Нали говорим за коледни играчки към картичките ? Да не съм се объркала нещо.
Не те е срам да дразниш разплетени кошници, кат' моа! Ама и аз ще отидааааа..някой ден!
Да, Коледни играчки, но доколкото разбрах, може да си пратиш каквото ти е на душата, само картичката е задължителен елемент!
За шило като нея само на земята е сигурно, че няма да се прибие, но пък не се знае какво ще изяде! И въобще, необходим е денонощен надзирател за дивата ми Тулумба!
Вече 3-и ден се буди през час, но снощи беше върха! До 3:00 отказа да заспи и само на ръце се разнасяхме
И не си мислете, че като заспа в 3 е спал много - 2 часа и се окори. Аман!
Още не е заспал, а аз едва си държа очите. В момента е в кревата на радио. Минутка спокойствие докато не се е усетил.
Пусто заспиване! Дано да е от зъбите и скоро да се похвалим с ново зъбче!!!
И докато не е надул гайдата силно - на картичките пишем ли от кой е или остава тайна? т.е. получилия знае ли от кого е получил поздравления. Ама се изказах и аз. Дано сте ме разбрали!

Над дупето и ние си имаме косъмчета, още не са опадали напълно, но ще се махнат по-нататък. 

ве4е по4ти сме готови,от утре май ще стартира изпращането на карти4ки и малки изненадки:)))
целувки на вси4ки!

че от петък го дават
и за съжаление няма кой да ми ги измие.
за днес ,остава само да сготвя вечеря за мен и голямото момче,че мъжа ми е на диета и днес му е плодов ден ,вече си мисля как като отслабне ще забрани да купувам ябълки .