Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Алисас,ако позволиш,струваш ми се много крайна в защитата на Харун.Еда никога не се е отказвала от детето си.Феяз,може да не е стрелял,но също се отказа от сина си,държа се отвратително с Еда,но Харун му прости,и доведе Ямур при него.В крайна сметка Джамил не е стрелял нарочно по внучето си.И двете семейства са виновни ,а освен това и Еда и Харун правиха много грешки.В случая,Харун няма право да лишава детето от живата му и обичаща го майка,каквото и да е станало помежду им.
Съгласна съм с Рекси и Незабравимка.
Еда не иска да отнеме Ямур от Харун.Въпреки ,че той я посрещна толкова грубо тя продължава да се държи добре и не престава да му се моли.Еда много иска да се сдобрят с Харун и е много учудена ,защо той се държи по - този жесток начин.
...
Е: Искаш да стигнем до съд ли? Никак ли не се ли страхуваш от това?
Х: Майката на Ямур никога не би сторила нещо, което ще и навреди.

До съд, според мен няма да се стигне.Еда се опитва да сплаши Харун , но той много добре я познава  и знае ,че това няма да стане.

# 61
  • Русе
В новия сезон Харун е показан като един себичен мъж,който не се интересува от ничии други чувства,освен от своите.
(такъв е сценарият)
И ми е много интересно как сценаристите ще излезнат от този образ.
И аз така мисля! Много "як ритник" трябва да са ни подготвили! Надявам се,де?!

# 62
  • Русе
Алисас,ако позволиш,струваш ми се много крайна в защитата на Харун.Еда никога не се е отказвала от детето си.Феяз,може да не е стрелял,но също се отказа от сина си,държа се отвратително с Еда,но Харун му прости,и доведе Ямур при него.В крайна сметка Джамил не е стрелял нарочно по внучето си.И двете семейства са виновни ,а освен това и Еда и Харун правиха много грешки.В случая,Харун няма право да лишава детето от живата му и обичаща го майка,каквото и да е станало помежду им.
Еда не иска да отнеме Ямур от Харун.Въпреки ,че той я посрещна толкова грубо тя продължава да се държи добре и не престава да му се моли.Еда много иска да се сдобрят с Харун и е много учудена ,защо той се държи по - този жесток начин.
...

До съд, според мен няма да се стигне.Еда се опитва да сплаши Харун , но той много добре я познава  и знае ,че това няма да стане.

А ако все пак стане? smile3506

# 63
  • Монтана
kalamitsi
Добре дошла джанъм.
Да знаеш с нетърпение чаках да се върнеш. Питаш се защо?
За да се запази добрият тон в темата, искам да ти напиша няколко препоръки. Айде поспри се малко. Това не ти е бащиния.
Престани с това отричане на всяко мнение, което е различно от твоето. Прояви малко толеранс.
Такъв какъвто момичетата проявяват и към теб и към твоите "крайни" според тях и "смешни" според мен заключения, мнения пр.
Не можеш да опражняваш власт над нещо, които не е твое. А именно мислите и чувствата на всеки който пише тук.
Чети си постовете преди да ги публикуваш. Може пък сама да откриеш колко са абсурдни понякога.
Не е честно спрямо хората, решили да посветят времето си на тази тема, да ти четат глупостите и да прескачат мненията ти.
И не разваляй настроението и желанието на никой повече тук. Както разбирам, не един път си нападала някой и той се е отказвал да пише в темата.
(Случая с БГхелп май е бил точно такъв)
Така че, постарай се да държиш хапливия си език зад зъбите.

П.С. С нетърпение очаквам отговора ти. Може и да не ме удостоиш с една страница, каквато е практиката ти.
Галита,много по-точна и ясна си от мен!Но,повярвай ми,не си заслужава!Убий...........с мълчание!Просто ignore2 ignore2 ignore2

# 64
  • Монтана
...

И аз така мисля!Но и снещо друго съм съгласна,преди малко някой го беше написал-нереални са и постъпките,и отношенията в ситуацията!Просто сценаристите преиграха....

