала вече нескърцащите места и когато излизам прескачам опасните места много ловко.

лека ноощ Simple Smile

# 654
  • последна надежда
Здравейте,
днес се сбъдна мой кошмар... Марк каза "Ей, тате" като видя баща си. Мама още не е казал, а съм нон стоп с него. Сърдита съм му   Crossing Arms

Ники продължи с черната серия... по време на тренировка едно момиче го нацелило с зъбците на кънката в прасеца. Боли го много мускула и куца из къщи. Но според треньорката още има шанс да се яви на състезанието в събота, даже утре сутрин го вика да се опита да тренира.

Брех, как ви завидях за фризьора. Искам и аз!

А за къпането прав на Марк. Хич не е забавно. Само го дебна да не падне. Но от ваната на втората секунда тръгва да излиза. Седнал пък не ще. Ще е последният седнал от наборите си.

# 655
ЧЕТСИТ СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ УЧЕЩИ    umnikuu Wine Glass smile3529

# 656
Честит празник на всички ученици и студенти!!!!!

За креватите - ние още като дойдохме в Разград смъкнахме нивото че горното беше многоооо горе, но и долното ми идваше долу....та накарах моя мъж да ни направи средно ниво и сега е на него....

И последно  на 2 на 3 по темите които сте обсъждали докато ни нямаше:

Зъби имаме 2(втория изби точно месец след първия ?!), чакаме горните всеки момент.

В средата на ноември както споменах бяхме цяла седмица в София - от Пигис Хаус купихме гърне и проходилка. Гърнето на Нук най обикновенно, но още не сме го слагали. Проходилката на промоция от 99.90 на 75.00, ето такава http://www.bgdechko.com/product.php?id=1178 . В този магазин му беше и „сефтето” да седи на пазарска количка – лелееее голям кеф му се кефи.....

Купички имаме на Tommee Tippee

Дрехите пера отделно и гладя, по скоро от суета  отколкото за стерилност

В чувалче го слагам от както се е родил, съответно и от първия ден си спи в неговото креватче а аз на дивана в неговата стая

Столче за кола купих още края на лятото на Чико  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/90_92/products_id/7866

Ноктите режа докрай с нокторезачката на Tommee Tippee

За обувките през зимата, имаме един чифт ботушки от овча кожа отвън и топло мъхче вътре + няколко терлички. Номера ни е 19-20 номер и задължително трябва да са лесни за обуване и широки, че имаме навик да си свиваме крачето и е доста трудно да се обуем

Мъж ми може да прави всичко, много помага...не мога да се оплача от него

Къпем го с косата на 3 дни, иначе в леген подмиваме със сапунче дупето а тялото с водичка всяка вечер.

Нашият начин на заспиване е аз го гушкам, сядам на топка за фитнес и започвам „зайченцето бяло” – действа безотказно. Сутрините като се събуди почва да гука или удря с бибката по кревата

Вода давам на Хип от самото начало без преваряване, с розов девин му правя АМ

За играчки ползваме всичко – стари дистанционни и GSM-и (които майка е изровила), дървени лъжици с които  си и чешем венците......а откъм детски играчки е презадоволен от роднини и приятели. А да не забравяме и ТВ-то, най вече рекламите и детските канали.....хипнотизира се

Кисело мляко не съм давала, а яйцето варя 15-20 мин....носят ми домашни. А почивните дни като няма кухня ядем основно пюретата на плазмон (малките които са само месни),  хип , семпер, гербер и бебевита....правя му различни миксове от 1 малко и 1 голямо и на едно ядене изяжда около 250-260 грама. В зеленчуковите слагам сирене и жълтък.

Пода мия всеки ден, поне да обирам прахта да не го диша малкия

Режим на спане през деня няма, защото почти не спи. Нощем спи.......обаче през деняяяяяяяя  #Crazy

За нова година ще ходим с моите родители ето тук http://www.marinaholidayclub.com  тръгваме още на 24 декември и се връщаме на 1-ви януари, а между коледа и нова година ще изкараме курсове на лечение с мама и татко, а мъжо ще гледа бебо........Аз ще си лекувам кръста че много ме болиииииии, не се издържа.....

За сватбата и аз съм с ръцете и краката ЗА....едно от важните за мен неща бяха че успях да събера всички мои приятели от „света и у нас” и че дойдоха всичките ми роднини от украина(аз съм родена там, тук в Бг нямаме кръвни роднини)......чувствах се като в приказка.....ето малко „материал” ако искате да разгледате http://album.svatbata.bg/alesya_drago

Снимките от фотосесията са готови....е заслужаваше си чакането, не че съм се съмнявала в Калина.....ако искате да ги видите ще направя отделен албум в нашия профил на снимка.бг за няколко дни и после ще го изтрия....иначе няма как да се похвалим, тъй като не качвам снимки на малкия във фейсбук.

Лелееее ма какви постове съм дръпналааааа от вчера насам, ми така ще е като не пиша по 2 месеца.....

# 657
Честит студентски празник на всички студенти. Еххх как ми липсват студентските години и съм решила че ще записвам втора магистратура след някоя друга година. cheers

Отивам да  clean clean че от петък го дават  cold  и за съжаление няма кой да ми ги измие.
Но аз съм се подготвила за зимата..... домашно червено вино и ракийка, а и туршии направих доста и компоти, лютеница  Mr. Green.. аз си ги правя, нищо че има всичко по магазините....поне знам какво и как съм слагала.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 09:56 от Galeto.

# 658
Добро утро!
Честит празник на всички студенти !
Galeto аз ще се учудя ако някой каже че не му липсват.Сега вече са минали 8 г. и всеки разговор с колегите започва със спомени ....
Е стига толкова  clean  clean prostor за днес ,остава само да сготвя вечеря за мен и голямото момче,че мъжа ми е на диета и днес му е плодов ден ,вече си мисля как като отслабне ще забрани да купувам ябълки .

# 659
Alesya, polzvate li veche stolcheto, dovolna li si? Zaparva li? Az ot koshnicata sym razocharovana samo zaradi tova potene.
I kym vsichki, koito ste sys stolcheta /i decata sa nad 9 kg/ - po posoka na dvijenieto li gi montirate?

Общи условия

Активация на акаунт