Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ех, момичета неуморни, взех да ви пропускам много, но какво да се прави напоследък всичко ми е на тичане  ooooh!
Харесах си обаче много неща и си копнах рецептите  Wink
pure elixir, видях, че си пуснала рецептата за яцата с дом. сос, за което ти благодаря   bouquet
Леля Ог, ти с тези прелестни торти прекаляваш май, станала си вече парче професионалист  Peace

Ето нещо и от мен, да се разпиша поне докато не е свършила темата  Laughing
Шкембе, хлебчето с маслини и чушки на pure elixir /много вкусно и ароматно/ и мусака без заливка, че нямаше време и за такива глезотии   Laughing

# 151
Здравейте, вълшебници!
Леля Ог, Labrex, viv-miv, megansg, Venetta, благодаря! Embarassed   bouquet

Гуинет, pure elexir, карфиолИте ви изглеждат съвършени! Grinning
pina, Labrex, megansg, страхотни питчици!!! Ммммм, душички!!!
ahasver, гозбата ти изглежда супер, а аромата на тез сушени манатарчици от снимката го усещам чак тук! Simple Smile
marieta, приядоха ми се картофени кюфтенца, ама като твоите!
Venetta, пак си извадила божествен сладкиш!!!

Аз съвсем-съвсем скромно със снощната вечеря ориз с маслини на фурна. Но така е като господарката на къщата се е отдала на служебни ангажименти до 8 ч. вечерта, не иска да вечеря чак в 10-11, а и на всичкото отгоре иска манджата да се готви докато тя си взима душ. Joy Но беше супер вкусно, при все че пропуснах и едната съставка. hahaha

# 152
От мен - Колачки с домашно сладко от кайсии и ягоди (по рецептата на Pety) и Мекици.

# 153
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте! bye
Пак сте хранили семействата си вкусно и питателно! eat

pure elixir,delicate, viv-miv, megansg, Smiley*, ditsan, Venetta, Apr, благодаря, момичета и при вас е толкова вкусно и красиво!   bouquet

лулу!, ahasver, чудесни снимки и предложения! Peace

rossonera, тези колачки изглеждат много апетитно! Менютата на megansg и Елица-сестрица са много подстрекаващи - дано имам време!

При нас пак и отново
Мързеливки                                                                        Свинско с дюли и ябълки с гарнитура от картофки-пликчета                        Палачинки с карамел
                                                                                               картофките са по рецепта на Лабрекс - много ни харесаха     bouquet

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 15:35 от Гуинет

# 154
Здравейте момичета!
Пак сте се справили невероятно!
Леля Ог, разбиваш ме с тези торти...не е човешко това...онази портокаловата още ми е пред очите Mr. Green!

Ние снощи дояждахме разни неща и затова спамя без снимки, но искам да ви помоля да дадете някаква идея за едни свински джоланчета( аз снощи ги посварих, за да може довечера да спретна нещо с тях)

# 155
  • София
  Момичета за пореден път  newsm20!
 pure elixir може ли рецептата за мъфините с крем и круша? Hug
А също има към Гуинет може ли рецептата за сладкиша с ябълки и бисквити? Hug

# 156
  • от точка К до точка С и обратно
Lindor_84, рецептата на pure elixir я има в нейната темичка в любими рецепти, а линк към рецептата с ябълковия сладкиш съм дала на предната страница!

# 157

rossonera, ако са ти намалели мекичките и колачките, да знаеш, че съм си свила и от двете! Grinning Много вкусно изглеждат! Heart Eyes  bouquet
Гуинет, радвам се, че са ви харесали картофките, аз често ги правя, бързо стават, пък и са много вкусни! Особено, ако съм гладна, в микровълновата за нула време са готови! Peace И твоите мързеливки и палачинки намалявам с по една! Heart Eyes  bouquet

У нас кюфтенца/оладушки от карфиол.

# 158
Гуинет, много вкудни мързеливки! Simple Smile
rossonera , прекрасни мекици. Simple Smile
Тази вечер Пилешка яхния ала италиана от енциклопедията на Труд и 24 часа!

# 159
При нас - Боб яхния

Шоколадови топчета с овесени ядки на lina kaz

# 160

От мен Карамелени рулца с ябълки и канела (рецепта - http://angellovescooking.blogspot.com/2010/11/caramel-apple-cinn … n-rolls-with.html)

Приятна вечер на всички!!!   bouquet

# 161
Angellove, страхотни са тези рулца!

При нас за вечеря имаше грах с телешко:

# 162
Ох, rossonera ще има да ги сънувам тия мекици  Crazy Страхотни.И на Angellove рулцата.Направо ще се удавя тука.

Аз май ще вървя един ден назад  Joy Ето снощната вечеря

печена пъстърва  крустини(или брускети) с моцарела и пушена сьомга     задушени зеленчуци (конфекция)

# 163
  • Варна
Вкусно,апетитно и красиво newsm51
Елица,Мариета,Деликате,Ану,Апр,Пуре,Тайна,Ди,Смилеу,Силви много апетитно
Ангел много вкусни карамелени рулца
Лабрех изкусителни кюфтенца
Гуинет прекрасни мързеливки и палачинки
Росонера обичам сладки със сладко
Алекс вземам си от шкембенцето
Дитсан и Дес супичката и брауниз със спанак са голяма вкусотия
Вени майстор си на сладкишите
За днес салатка,кюфтенца и маринована рибка.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 20:47 от megansg

# 164
  • DE
Мнооого вкусна последна страница Hug
У нас
Телешко

мини Щоленчета

Спокойна ноЩ !

Общи условия

Активация на акаунт