# 65
kalamitsi
Добре дошла джанъм.
Да знаеш с нетърпение чаках да се върнеш. Питаш се защо?
За да се запази добрият тон в темата, искам да ти напиша няколко препоръки. Айде поспри се малко. Това не ти е бащиния.
Престани с това отричане на всяко мнение, което е различно от твоето. Прояви малко толеранс.
Такъв какъвто момичетата проявяват и към теб и към твоите "крайни" според тях и "смешни" според мен заключения, мнения пр.
Не можеш да опражняваш власт над нещо, които не е твое. А именно мислите и чувствата на всеки който пише тук.
Чети си постовете преди да ги публикуваш. Може пък сама да откриеш колко са абсурдни понякога.
Не е честно спрямо хората, решили да посветят времето си на тази тема, да ти четат глупостите и да прескачат мненията ти.
И не разваляй настроението и желанието на никой повече тук. Както разбирам, не един път си нападала някой и той се е отказвал да пише в темата.
(Случая с БГхелп май е бил точно такъв)
Така че, постарай се да държиш хапливия си език зад зъбите.

П.С. С нетърпение очаквам отговора ти. Може и да не ме удостоиш с една страница, каквато е практиката ти.
Галита,много по-точна и ясна си от мен!Но,повярвай ми,не си заслужава!Убий...........с мълчание!Просто ignore2 ignore2 ignore2
Момичета,моля ви да запазим добрия тон,тези постове нямат нищо общо с филма,моля ви питайте и си отговаряйте  на лични. Според мен не е мястото в темата.
Пак ви призовавам да запазим добрия тон! Hug Hug Hug Hug

# 66
Лека нощ на дамите, коите се оттеглиха!

# 67
UNUTULMAZ 59 bölüm fragmanı - bg sub
Незабравима 59 епизод - фрагмент с превод

http://www.youtube.com/watch?v=x1OiMFZizVk
http://www.vbox7.com/play:b862362a

# 68
Защо всички се вглеждат само в единия от главните герои? В Харун. Другият няма ли значение?

Има, Вени, разбира се, че има значение.
Но как си представяш един баща , отгледал дъщеря си сам от бебе, да се раздели с нея, защото майка й така решила след 4 години, че тя трябва да бъде с детето.
Битката може да е за родителски права, може да е и за определяне режим на контакти с детето.
В случая с Еда това второто ще е много по-справедливо. Да вижда детето, но то да продължи да живее с баща си. Какво иска Еда ? Да вкара детето в един дома с баща си - убиеца ?!
Ами това е изплюване върху Харун за всичко, което той направи да спаси детето си от състоянието , до което го бяха докарали. Не знам, адски тъпо ми се струва , ако стигнат до Съд.
Това ще е едно такова изпепеляване на чувствата им в безсмислена битка.

Прекрасни размисли!

# 69
  • Русе
Арас: Харун ще ти стане враг.
Е: Никой не е по-важен от дъщеря ми./превод на г-жа Броненосец/

Еда  Е решена на съд. Остава да разберем за какво.

# 70
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

# 71

Благодаря ти, Роси!!!  :   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 72

Роси благодаря ти  newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51

# 73
Никой от героите не е перфектен. Минуса на Харун е,че е много горделив. Тази негова гордост му изиграва лоша шега,после ще съжалява, но дано само не е късно. Peace
Не е само гордостта! Избързва! Взривен е! Малко търпение и обмисляне на ситуациите, малко лукавство и хитрост ,са му нужни!
Аз мисля ,че не гордостта , а ревността му е в повечко.
Вени е права - избързва.Комбинация между ревност и прибързаност и се получава това buria buria buria buria buria

# 74
  • Русе
Росисан, благодаря за фрагмента с превод!

Общи условия

Активация на акаунт