Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 936
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
[Разбира се, 4е не е умна! Да си умен не озна4ава да си образован, както и няма връзка с добротата, великодушието и други чов.ка4ества! Да си умен озна4ава да преценяваш обстановката и да взимаш правилни решения!
Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.  Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

Kalamitsi,не се ли измори вече?!?Престани с крайните си мнения за Еда PraynigНе мисля,че остана човек във форума,който да не знае за мнението ти.А и ти сама си противоречиш,обвиняваш Еда,а погледни себе си.Това е филм и измислица,а какво да кажем за теб самата.Май си доста далече от собственото си мнение Peace
[/quote]
Аха! Разбрах те! Филмът е една измислица,но и ние във форума се намираме във виртуален, а не в реален свят! Но независимо от това прецених ситуацията и един от изводите ми е , 4е съм разо4арована от теб!Най-малко, защото се опитваш да ми ограни4аваш свободата на писане! Имаш ли спомен аз да съм правила така!

[/quote]
Аз не се опитвам да направя нищо,Каламитси!Просто ти давам приятелско напомняне,макар и виртуално,че да си напреки на всеки пост,който не ти харесва и да се опиташ да си налагаш мнението е наистина изморително,поне за мен.Аз влизам да се отпусна и разтоваря тук,а не да се натоваря,а най-малкото да си търся каска.Само се поогледай наоколо или се върни назад и погледни т.е. прочети/почувствай(ако можеш,разбира се) атмосферата в темата,когато отсъстваше.
А за това,че си разочарована от мен си е твое право.Ти отдавна разочарова не само мен,за съжаление...Понякога е добре да замълчиш,поне за годините си това научих,а ти явно има много още да учиш Peace

# 616
ако мелда е успяла да даде на харун някакви документи,може това да е причина той да отива при арас,а тя естествено с него.

Това е много резонно!

# 617

Йеееееееееееееее, ужас , ужассс

# 618
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
Вярно е! yes Но е вярно и друго- те самите мъже около Еда нямат нищо против да бъдат правени на маймуни Laughing, в края на краищата сами по своя воля се въртят около нея, пък тя... който го може, го може! Laughing
,Права си Дани, както има една приказка -не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава. Но тук чак ме хваща яд - такива мъже, които могат да имат всяка жена която си пожелаят - и красиви, и преуспели - да търчат по Еда... вярно че е хубава, но ако трябва да я сравняваме с тях...извинявайте но не съм съгласна
Може и да не си съгласна, но единствената любов, която има значение тук е между Еда и Харун!
Дано и Еда вече наистина  да е оценила любовта на Харун  - нали казват, че човек оценява истински нещо когато го загуби , а тя именно това си мисли, че е загубила любовта на Харун

# 619
Момичета, може ли нещо за разведряване на обстановката?

Баба понеже си търси космодиск за дископатията, та реших да споделя това с Вас: / с риск да ме изхвърлите от форума/

Бисери от рекламата на КОСМОДИСК
"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина."
"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам."
"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката."
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада."
"Сложиха ми го и след малко болката премина."
"Изпитвах невероятни болки отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."
"С него съм дори и на вилата."
"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."
"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."
"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
"Отзад ми е вече пет години."
"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина."
"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи."
"Става и за мъже."
"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволствие."
"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната."
"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз.
" "Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време."
"Ако не те оправи ти връщат парите.".....

# 620
  • София

Тук вече ще има гръм и мълнии

# 621
  • Варна

Малеее... #Crazy #Crazy #Crazy Малеее.... #Crazy #Crazy #Crazy Край! smile3555 Почна третата световна война! hahaha

# 622
Лелеееее, май влизам в неподходящ момент тук. Положението е меко казано напрегнато. Защо така сте настръхнали?

Съдим героите,съдим се и ние помежду си,въобще голямо "съдене"пада!
Предлагам ти -направо в бара!
Прилича ми на страшния съд!
Не! На Лайпцигския процес!

# 623

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 624
  • София

Как я успокоява  hahaha hahaha

# 625

Тук вече ще има гръм и мълнии

newsm50  
Ето от тук ще се тръгне към съдебната зала....

# 626

Малеее... #Crazy #Crazy #Crazy.Малеее.... #Crazy #Crazy #Crazy Край! smile3555 Почна третата световна война! hahaha
Но на някои от снимките Еда като че ли се кара на Арас - да не би Арас умишлено пред Харун да я държи за ръката и нещо да му намеква и затова после Еда да е ядосана, защото на някои от снимките когато са двамата с Арас ак ми се струва че нещо спорят

# 627
kalamitsi усещам как гониш един по един, ние се разтоварваме, а ти нажежаваш обстановката, колко хора спряха да влизат във форума заради теб.Каза ти се няколко пъти но........Незнам на какъв език трябва да говорим за да ни разбереш. СПИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ

напротив! Погледни балкона! Привли4ам ново форумки! С какво нагнетих обстановката!

# 628
# 629
  • София

Еда май наистина се дърпа,ама Арас я стиснал здраво за ръката и не пуска,като питбул е  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт