Млада ли съм да бъда майка ?

• 12 282
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Не питай другите малка ли си или не да станеш майка.Ти трябва да го почувстваш,готова ли си или не.Естествено ще те е страх и ще се колебаеш,нормално е.Тва е много сериозна крачка и отговорност в живота.Никой не се е родил научен,всеки го е било страх дали ще се справи.Времето и опитът учат.Ако истински го искаш ,ще се случи Simple Smile
И живот и здраве дай на детето си цялата обич на която си способна!!!

# 76
Сега си спомних, че и аз исках да стана майка като бях на 23. Е, това не е като 18, но сега знам, че това щеще да е грешка, защото не бяхме самостоятелни, Само ако човек е способен сам да изкарва достатьчно пари за себе си и за едно дете, тогава е способен и самостоятелно да вземе това решение.

# 77
След две седмици живот и здраве навършвам 21години. Имам сериозен приятел от 5 години, с когото сме се разделяли по една или друга причина, но наистина много се обичаме вече дълги години. Бях малка, когато се запознахме и се събрахме. 3 пъти сме се разделяли за по-дълго , уж да си починем един от друг, но сме си давали един рефреш на връзката, който ни показа, че нито една глупава дискотека или флирт не може да ни раздели, а напротив да ни сплути.  Наистина много сме преживели и много се обичаме.
От ското си говорим за бебе и сватба.. той много иска, аз също, но дали не сме малки? Той е на 23, почти 24. Аз съм студентка, работя също така и домакинствам в къщи, тъй като загубих майка си, когато бях на 17 и ми се наложи бързо да порастна и да се боря с живота. С баща ми никога не съм се разбирала, но откакто почина моята страхотна мама, той се промени, подкрепя ме, видя, че мога сама да се справя с образование, работа и домакинство, помагал ми е винаги. Но се страхувам, че съм малка, макар за годините си да имам акъл , тревожа се, че прекалено много искам момиче, защото искам да я науча и да й дам, онова, което моята майка успя и не успя да ми даде.
Четох доста теми във форума, кой кога е родил, кой е загубил родител.. Но искам да чуя (прочета) малка ли съм, а ако го чуствам защо да чакам?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615388.msg20217988#msg20217988

# 78
Кори и тя е малка и мисли така, но като порасне дали все още ще мисли така? Simple Smile

# 79
Кори и тя е малка и мисли така, но като порасне дали все още ще мисли така? Simple Smile
Че е млада ли? Ами човек и на 50 г. се чувства млад, но за някой неща е стар за жалост.  bouquet

celika, без да го считаш за спор но не е малка на 22 г. ! Simple Smile    bouquet

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 23:41 от kori_1

# 80
Е, за мен си малка Simple Smile Но сигурно мислиш като малко по-възрастнра от мен, като бях на 22 все пак.
О, не не... човек и на 30 не се чувства млад за някои неща.

# 81
Е, за мен си малка Simple Smile Но сигурно мислиш като малко по-възрастнра от мен, като бях на 22 все пак.
О, не не... човек и на 30 не се чувства млад за някои неща.
Аз на 22 се чувствах стара, имайки предвид че на тези години майка ми вече е имала мен Wink А моя живот някак си нямаше смисъл на тези години, не е исмисъла за който съм си мечтала. И тъй като времето никога не се връща е добре човек да има деца, когато му е времето а не чак като забогатеел или успял да се уреди в живота. Докато тези неща се изпълнят, може и да се пенсионира но някой мечти пак няма да му се сбъднат имаки предвид биологията.
На 22 г. без малко да загубя живота си, тогава нямаше как да не преосмисля живота си и да искам да сменя посоката си на живот. А и все пак тук не говоря за годините като възраст, а за биологията която има жената. На 22 г. си млад, но не значи че на 30 г. си стар. За мен рано е да родиш на 12 или на 15 г. или на 18 г., но не и на 22 г.
Извинявай, тъй като говорим за години ти на колко си? Да, не се окаже че си на 25 г. а се имаш за стара?! :Р  bouquet Peace

