На всички които днес имат повод за празнуване – честито. Желая им най-вече здраве, щастие и много късмет.
Весииии, мила много ме развълнува и мен – честито от сърце и мнооооогггггооооо взаимна и безкрайна любов ви желая....
Добре дошли на новите мами и бебета – колкото сме повече толкова по весело.....
Обзора на събитията при нас е: веднага след ½ годинката на малчо се „зазимихме” в Разград. Не сме се спряли от разходки и гостувания....а сега направиха и едно барче за непушачи и познайте къде сме когато е студено навън....е няма такова размазване с бебоците.
Междувременно станах леля – моята 19-годишна братовчедка роди момиченце на 22-ри ноември, само дето са в Украина и ще видя малката чак лятото....а на 1-ви ноември пък една от най близките ми приятелки роди малък будител......та с всичките тези емоции и разходки не намирах време за форума
.....но вече ще съм редовна, че много ни липсвахте.Още първия ден в Разград отидох да го запиша на детска млечна кухня. Тук тя е от 4-тия месец, та като се записвахме на 6 месеца директно 2-ра група ни записаха. Готви се само с АМ и е невероятно вкусна.....много „гостуващи” майки от София, Варна и др градове казват че тукашната кухня е по вкусна от другите градове. Та режима ни на хранене е следния:
11:30-12:00 – пюрето от кухнята
Следобедна закуска – кремчето от кухнята
Вечер – супичката от кухнята с добавен от мама сухар (и пасирана задължително)
Преди лягане – 210гр АМ
Отделно си гризкаме между храненията – плодове (ябълки, круши, райски ябълки и др.), бисквитки на Плазмон, сухарчета на ХИП, коричка от хляб и хита е мноооггггггооооо студен морков – хем се чеше по небцето, хем е вкусно.....луда работа. Сирене яде на парченца направо – трепери за него. Жълтък по ½ жълтък 2 пъти в седмицата......Друго любимо са кашите за лека нощ на ХИП и млечните каши с извара и плодове пак на ХИП. Попара обаче още не яде....трябва скоро да пробвам.
Черпя Ви малко късничко, но чак сега успях да седна на компа
и направо цял ден ме побърка.Първите четири хич не ги усетихме, но този си каза думата...педито на консултацията го видя,че е на път и затова бил целия зор 
Отиваме да празнуваме и спокойна нощ на всички

-mas:

,
(със закъснение както винаги)
, за сметка на това зеленчуци и най вече броколи ги папка с охота
. Явно ще е като мама и тали любителка на зеленчуците
.
. Голямо и силно момче ще става. В тоя ред на мисли да ти напомня че съм си го заплюла за зет, така че ако има други кандидатки молq къшшшшш 

Доста време се забавлява да преследва из стаята балоните, с капачки от пюрета също обича да играе и да дрънчи по пода; кабели ако намери - това е супер интересно.
И аз не съм му пазела тихо досега, но правилната тактика е да заспи на шум /музика от радио примерно/ и така не му пречи толкова после той да спи, а ти да шумиш на фона на музиката. При нас това е засега добро решение. Успех!