Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да имам дете на 21 години?
Как мога да разбера дали съм готов да стана майка?
Какви са мненията за раждането на 21-годишна възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да имам дете на 21 години?
-
Как мога да разбера дали съм готов да стана майка?
Готовността за майчинство включва финансови, емоционални и физически аспекти. Важно е да прецените способността си да осигурите спокоен и изпълнен с любов дом за детето, както и готовността си за психически и физически предизвикателства. Това е индивидуален процес, който изисква внимателно самонаблюдение.
-
Какви са мненията за раждането на 21-годишна възраст?
-
Какви са основните въпроси, които трябва да си задам преди да реша да имам дете?
-
Какво е мнението за младите майки?

А моя живот някак си нямаше смисъл на тези години, не е исмисъла за който съм си мечтала. И тъй като времето никога не се връща е добре човек да има деца, когато му е времето а не чак като забогатеел или успял да се уреди в живота. Докато тези неща се изпълнят, може и да се пенсионира но някой мечти пак няма да му се сбъднат имаки предвид биологията.

По коледа стават чудеса, ще се помоля и за теб и за Benitabeni, която беше в нашата септемврийска тема, за съжаление за кратко