# 82
Не се имам за стара в никакъв случай, но не се имам и за млада за някои неща, като ходене по дискотеки например. Над 30 съм Simple Smile
Някои мечти се сбъдват когато трябва, други - когато искаш. Всичко е въпрос на приоритет и кога за кои мечти колко си работил, за да се сбъднат. Когато човек порасне малко, се научава да бъде по-търпелив. На 22 не, но на 23-4 и аз се опитах да забременея., но се радвам, че не се получи, защото в никакъв случай нямаше да мога да се справя без нечия финансова помощ, а на приятеля си не можех да разчитам.

# 83
Не се имам за стара в никакъв случай, но не се имам и за млада за някои неща, като ходене по дискотеки например. Над 30 съм Simple Smile
Някои мечти се сбъдват когато трябва, други - когато искаш. Всичко е въпрос на приоритет и кога за кои мечти колко си работил, за да се сбъднат. Когато човек порасне малко, се научава да бъде по-търпелив. На 22 не, но на 23-4 и аз се опитах да забременея., но се радвам, че не се получи, защото в никакъв случай нямаше да мога да се справя без нечия финансова помощ, а на приятеля си не можех да разчитам.
Да, случая е съвсем друг при теб...Но все пак, ако човек чака до 30 или до над 30...не ми се коментира какво го чака по-горе писах достатъчно по темата.
Успешен ден  bouquet

# 84
Мила и аз съм в същото положение като теб на 20 съм и съм студентка с моя приятел също много се обичаме той е на 25 и иска много да си имаме бебе и да живеем заедно,но и аз така като теб се колебая дали не е рано?И аз искам да имам момиченце Simple Smile Но с моя приятел сме от скоро заедно тук ни е разликата с теб.Моят съвет е щом се обичате и сте заедно от 5 години си направете едно хубаво бебе и си го гледайте Simple Smile аз така мисля пожелавам ти успех квото и да решиш Simple Smile

# 85
Тази тема е на една година, вече съм на ХХ години с две неуспешни бременности, може би не е било времето, но ти благодаря за пожеланията и бъди щастлива !!!! Simple Smile

# 86
Тази тема е на една година, вече съм на ХХ години с две неуспешни бременности, може би не е било времето, но ти благодаря за пожеланията и бъди щастлива !!!! Simple Smile
Antonelly , аз бях от тези, които писаха че си малка.   но сега си давам сметка, че наистина зависи от това как го чувстваш Rolling Eyes
Искрено съжалявам за загубата ти  Sad
Пожелавам ти следващия път всичко да е наред и да гушкаш сладко здраво бебче  Hug По коледа стават чудеса, ще се помоля и за теб и за Benitabeni,  която беше в нашата септемврийска тема, за съжаление за кратко  Sad
Пожелавам Ви да Ви се сбъдне най-хубавото нещо, да станете майки  Praynig Heart Eyes

# 87
Много съжалявам не погледнах изобщо от кога е темата Sad Извинявам се много.Пожелавам скоро да си имаш бебе искрено ти го желая Simple Smile

# 88
.....Пожелавам ти следващия път всичко да е наред и да гушкаш сладко здраво бебче  Hug По коледа стават чудеса, ще се помоля и за теб и за Benitabeni,  която беше в нашата септемврийска тема, за съжаление за кратко  Sad.......
newsm78
Ми тя benitabeni успешно си бременува, вече е в 22-ра седмица  Grinning

# 89
.....Пожелавам ти следващия път всичко да е наред и да гушкаш сладко здраво бебче  Hug По коледа стават чудеса, ще се помоля и за теб и за Benitabeni,  която беше в нашата септемврийска тема, за съжаление за кратко  Sad.......
newsm78
Ми тя benitabeni успешно си бременува, вече е в 22-ра седмица  Grinning
Много се радвам. Дано всикчо е наред и да гушка сладко бебче след 3-4 месеца

Общи условия

Активация на акаунт