Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Нашата вечеря
Руска салата                                                                                                      Спанак с ориз и кашкавал

свинска вратна пържола                                                                                      и порцийка

Биволско мляко с горски плодове                                                                          и любимия ми крем карамел с какаов блат

# 166
Добър вечер, колко е вкусно в тази тема  Crazy
Лабрекс, благодаря за рецептата за чесновите хлебчета   bouquet Кюфтенцата от карфиол са страшно апетитни   chef
Меганс, питката за именика е много красива   bouquet
Мариета, Тайна, Джина49, Марабу, Дитсан, Дес, Еликсир, Алекс, Апр, Россонера, Анук, Delicate, Angellove, Matze, Розита   bouquet  bouquet  bouquet
Смайли, десертите ти са супер   bouquet
Силвити, Елица, много изискани менюта  Simple Smile
Венета, изкушаващ десерт отново   chef
Гуинет, страхотни предложения   chef
От мен орехова торта, започнах да правя кекс, но идеята се разви  Laughing

и пилешко със зеленчуци

Лека вечер!

# 167
  • Русе
Момичета, отново при всички вас е много вкусно. А снимките ви са още по-изкушаващи   bouquet

У нас днес - пилешка супа, пържоли на фурна  с печени гъби и пържени картофи /класика от соц реализма  Laughing/ и за десерт

Коледно пънче по рецепта на Йоана

# 168
  • София
Lindor_84, рецептата на pure elixir я има в нейната темичка в любими рецепти, а линк към рецептата с ябълковия сладкиш съм дала на предната страница!
Благодаря ти,не съм видяла Hug

# 169
Егати идеята... и аз искам такава.  party023 newsm22
А пънчето е много интересно, може и аз да се пробвам за коледа.  food002

# 170
viv-miv , страхотно превъплъщение на кекса в орехова торта. Изглежда ми много вкусна, ако си на кеф - дай технологията    Hug

Тази вечер у нас Тарт със сирена и чери домати - с много пармезан в тестото, бяло сирене и доволно мащерка и риган. С мащерката прекалих  Blush

И за мъжа ми една необичайна комбинация Тарт и ....... Сьомга в лимонов сос

[

# 171
  • забравих си мисълта...
Pure Elixir, Apr, Гуинет, Labrex, Delicate, Angellove, Megansg, Matze, Rozita 2703, момичета много е вкусно при вас, само за бан сте, да знаете Wink .    bouquet
Marieta, много съблазняваш с този грах, питаш ли ме, какво ми е, като това е една от най-любимите ми храни, а съм алергична към нея Sad.
Viv-Miv, прекрасна торта, кажи ми сега как, да покажа моя най-обикновен сладкиш с ябълки, сини сливи и стафиди, който е за подарък за утре.

Момичета за тези, които пожелаха рецептата на сладкиша "Феерия в лилаво". Извинявайте за закъснението.  Embarassed

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 01:33 от Venetta

# 172
Venetta направо ми намига чинийката със сладкиша.Изглежда много примамливо.
mama1+2 Пънчето е много сладко.Може ли линк към рецептата
Вив-мив и твоята торта е чудесна.

Ето и вечерята-тазвечершната

салата   ориз със спанак  
а за мен Йоркширски пудинг  
Тази вечер милото прави снимките и май ще му е за последно  Mr. Green
Имам едни канелони и искам да ги напълня.Някакви идеи за плънка  Praynig

# 173
Добро утро  Simple Smile
Благодаря ви, момичета  Hug
Силвити, технологията е съвсеееем обикновена за тортата-кекс, тесто за пандишпанов кекс със счукани орехи, пече се в тавичка, която е с хартия за печене и обилно поръсена със счукани орехи (за това не е плътна шоколадовата глазура, за да може да се виждат запечените орехи). Обръщаш като е готово, режеш на 3 блата като изстине, поръсваш с малко прясно мляко, че идва сухичко иначе и мажеш с крем (в случая Йоткер ванилия с малко течна сметана).
Много ми хареса вечерята ти   bouquet
Ааааа, Венетта, изобщо не го наричай обикновен този сладкиш, така като го гледам нищо обикновено няма в него, много е накипрен даже   bouquet
Елица, остави го човека да снима щом му е кеф, другия път може и да сготви  Laughing  Много са разнообразни менютата ти, браво   bouquet
Мама 1+2, харесва ми пънчето ти   bouquet
Аз пък снощи като лудите в 23 часа взех да мятам едни тави с меденки  Laughing  Сега ги затворих в кутия и не знам какво да ги правя, довечера ще пусна снимка.

# 174
mama1+2  разкошно пънче,от снимката ти ме обвзе коледно настроение Heart Eyes , Venetta  сладкишът ти изглежда фантастично,понякога най-обикновените неща ,са най-вкусни Peace , Елица-сестрица  чудесна вечеря Peace ,silviti  много вкусно и красиво и у вас Flutter , matze  леле ,много примамливи тия щоленчета Crazy , Marieta  телешкото с грах е супер,любимо ястие Heart Eyes ,rozita_2703  интересно изглежда кремът с какаов блат,разкажи нещо за него Flutter

У нас злощастно пиле със зеле,по време на чието запичане,ми изгоря долният реотан на фурната,представете си колко съм нещастна ooooh! ,пълнени чушки,но в тенджера,по обясними причини,бисквитена тортичка .

# 175
beniii,много е лесен този десерт,най-обикновена смес за крем карамел,аз сложих 700 мл мляко,4 яйца,1 чаша захар и една капсула ванилия,за блата разбих 2 яйца,3/4 чаша захар,1/2 чаша прясно мляко,малко олио,един бакпулвер,2 с.л. какао и не пълна чаша брашно.Приготвянето е:карамелизира се в тавичката захар,като изстине малко се налива сместа за крем карамела и отгоре върху течността се излива сместа за блата,странно ми звучеше ,ама тя изплува веднага и се отделя съвсем равномерно,пече се на водна баня (аз пека на 160 градуса),пека го докато блата се отлепи от страните на тавичката,като изстине се прибира в хладилник за 2-3 часа,после се обръща и от стичащия се карамел се сиропира блата.

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 18:27 от rozita_2703

# 176
Звучи много интересно,веднага щом проимам фурна ще го направя Peace,благодаря

# 177
Половин тема не мога да смогна да се включа, много е вкусно тук Simple Smile .

От мен един страхотен сладкиш "Домино", чиято шоколадова глазура прецаках и ми взе здравето снощи, но все пак си залсужава много:

# 178
  • Пазарджик/Лондон
beniii , ти си царицата на бисквитените тортички Hug.

Елица-сестрица , как правиш пудинга?Много вкусно изглежда Hug.

Venetta , много хубав сладкиш - ако бях на твое място нямаше да го подарявам, а щях да си го хапна Embarassed.

silviti , мнооого вкусно при теб  bouquet.

mama1+2 , страхотно пънче Heart Eyes.

viv-miv , как можа да я покажеш тази орехова вкусотия, страхотна е Hug.

rozita_2703 , много е вкусен  този десерт Wink.

matze , страхотни шоленчета Hug.

Umbra, ще напишеш ли как го направи това шоколадово чудо Joy?

И аз да покажа какво снимах тези дни :

Салата "Монте Кристо" по рецепта на pep-4o, само вместо шунка сложих рулца от раци,страхотна   bouquet:

Пълнено пиле с хляб и масло :

Баница с праз, любима ми е  Heart Eyes:

И парченца:

И торта "Черно и бяло" :

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 10:57 от Аелис

# 179
Аелис тортата "Черно и бяло" изглежда страхотно. Ще споделиш ли рецептата? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт