Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 498
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
И при мен нямаше такова поле, имаше поле само за Маестро карти, но то е с 2 цифри..
Да, само поле за въвеждане на двуцифрен код и още едно за въвеждане на някаква първа дата. Аз ги оставих празни

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 17:16 от •hrisy•

# 421
Момичета,според вас има ли разлика(освен цвета Simple Smile) м/у това http://www.javari.co.uk/Ripcurl-Womens-Seattle-Shoulder-Handbag/ … rl&sort=price    и това    http://www.javari.co.uk/Ripcurl-Womens-Seattle-Wallet-Solid/dp/B … t=shoesbrowserel2 за едното пише,че е чанта, а за другото портмоне.Търсих и по други сайтове да видя някакви размери,повече снимки..обаче нищо не намирам  Rolling Eyes

# 422
Според мен са еднакви. Тук може да видиш размерите в инчове http://vshopuk.vpost.com.sg/aom/shop.php?c=1&n=362350011& … allet_Solid_Black

Dimensions (in): 11.8 x 5.9 x 3.9

# 423
Ninia, мерси много  Hug С тези размери, направо си е чанта.Поръчах сивата,ще видим като дойде  Laughing

# 424
  • Варна
Днес е последния ден на намалението Peace

Снощи поръчах тези ботуши http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Cowboy-Leather/dp/B0 … t=shoesbrowserel2
Много се чудих за номера и накрая поръчах 5 и се надявам да не са ми големи.

# 425
Ботушите и мен много ми харесват, но се чудя кой номер да поръчам newsm78. Тук си купувам 38 номер, но като гледам номерацията в сайта.....би трябвало да нося 39 Laughing

# 426
  • Варна
Ами какво да ти кажа... вчера ходих в магазин да меря. Нямаше този модел, всъщност не видях нито един от тези които продават в сайта, така че мерих просто някакви. Един 37 ми беше малък, два други модела 37 ми бяха добре, един модел 38 ми беше голям и реших че определено съм 37, т.е. 4. Е да ама в таблицата 4 е 22.5см а моя крак е около 24см, така че заложих на 5 и дано да не съжалявам.

# 427
Мислих да се поразходя до магазин и да меря, макар че като те чета едва ли ще ми се изясни положението с номерацията Laughing. И май ще заложа на 6

# 428
Извинявам се, ако има коментирано напред, но днес свършва намалението, а не зная кога ще ми остане време да изчета цялата тема. Някой ако е поръчвал от тези марки: Groundhog, Rockport или Marc Shoes, да каже дали си отговарят на номерата и дали стават за широк крак тези модели, ако някой ги има?  Praynig

# 429
  • София
Ами какво да ти кажа... вчера ходих в магазин да меря. Нямаше този модел, всъщност не видях нито един от тези които продават в сайта, така че мерих просто някакви. Един 37 ми беше малък, два други модела 37 ми бяха добре, един модел 38 ми беше голям и реших че определено съм 37, т.е. 4. Е да ама в таблицата 4 е 22.5см а моя крак е около 24см, така че заложих на 5 и дано да не съжалявам.

Аз си купих подобни ботички на Хъш Пъпис, нося 36-37 номер и си поръчах УК4, точно ми станаха, но си мисля, че УК5 ще ти е голям ако носиш 37.Това със сантиметрите май нещо не си отговаря.

# 430
Извинявам се, ако има коментирано напред, но днес свършва намалението, а не зная кога ще ми остане време да изчета цялата тема. да каже дали си отговарят на номерата и дали стават за широк крак тези модели, ако някой ги има?  Praynig

С две ръце съм за РОКПОРТ, извънредно съм доволна от двата чифта боти, които имам. Поръчах два чифта обувки. Аз съм с широк крак и съм адски доволна. Нося 40,5, поръчах 41 /8/ и се чувствам прекрасно!

# 431
  • Варна
larakroft1, ами и аз не знам кой номер нося, по-напред в темата писах, имам обувки от 36 до 38 номер, за това и до сега не смеех да си поръчвам обувки през интернет. То си зависи и от модела де, както казах в магазина един модел 37 номер не ми станаха, изобщо не успях да си пъхна крака, други два пък ми лепнаха идеално. А в ревютата се споменава, че модела е тесен и се препоръчва да се взема 1 номер на горе... Както и да е, ще се види като пристигнат.

# 432
Pepe Jeans отговарят ли си номерата?
Дано не е късно - днес ми пристигна поръчката с ботушки Пепе Джинс. Нося 36, поръчах UK 3, заспаха ми. Отговарят си на номера.

# 433
Момичета ,за колко дни ви пристигат нещата?По пощата или с куриер?Мисля да пусна една поръчка,че нали днес свършва намалението Mr. Green

# 434
elfea, различно е.
По пощата или с куриер е. Само дето не можем да разберем с куриера как става. По пощата е до 5 работни дни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт