Моля за мнения за количките Hauck!

• 12 961
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля дайте отзиви за  Hauk Malibu Duo - здрава ли е, маневрена, устойчива на пране и т.н.?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 11404/language/bg

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:01 от Severinka

# 1
Момичета, ако никой не е ползвал този модел, кажете нещо поне за самата марка, независимо от модела.
Много ще съм ви благодарна.

# 2
  • Ланкър, планините Овнерог
С Емма ползвах тази марка и съм супер недоволна. Това беше преди 3г, де. Сега гледам, че имат доста по-джазови модели и изглеждат маневрени, за разлика от нашата, която се изкриви цялата от почти неползване

# 3
Ползвам точно количката от линка, но варианта 3 в 1, т.е. + кошница за кола и е в друг цвят. Удобна ми е. С коша за новородено си беше маневрена, а сега с летния - още по-маневрена. Ако ще търся недостатъци -да, има. Но цената ни устройваше. Летният кош обаче е доста "летен",няма чувалче, а като ти гледам линийката май посред зима ще минавате на него...

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 14:10 от aniTakova

# 4
Благодаря ви за отзивите, момичета!  bouquet

aniTakova , а летният вариант уплътнен ли е добре откъм главичката? На мен ми се стори по-"топъл" от лятната количка, която ползвам сега с дъщеря ми, но е друго като я ползваш, забелязваш неща, които с едно-две гледанета не правят впечатление.

# 5
Ползвам модела на Hauck - apollo rs. Много съм доволна.  Peace

# 6
Severinka, не е добре уплътнен летния кош, това исках да кажа и по-горе. За сравнение на коша за новородено гюрука е ватиран, а на летния не е и встрани остават едни процепи, които сега умувам как да уплътня. Покривало за крачетата си уших. Иначе е лека, маневрена и компактна количката.
А модела, който vesiiibd хвали го бяхме  харесали, но само на каталог. Когато тръгнахме по-сериозно да избираме количка беше изчерпан.
Но ти имаш много време. Обикновено след НГ идват новите модели.

# 7
  • София
ние бяхме с количка hauk от преди 3г.  и съм  много  доволна много маневрена удобна широка

# 8
Не съм използвала този модел, но и двете си деца отггледах  с колички Hauck. Удобни, маневренни, лесно се поддържаха  Wink
Леко бременеене  Hug

# 9
Благодаря ви за мненията, момичета! Помогнахте ми да взема решение!  bouquet

# 10
  • Sofiq
Severinka, не е добре уплътнен летния кош, това исках да кажа и по-горе. За сравнение на коша за новородено гюрука е ватиран, а на летния не е и встрани остават едни процепи, които сега умувам как да уплътня. Покривало за крачетата си уших. Иначе е лека, маневрена и компактна количката.
А модела, който vesiiibd хвали го бяхме  харесали, но само на каталог. Когато тръгнахме по-сериозно да избираме количка беше изчерпан.
Но ти имаш много време. Обикновено след НГ идват новите модели.

Мисля, че това http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=361& … 2e8906fb5d65f1232 е много добро допълнение, което решава проблема.
Ако не се лъжа се предлага и по-опростен модел, който е идеален за летния кош, а и е на по-ниска цена.

# 11
Мимиронче, бебе на почти 11 месеца /моето, вж линийката/ в портбебе?

Но за друго влязох в темата - количката ми се счупи днес, носещата конструкция Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още е гаранционна, но...

# 12
Еее, Ани, тъкмо бях решила, че мога да пренебрегна малките недостатъци, а ти сега направо бе разби ...
Ама как така се счупи - докато я ползвахте, сгъвахте или ... ?
Дано бързо да ви я оправят, че без количка не си е работа.

П.П. А вие от кой магазин я взехте?

# 13
Разхождахме се. Слизах от един съвсем нисък тротоар да пресичам и ... количката стана по-ниска. Успях да пресека и видях какво е станало. Детето ми едва 9 кг. Таткото ни прибра с колата. Утре ще я носим в магазина / "Слънчо", Варна/. Дано да подменят счупените части, но имам съмнения, че ще кажат "неправилна експлоатация". А съм много внимателна и сега точно за нова количка изобщо не мога да мисля.
Та вече съжалявам, че я похвалих.

# 14
Здравейте, имам същата количка. Доволна съм, за цената си е ок, но и на мен се счупи рамката, беше със зимния кош. Смениха ми я с нова рамка без проблеми и много бързо. Мисля, че се счупи понеже я свалях и качвах по стълбите на задните гуми. С новата рамка нямам проблеми но и спрях да я свалям така. Новата ми рамка има малки разлики от старата, някъде тук се коментираше този проблем със рамката, и че от Hauck знаят за проблема. Ще потърся темата. Също така не е толкова маневрена с коша за кола, или поне така ми се струва. Взехме я от Piggy's house.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 08:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт