А как ви звучи името Мила?

• 9 706
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И на мене ми харесва!

А какво ще кажеш за Лили(я)? Дори си има имен ден на Цветница,ако се сещаш,какво имам впредвид Wink
Лилия се казва майка ми Simple SmileХаресва ми, но не искам да има засегнати, в лицето на свекърва ми.Тя е Теменужка, затова исках евентуално нещо цветно.
Но, като че ли няма да го бъде Simple SmileИли както казават: "Поживем, увидем!" Имам още малко време за размисли и страсти!

# 31
Камелия?

# 32
  • София
Незнам защо, но в съзнанието ми изниква фолк дивата със същото име! Друго си е Мила Йовович, поне е жена та дрънка... Laughing

# 33
  • Пловдив
Ами то има ли вече име, което не е заето от фолкаджийка  Laughing

Мила и Никола са децата на едно от момичетата на отчетната ми тема Simple Smile

# 34
Ами то има ли вече име, което не е заето от фолкаджийка  Laughing
Мила за сега не е заето, доколкото знам, макар да не съм много в час с фолкаджийките. По принцип никога не е късно, но от друга страна точно това име не навява асоциации за фолк и ако някоя бъдеща фолк фурия се казва така, сигурно ще си измисли псевдоним.
Така че откъм фолк асоциации май е безопасно.

# 35
Лично на мен Никола и Мария ми звучат идеално! Heart Eyes Послушай мъжът си,ще имаш коз  Wink ,а и името е прекрасно (казала една Мария  Mr. Green )
Иначе Мила ми харесва,но повече ми допада Милика (нали спомена,че искаш да има "к"),познавам невероятна жена с това име и асоциацията ми е супер! Peace

# 36
Мафани и Ескарина са прави.Пусни тема за Лора,Виктор и т.н.
Доводите на Мафани са тези,които бих изброила и аз.

Мила ми харесва.
Аз съм за Камелия,Роза  Rolling Eyes /ъ,май не/ ,Цветелина,Росица...
Цветно име и двете баби-доволни.

А Никола защо е Никола?Името му е много хубаво!

# 37
  • Бургас
Е, щом на теб ти харесва,защо се колебаеш?Както казах по-горе името си е съвсем нормално и звучи наистина много нежно..За Милка и Милче,може би греша,защото единствената жена,която познавам е на възраст и така се обръщат към нея..Така,че може и да те подвеждам.Хубавото е ,че не е много разпространено и определено Никола и Мила звучат добре в комплект  Hug Предложението ми за "цветно" име е Ралица  Peace

# 38
Мила е име, което ми харесва страшно много. Отговаря на всичките ми критерии:
1. Да не е много дълго, но все пак да не е трибуквено;
2. Лесно да се пише и произнася на всички езици
3. Има хубаво значение
4. Не е масово име, детето ще има индивидуалност;
5. Звучи нежно и женствено
6. Не е женския вариант на мъжко име
и др.

# 39
  • София
Мафани и Ескарина са прави.Пусни тема за Лора,Виктор и т.н.
Доводите на Мафани са тези,които бих изброила и аз.

Мила ми харесва.
Аз съм за Камелия,Роза  Rolling Eyes /ъ,май не/ ,Цветелина,Росица...
Цветно име и двете баби-доволни.

А Никола защо е Никола?Името му е много хубаво!
Laughing Никола е Никола, защото и двамата му дядовци са Никола...Малко сме като брат и сестра с еднакви презимена и фамилии. Simple SmileТам не съм се чудила много, въпреки, че мъжа ми искаше да е Андре...

# 40
щом не ти допада много името Мария,може да вземеш под внимание името Мариета-на мен повече ми харесва от мария,защото права си-то е вече едно "стандартно" именце от години-все пак ти си решаваш,аз само давам примерче Simple SmileА иначе Мила си е едно много нежно име,харесва ми,но когато имаше вероятност моята Цветелина да се роди на Света Богородица щеше да бъде Мариета LaughingА иначе като се замисля сега-казваш и двете баби били с цветни имена,та търсиш нещо между тях-то и името Цветелина се вързва Thinking,хем няма да има сърдити и ще празнувате всички заедно Peace

# 41
  • Пловдив
И аз като си мисля, Цветелина е много подходящо. Хем да е "цветно",  хем да не е само на едната баба, да се сърди другата. Освен ако нямате проект за номер три Wink

# 42
аз пак се замислих LaughingИма ТЕ-Теменужка и ЛИ -Лилия ,на бабите Simple Smile-да се радват е двете и Цветница си е голям празник и всички хора да се радват на имената си и да си ги носят със здраве HugХагде мислете с таткото и после пиши какво си избрахте Peace

# 43
  • Пловдив
По тази логика може и ДеТеЛина - хем ще носи и щастие Simple Smile
Човек пишман може да стане като поиска идеи тук  Crazy

# 44
Харесва ми името, а и си отива с името на сина ти.
Аз по принцип обичам кратките имена. С най-голямо удоволствие щях да кръстя дъщеря си само Дара, но не можах да навия баща й, та е Дарина. Но за мен си е Дара  Simple Smile
Мила звучи много нежно и женствено, а и както казва Мафани, ще е лесно за произнасяне на всички езици. Нещо, което не е хич за подценяване...

Общи условия

Активация на акаунт