На всички които днес имат повод за празнуване – честито. Желая им най-вече здраве, щастие и много късмет.
Весииии, мила много ме развълнува и мен – честито от сърце и мнооооогггггооооо взаимна и безкрайна любов ви желая....
Добре дошли на новите мами и бебета – колкото сме повече толкова по весело.....
Обзора на събитията при нас е: веднага след ½ годинката на малчо се „зазимихме” в Разград. Не сме се спряли от разходки и гостувания....а сега направиха и едно барче за непушачи и познайте къде сме когато е студено навън....е няма такова размазване с бебоците.
Междувременно станах леля – моята 19-годишна братовчедка роди момиченце на 22-ри ноември, само дето са в Украина и ще видя малката чак лятото....а на 1-ви ноември пък една от най близките ми приятелки роди малък будител......та с всичките тези емоции и разходки не намирах време за форума

Още първия ден в Разград отидох да го запиша на детска млечна кухня. Тук тя е от 4-тия месец, та като се записвахме на 6 месеца директно 2-ра група ни записаха. Готви се само с АМ и е невероятно вкусна.....много „гостуващи” майки от София, Варна и др градове казват че тукашната кухня е по вкусна от другите градове. Та режима ни на хранене е следния:
11:30-12:00 – пюрето от кухнята
Следобедна закуска – кремчето от кухнята
Вечер – супичката от кухнята с добавен от мама сухар (и пасирана задължително)
Преди лягане – 210гр АМ
Отделно си гризкаме между храненията – плодове (ябълки, круши, райски ябълки и др.), бисквитки на Плазмон, сухарчета на ХИП, коричка от хляб и хита е мноооггггггооооо студен морков – хем се чеше по небцето, хем е вкусно.....луда работа. Сирене яде на парченца направо – трепери за него. Жълтък по ½ жълтък 2 пъти в седмицата......Друго любимо са кашите за лека нощ на ХИП и млечните каши с извара и плодове пак на ХИП. Попара обаче още не яде....трябва скоро да пробвам.