Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Bulgaria-Italia
Здравейте момичета .Тук не престават да се показват от вкусни,по-вкусни неща.За всички вас   bouquet

Umbra,сладкиша ти е наистина разкошен .А рецептичка ?   bouquet

Venetta
, този твой обикновен сладкиш непременно ще се пробва  Peace Изглежда невероятно вкусен   bouquet

Madla
,есенната ти салата е разкош   bouquet

ЗИЧЕ,вземам си двойна порция от супичката ти със сърнела   bouquet

Еликсирче .кавърмата и баничката ти са страхотни   bouquet

От мен една ябълкова пита

# 196
Гуинет, твоят вариант ми изглежда по-вкусен, заради съставките. Най-вече комбинацията песто и доматки. Обичам босилек много повече от мащерка и риган. Обаче, тази врътня с издълбаването на черитата и пълненето им направо ме демотивира  Tired Бутер тесто страшно обичам, така че ще я направя другата седмица, но без този фокус с доматчетата. Много ли ще я разваля рецептата?

# 197
Привет на всички кулинарки,

от мен един елементарен сладкиш с грис, орехи и ябълки:

Бихте ли ми препоръчали картофено пюре, но да не е обикновеното такова с масло и прясно мляко, иска ми се да бъде по-"грубовато" с някакви зелении, защото ми трябва като гарнитура към печено агнешко?

# 198
Гуинет, страхотни Бирени питки с пълнеж! Може ли рецептата?

От мен за днес...

# 199
  • Bulgaria-Italia

Бихте ли ми препоръчали картофено пюре, но да не е обикновеното такова с масло и прясно мляко, иска ми се да бъде по-"грубовато" с някакви зелении, защото ми трябва като гарнитура към печено агнешко?

Предлагам ти да си го направиш по стандартния начин и да му добавиш нарязан магданоз  Simple Smile

# 200
Радвам се, че ви харесва доминото, наистина е много вкусно. Гуинет, страхотни питки!
kasier, сложих линк към рецептата на предната страница Simple Smile .

# 201
  • Пазарджик/Лондон
silviti , предварително го запържих праза - вярно е, че губи от обема си, но се усеща вкуса му в баницата, и става една такава червенка от червеният пипер.За пилето - мажа филийки с масло, в което съм сложила малко чесън и ронена чубрица, режа на кубчета и пълня пилето Wink.

# 202

Предлагам ти да си го направиш по стандартния начин и да му добавиш нарязан магданоз  Simple Smile

И аз мисля, че ако ще е пюре - да е стандартното - с повечко масло и мляко. Освен магданоз, добави и на ситно пресен лук, ако намериш хубав по това време. Но аз по-скоро бих сложила магданоза вътре, а със наситенения зелен лук бих поръсила само отгоре.

Успех  Peace

# 203
добър вечер,  вечерята
филенца скумрия на фурна
картофена салатка
 ама омръзна ми да ви гледам Peace
дайте малко вкусотийки насам... smile3501

# 204
  • от точка К до точка С и обратно
Umbria, аз също споделям идеята за пресен лук и магданоз в пюрето. Добър вариант е и пресният джоджен! Peace Би могла също така да намачкаш картофите  на по-едро пюре и да добавиш бланширан спанак в част от него - поднесено на ивици или отделни топчета - жълто, зелено. Всички тези подправки се комбинират добре на вкус с агнешкото.

silviti, вярно е, че пълненето на доматчетата е малко пипкава работа и определено не е подходяща рецепта за изпълнение вечер през работната седмица, но за мен е част от магията на рецептата. Нямам идея как ще се получи с цели домати, но можеш да пробваш - ако кожичката им остава цяла при печене, не се разтичат и не  мокрят бутертестото! Вкусът няма да се промени! Peace

rossonera, Umbra, благодаря момичета - наистина са такива! Ще кача малко по-късно рецептата в любими!

# 205

kasier, каква е тая фантастична ябълкова пита?! Crazy Heart Eyes Сега ще ходя да я търся.......разкошно изглежда!  bouquet

Вкъщи мусака, копривен (нямах спанак) браунис по рецептата на Pety  bouquet и пак сладкиша с ябълки и круши, харесахме си го! Peace Heart Eyes

# 206
  • Варна
От мен за вечеря салатка,свинско със спанак и ориз,наденички.
За десерт мандарини и банани-диетично.
Лабрех пак си супер
Вив,Мама тортичката и пънчето са разкошни
Вени прекрасен сладкиш,ще правя нещо от твоите вкусотии
Бени чудни чушчици
Умбра домино приказка
Аелис всичко ти е супер
Портокал,Мадла,Зиче,Пуре,Дитсан,Росонера много красиво
Гуинет пухкави и апетитни питки
Касиер слънчева ябълкова пита
Ако съм пропуснала за всички вас  newsm51

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 18:45 от megansg

# 207
  bouquet браво на всички отново... пак копирах това онова #Crazy

от мен салата

сладкиш с ябълки и бисквити, ама синчето заспа и не можах да си взема тефтера, че правих всичко "Ала Бенита"  newsm78... стана супер   chef

и зеле с пилешко филе... без фото Thinking

# 208
  • Русе
silviti, уверявам те, че и аз не съм никакъв майстор в сладкарството. Ще се справиш, сигурна съм!

Ето го пънчето

http://www.kulinarno-joana.com/2008/12/buche-de-noel/

# 209
  • сред люляците
Момичета, страхотни сте!!!  Hug

Аз отново съм много скромна - гъбена каша.

Общи условия

Активация на акаунт