Косопадът

• 110 153
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Някоя от вас да ползва Триховитал  Thinking

# 496
  • в 1001-та нощ
antidreampill - косата, която е израстнала е мъртво тяло! (като израстнал нокът!)

но замисли се как това мазило ще се отрази на кожата - на скалпа, в която е живата част от косъма - където са космените луковици Peace където е ефективният растеж!

например - би ли си намазала лицето с това нещо! и би ли стояла с него някакво време - дали на кожата ще й хареса?

като цяло съм скептична към този род "продукти" - неясно как действа, неясно на какво помага ... но прилагани с постоянство  newsm78

а представи си, ако прилагаш подходящ продукт с това търпение и упоритост  Hug

вече много пъти се писали, че косата която пада сега е умряла преди 2-3 месеца;

при косопад - косъмът напуска луковицата и се задържа под себумната жлеза около 2 месеца, след което пада

т.е. това, което виждаш е в резултат на събитие от преди няколко месеца Peace помисли дали не си ила в стрес и тогава, диета, драстично намаляване на протеинови храни ... а може да е просто сезонен

в този дух - докато не опадат - вече умрелите - преди месеци косми ....нищо няма да ти помогне; но с предприетите мерки - ще стимулираш новите растежи  Peace

# 497
Ще изчакам... пък да видим. Междувременно може да си пусна изследване на хормоните, на което се каня от много време така или иначе. Пък дано спре косопадът междувременно

# 498
  • в 1001-та нощ
да, но го направи с лекар - стойностите на различните хормони варират според това в какъв момент от цикъла си  Peace

# 499
  • София
Хей, момичета, и аз от косопад страдам. Косата, всъщност, спря да ми пада от много отдавна, ама не иска да расте. Доста е редичка. Ходих на толкова доктори и никой от тях не можа да ми каже какво не ми е наред. Аз ползвах чесън преди. Смачкваш го и после го втриваш в корените и така стой за поне 1 час. Май помагаше, ама много мирише. Сега си правя маска от авокадо, банан и зехтин. Четох, че тази маска подхранва косъма и почиства скалпа. Също взимам витамини особено витамин Б. Забелязвам малки косъмчета на скалпа да растат. Мисля, че помага. Simple Smile
От около 2 -3 месеца си мажа скалпа с витамини АД3Е и забелязвам разликата,в основата се появяват косъмчета.Тъй като косата ми е много суха не ги отмивам(мазнички са),но определено разлика има.

# 500
По- добре е да се пият капсули, така риска да си увредиш скалпа е по-малък отколкото с разни маски,ракии и други смеси.Аз пих масло от ракитник два месеца и вече почти не ми се скубе косата.

# 501
Признавам не успях да прочета цялата тема  Embarassed

Има ли някакъв продукт - билков или някакво средство което мога да използвам по време на бременност против косопад ?

# 502

Има ли някакъв продукт - билков или някакво средство което мога да използвам по време на бременност против косопад ?
спрей Билка  Simple Smile

# 503
  • в 1001-та нощ

имай предвид, че вит.А е токсичен за плода в 1 триместър (води до малформации) - каквото предприемеш - трябва много да внимаваш - за дозите вит.А които съдържа продукта, който ползваш

успешна бременност  Peace

сега - ако имаш проблеми с косата - най-вероятно са хормонални и предприетите мерки - оже да не с анай-успешни Peace

# 504

Благодаря ти !   bouquet

имай предвид, че вит.А е токсичен за плода в 1 триместър (води до малформации) - каквото предприемеш - трябва много да внимаваш - за дозите вит.А които съдържа продукта, който ползваш

успешна бременност  Peace

сега - ако имаш проблеми с косата - най-вероятно са хормонални и предприетите мерки - оже да не с анай-успешни Peace

Благодаря за пожеланията! Hug
 Внимавам с витамин А наясно съм с проблемите с него. Аз съм в шести месец и от може би две-три седмици имам страхотен косопад. Нямам анемия ,не знам какво може да е . Храня се и здравословно. Пия хранителни добавки за бременни.

# 505
  • в 1001-та нощ
може да е сезонен косопад, може да е хормонално, но е възможно и да имаш недостиг на протеини; също така - от приетите протеини за растежа е важно да се синтезират някои ензими - тази обмяна може да е нарушена ....

# 506
Да ,може и да си права !  Стискам зъби да ми остане косичка на главата   Joy  и да е нещо сезонно  важно е бебчо да е добре .
Още веднъж много ти благодаря !

# 507
  • София
Да се оплача - ужааасно ми пада косата!
Да, знам, че родих преди три месеца, но в момента е просто ужас.
При къпане събирам по три малки топки, из къщи е пълно с мои косми.
На всичкото отгоре са ми се оголили слепоочията, нещо, което преди никога не се е случвало.
Слагам си Себорал Форте и пия витамини, но докато опада тая коса ще полудея! smile3511

Не знам какво да правя.
Дали да не се подстрижа късо?
А пък ми е жал, защото таман започнах да си пускам косата от каре.

# 508
  • Варна
L'Agent, преди да започнеш с наливането на пари пробвай  по - евтин и при мен много ефикасен вариант -  Фитовал шампоан и капсули с рибено масло Ескимо. Много бързо даде резултат, а от години пия какво ли не. Вземи си и добър продукт за дължините, защото стават сухи.

# 509
  • в 1001-та нощ
L'Agent  Peace и после първата коса тръгва по слепоочията и контурите .... аз също бях пред постригване Tired .....

Общи условия

Активация на акаунт