Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение. Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

[/quote]
Аха! Разбрах те! Филмът е една измислица,но и ние във форума се намираме във виртуален, а не в реален свят! Но независимо от това прецених ситуацията и един от изводите ми е , 4е съм разо4арована от теб!Най-малко, защото се опитваш да ми ограни4аваш свободата на писане! Имаш ли спомен аз да съм правила така!
[/quote]
Аз не се опитвам да направя нищо,Каламитси!Просто ти давам приятелско напомняне,макар и виртуално,че да си напреки на всеки пост,който не ти харесва и да се опиташ да си налагаш мнението е наистина изморително,поне за мен.Аз влизам да се отпусна и разтоваря тук,а не да се натоваря,а най-малкото да си търся каска.Само се поогледай наоколо или се върни назад и погледни т.е. прочети/почувствай(ако можеш,разбира се) атмосферата в темата,когато отсъстваше.
А за това,че си разочарована от мен си е твое право.Ти отдавна разочарова не само мен,за съжаление...Понякога е добре да замълчиш,поне за годините си това научих,а ти явно има много още да учиш