Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Beauté ,то хубаво се похвали и като гледам има защо Crazy!Дай сега насам рецептата,че от 100 години се каня да направя реване,като дете го обожавах.
Аредхел,Мег-благодаря за рецептите,записвам ги. Peace
Angellove,благодаря ти,мила,мъфинките бяха вкусни и ароматни,но бледнеят пред твоята внушителна и креместа торта!  bouquet Heart Eyes
Вив-мив,щастливо детство на малката ти именничка,много нежна торта! Hug
Вени,Гуинет- Hug    bouquet!
Пепи,Бенита-много коледно и цветно!С воденичките и аз бих преяла,така вкусно изглеждат!

# 721
pure elixir,заповядай Grinning

Реване

Продукти :
За тестото :
4 яйца
1ч.ч захар
12 с.л вода
2 ч.ч брашно
1 пакетче бакпулвер
ванилия

Сироп :
2 ч.ч захар
5 ч.ч вода
ванилия 

Приготвяне : Яйцата се разбиват със захарта до побеляване.Прибавя се водата  , бакпулвера размесен с брашното и ванилията.Пече се в намазнена тава при температура 160 - 180 градуса . След като изстине се залива с топлия сироп.

Става точно като сладкарското реване от едно време Peace

# 722
Beautébouquet  bouquet!

# 723
pure elixir,you are welcome!  bouquet

# 724
Да се изфукам с реването ми,което винаги се получава много вкусно и обирам комплименти:

Адмирации за реването   bouquet
И моя мъж му е фен  bowuu
Крада си мисълта на Новак от профила ти  Twisted Evil

# 725
Мъжът ми не яде реване,но пък аз не си поплювам Grinning А рецептата няма провал.

За мисълта,кради си..не знам на кой е,"новак" съм аз Joy
Промених мястото на надписа Peace

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 16:05 от Beauté

# 726
  • София
Лимонено сладко ( Lemon curd) от мен по рецепта на nadja_sp./Аз сложих 3 яйца, 2 лимона, 1 ч.ч. захар и 100 гр. масло/ Фантастично е! Peace

# 727
  • София
Здравейте, невероятни домакини. Всеки път ви се възхищавам на творенията.
Последните дни у нас: рибена чорба по габровски

панирани пилешки филенца (от магазина) и паниран кашкавал

тутманик

филии с яйце и настъргано сирене за закуска

мляко с грис за десерт

карначета с орзо с броколи

яхния от кюфтета с праз

свински ребърца с фикса на Маги и кашкавал с шунка на фурна от рецептите на Nanita, но аз го направих със сирене вместо с шунка и стана много вкусно

ПРИЯТНА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА ВСИЧКИ

# 728
Аууууу, Umbra – и горещия шоколад и бонбоните ти ще се готвят преди коледа Simple Smile - ПРЕКРАСНИ са!!

пеп-4o  - тези Пияни бисквитки- ОНЕЗИ ли са  Laughing ??? Има ли някъде рецептата?? Изглеждат зашеметяващо!!!

Денерис  - много сладки кексчета

pure elixir  - всичките ти мъфинки ще пробваме – няма измъкване – невероятни са   bouquet

От мен едни бързи Кашкавалени хлебчета с чесново масло, вдъхновени от Йоли - с леки импровизации Simple Smile в рецептата: http://angellovescooking.blogspot.com/2010/12/cheese-breads-with … arlic-butter.html

Прекрасни са Simple Smile топли-топли свършиха... Който не си пада по  #2gunfire чесъна, спокойно може да го замени с лбима подправка...

Приятна вечер на всички!!!!

# 729
Angellove, много апетитни хлебчета! Heart Eyes  bouquet
Madla, ти ме направи  Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes, толкова много и толкова вкусно! Peace  bouquet
Гелева, хубаво ми напомни това ароматно сладко, да взема да го спретна за Коледа!  bouquet
Beauté, и от мен комплименти за реването, разкошно изглежда!  bouquet  chef
пеп-4о, и твоите пиянки много примамливи! Heart Eyes  bouquet

От мен мъфини с ябълки, орехи и канела и солени с един куп подправки, сирене, шунка и маслини.

# 730
пеп-4o  - тези Пияни бисквитки- ОНЕЗИ ли са  Laughing ???

същите са  Laughing Laughing благодаря, заменям една връзка за една чесново кашкавалена питка  Wink

Aredhel, Umbra, по късно тази вечер или утре ще им пусна рецептата,  ще пусна и тук линк.
Лабрекс,    кога ще ги изядете толкова мъфини  Heart Eyes
Мадлена, много е вкусно у вас Peace
Гелева, заразяваш ме с това лимонено сладко   Hug а имам и няколко лимона без предназначение в хладилника  Blush Много апетитно изглежда!

# 731
Лабрекс,   кога ще ги изядете толкова мъфини  Heart Eyes

пеп-4о, не ,че ни липсват възможности, но от тия точно ще нося на майка, така че няма да се озорим. Grinning А това лимоновото е много вкусно, направи си! Heart Eyes Peace

# 732
  • Варна
Стоева много вкусни воденички и отново приказни сладости  newsm51
От мен наденичка и картофки,салатка,свинско със спанак и ориз и милинки

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 19:26 от megansg

# 733
  • Варна
Лабрех страхотни мъфини.
И много красоти...но нещо ми се губи поста

# 734
Beauté, тази рецепта за реването е на Venetta, нали. Абсолютно същата е. С нея и аз обирам овациите  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт