Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 990
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
   ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА

# 226
  • София
Момичета,каква е тази тишина  newsm78 newsm78 newsm78 споделете какво ви мъчи

# 227
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Разминаване

Красотата и любовта, дето все ги търся-
май никъде вече не ги намирам...
И светлинка в тунела не съзирам,
щото от миналото не мога да се отърся...
Много трудно се живее когато
имаш фантазия прекалено богата
и душа, пълна със светли чувства-
всъщност да я усещаш празна и пуста...
Когато си непоправим романтик,
а те е хванал за гърлото сивия делник,
да запазиш възторга и чистотата,
които ги носиш вътре в душата...
Представи и реалност се разминават фатално,
има абсолютно несъответствие тотално
между това, което искаш да срещнеш
и това, което в действителност те посреща...
Резултатът е пълна неудовлетвореност,
дезориентация, липса на оптимизъм,
чувство едва ли не на безнадеждност...
В крайна сметка стигаш до цинизъм...
Няма място за романтичната душа
в тоя свят изпълнен със злоба и суета!...
И за да продължиш все пак напред,
ставаш философ и .......поет!

# 228
Здравейте нощни птици  Hug

Виждам че имаме нов фрагмант,ама той още по объркан от първия  #CrazyЗащо ли се учудвам и аз,то друго не се и очакваше.И тези реплики.....малееее.....
Благодаря на г-жа Броненосец за превода и на Росисан за труда да направи и качи фрагмент със субтитри в ютуб  smile3525 newsm51

# 229
Рекси,мен ме мъчат сценаристите hahaha  Joyhahaha Joy hahaha
Ще има ли целувка или не,това е въпроса?

# 230
  • София
Едно стихче от мен  Peace

Разминаване

Красотата и любовта, дето все ги търся-
май никъде вече не ги намирам...
И светлинка в тунела не съзирам,
щото от миналото не мога да се отърся...
Дани,много хубаво,но тъжно.Дано светлинката в тунела се появява по-често за всеки от нас   bouquet

# 231
Дани,това Разминаване  много депресиращо звучи.Я се поогледай и виж колко романтици сме около теб,а някои дори не сме и поети  Hug
 newsm51  love001 newsm51

# 232
  • София
По този въпрос  се обърни към господа сценаристите  hahaha hahaha Но и да има целувка,пак няма да се оправят нещата,щом и до съд докараха нещата,оплетоха тотално кадаифа  Joy Joy Joy

# 233
Един нов клип от съседите ,на Фатма Илмаз Hug

http://www.facebook.com/video/video.php?v=172199576132698&oi … mments&ref=mf

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 02:40 от manpla

# 234
  • Варна
Момичета,каква е тази тишина  newsm78 newsm78 newsm78 споделете какво ви мъчи
Рекси,мен ме мъчат сценаристите hahaha  Joyhahaha Joy hahaha
По този въпрос  се обърни към господа сценаристите  hahaha hahaha Но и да има целувка,пак няма да се оправят нещата,щом и до съд докараха нещата,оплетоха тотално кадаифа  Joy Joy Joy
Да не ви обезсърчавам съвсем, но за жалост ужасното ми предположение, че тази почти-целувка ще се окаже само фантазия на Еда, докато чака Харун- май ще се окаже истина! Пу, язък- толкова исках да видя истинска целувка, че романтиката много ми липсва, но на тоя етап това е просто немислимо! Видяхме от фрагмана, че пак се карат, че Еда дори заплашва със съд, а пък Харун отново си играе по тънката струна на чувствителната и добродушна Еда- че майката на Ямур няма да й причини вреда и е прав- тя няма да го направи! Да видим какво ще направят и той, и тя!
Май малката Ямур ще е тая, дето ще ги сближи, че те окончателно загубиха пътя един към друг- къде от гордост, къде от глупост, къде от инат... ooooh!

# 235
Рекси,те го заплетоха преди доста време,но все се надявам,че кадрите,които показват в тези фрагменти няма да са основни(толкова важни) с изключение на целувката разбира се.Поне в повечето случаи е било така

# 236
  • София
Дани,аз само се надявам да не се окажеш права  baby_neutral baby_neutral Дори и да не се целунат,самият жест на близост между тях е  стъпка към помиряването.Еда може и да си мисли за съд,но според мен няма да го направи,точно за да не нарани Ямур,но ако и тогава Харун продължава да я измъчва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Малката сладурана за да ги помирява първо трябва да й кажат истината,а именно коя е майка й,въпреки че незнам как би реагирала на този факт  newsm78 newsm78 newsm78 Но Еда е с толкова чисто сърце,че ще намери пътя за сдобряване а и до дъщеря си. bowuu bowuu bowuu Харун сам каза на Ямур-майка ти има толкова добро сърце,какво го накара да забрави това   ooooh! ooooh! толкова ли много гняв и болка  е натрупал в душата си

# 237
И такаааа,като гледах тоя клип и се сетих за книжката с приказки. Сега ли я връща Мелда на Еда и ако е така,защо Еда не задава въпроси...и ако не е така,защо Мелда я носи точно в този момент newsm78Нацяло съм се филмирала вече hahaha

# 238
  • София
И такаааа,като гледах тоя клип и се сетих за книжката с приказки. Сега ли я връща Мелда на Еда и ако е така,защо Еда не задава въпроси...и ако не е така,защо Мелда я носи точно в този момент newsm78Нацяло съм се филмирала вече hahaha
Това с книжката е поредната недомислица-нали Мелда я изхвърли в кошчето,сега пък я връща на Еда.Защо,защо много въпроси,но комуникацията в този филм е  ooooh! никой с никого не говори,само си крещят и сипят обвинения  #Crazy #Crazy Мен ми е интересно и какво ще стане с аблата Ферда  newsm78 newsm78 и там една оплетена история без край.
Аз се отправям в страната на Морфей,лека нощ  Hug

# 239
Лека нощ,Рекси Hug

Общи условия

Активация на акаунт