А как ви звучи името Мила?

• 9 689
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
Името не е лошо , но ако трябва да избирам аз не бих си кръстила детето така.

# 16
  • София
За мен предимствата на името са:
- кратко
- ясно
- има значение
- лесно за изговаряне сигурно и на санскрит
- не често срещано
- благозвучно

Недостатъците:
- прилагателните имена, дадени за лични винаги, будят някакви асоциации.

А иначе нехаресващи едно име, има винаги.
Peace

Създава асоциации: Мила от Марс, Мила Йовович...мила моя, мила Родино... абе не ми е като име много
това не ми хрумва, но е защото имам позната с това име, по-скоро за нея се сещам  Simple Smile

# 17
  • Бургас
Името е нормално,донякъде ми допада,защото е кратко,звучи нежно,има хубаво значение и е лесно за произнасяне,но не бих го избрала,защото не ми харесват възможните обръщения-Милче и Милке..,като последното ми създава асоциация с кравичката Милка..Но като цяло ми звучи нормално.
Интересно ми е какво мислите за името Мила? Не мога да преценя харесва ли ми или не.Като цяло ми е фаворит, но все се колебая.
А ти защо се колебаеш?И имаш ли и други фаворити..?

# 18
Честно казано не ми харесва. Не е мой тип име и не бих си кръстила така детето. Казваш, че се колебаеш...имаш ли и други имена в списъка или е само това Rolling Eyes

# 19
  • София
Ох, мъжа ми иска да е Мария.Класика,харесва ми, но ми е супер стандартно.Аз като цяло се въртях около имена с Т и Л.
С Т освен Теа, друго не ме грабва. може би Тамара, но ми е малко грубо.С Л Леа ми харесва...
Иска ми се да е малко по дългичко, а ако има и К това е моето име... Simple Smile
Може и някое "цвете" и двете баби са цветя, но и там удрям на камък...
Ето това са моите дилеми.
А иначе едва ли ще й викат Милка, по скоро обратното на Милките викат Мила...То и произхода е такъв Милка от Мила, преди си мислех, че е обратното.
А, а ако има и Имен ден ще е просто чудесно!

# 20
Има имен ден на 8-ми ноември.
Никога никой не ми е казвал Милче, Милке и от сорта. Друго обръщение освен Мила за това име не си представям. Т.е. не е нужно да се видоизменя.
Мила от Марс, барабар с Мила Йовович ще са супер неизвестни за поколението, родено през 2011. Но пък може да се появят други някакви асоциации.

Няма смисъл да казвам, че ми харесва, предвид, че съм си го избрала за себе си. Бих си кръстила така детето, ако името не беше заето вече.

Леа е много хубаво също, но Мила лично на мен ми харесва повече.
Име на цвете, дълго и с к по средата - Вероника.

# 21
  • София
За 8 ноември знам, ставаше въпрос изобщо за избора на име.
Мила Йововович или пък Мила от Марс предизвикват по-скоро положителна нагласа у мен.Така, че това изобщо не би ме спряло да кръстя детето си така.Тъкмо обратното.
В интерес на истината всички Мили, които познавам са супер готини хора, т.е. не извикват у мен лоши асоциации.

# 22
Еми Вероника има имен ден - Цветница  Laughing Отговаря на повечето ти условия Simple Smile

Иначе Мила не е от типа супер модерни, популярни и харесвани имена, за които всички ще се изредят да кажат, че им харесват. Пробвай да пуснеш тема за Лора, да видиш какви ще са отзивите  Mr. Green

# 23
  • София
Еми Вероника има имен ден - Цветница  Laughing Отговаря на повечето ти условия Simple Smile

Иначе Мила не е от типа супер модерни, популярни и харесвани имена, за които всички ще се изредят да кажат, че им харесват. Пробвай да пуснеш тема за Лора, да видиш какви ще са отзивите  Mr. Green

Не, благодаря! Определено не е моето име.
А за Мила си абсолютно права и точно затова ми харесва!

# 24
Харесва ми.
А с Л -предлагам Лара.

# 25
  • Пловдив
Харесва ми. И от всички, които изброяваш на мен Мила ми харесва най-много. Асоциации с филми и актриси не правя - то ако търся такива щях да намеря за всяко име Simple Smile

# 26
Сега се загледах и видях, че синът ти е Никола.
Та от мен още един плюс, защото доста ми допадат като общо звучене:
- различни са, но имат и общо- завършват на ла
- буквите им са една след друга /не че има значение, но аз обръщам внимание на тези неща  Crazy/
- и двете имат имен ден

# 27
  • София
Сега се загледах и видях, че синът ти е Никола.
Та от мен още един плюс, защото доста ми допадат като общо звучене:
- различни са, но имат и общо- завършват на ла
- буквите им са една след друга /не че има значение, но аз обръщам внимание на тези неща  Crazy/
- и двете имат имен ден

Наблюдателна си! Да определено търся и този ефект, т.е. да си допадат Simple Smile

# 28
Ми тогава какво се двоумиш?
На теб името харесва ли ти? Харесва ти!
Важното е, че и на Мафани й харесва.  Mr. Green

Майтапът на страна, но тук само можеш да се разочароваш.  
Мненията в повечето пъти са доста едностранчиви и наистина клонят към харесване на масовите имена Wink

# 29
И на мене ми харесва!

А какво ще кажеш за Лили(я)? Дори си има имен ден на Цветница,ако се сещаш,какво имам впредвид Wink

Общи условия

Активация на акаунт