Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА№5

• 43 957
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!

Днес захранвам. Резултата от Детокса е - 2,5 кг.

Но според мен, това НЕ са свалени килограми, а просто изхвърлени "отпадъци" от чревно съдържимото. Като напълним отново червата , след 2-3 дни, пак ще сме си на старите килограми Sad

Ефекта, по- скоро е пречистващ и общо укрепващ  Mr. Green   Би било хубаво, ако се включи някой, който е свалил дори и 1 кг. трайно след детокса.

В известен смисъл нещата стоят така, както ги описваш. Но само в известен смисъл.
Нека обясня по-подробно. По вътрешната стена на червата има едни власинки, с помощта на които храната се обсорбира. Когато те са затлачени,изглеждат като четка за коса,която е задръстена от косми. Ама много задръстена. Повърхността на власинките,която може да абсорбира храната намалява и оттам се получава неправилното й усвояване. Това е нарушения метаболизъм. С детоксикациите изчистваме тези наслагвания по власинките и позволяваме на организма да започне да си работи нормално и да усвоява правилно това,с което го храним. В този смисъл ефекта на отслабване няма как да се постигне с 1 или 2 детоксикации,а става във времето.Затова казваме,че тук не говорим за диета и детоксикациите влияят косвено,а не пряко върху теглото. Макар,че лично аз,а и много други момичета задържаме свалените кг от детокса или поне част от тях-това са тези наслагвания и излишни течности,които по различни причини организма понякога задържа,без дори да усещаме това. Между другото,доказано е,че човек може да задържа до 7 кг токсини в организма си. ShockedА ако ги надвиши какво става? Сещайте се сами!

# 706
  • София
,доказано е,че човек може да задържа до 7 кг токсини в организма си. ShockedА ако ги надвиши какво става?
Това беше интересно, благодаря за споделеното!  Hug

# 707
  • Варна Моретооо...
Привет от мен. Отчитам много успешен режим,тридневния детокс който започнах от 17 до 19, захраних на 20. резултата е добър –3,100 гр.
 Hug за всички които и този път успяха.
 Peace на захранващите се днес успех.
DETOXMAMA thumbsup

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:57 от orhidee

# 708
Момичета, радвам се много на резултатите ви. За съжаление аз пропускам. Бременността ми се отразява зле, непрекъснато гадене и повръщане и не мога да доближа цитрус. Надявам се скоро да се оправя и да мога да се включа. Успех на всички!

# 709
  • в малка спретната къщурка
Привет,Детокс мамчета.Честит празник !
Не смеех да се включа да пиша,че незнаех дали ще удържа.Сега мога да се похваля:
Три дни изкарах на грейпфрути и яйчен белтък,спазвах правилата от 1-ва страница,но незнам колко вярно и точно съм ги разбрала.
Днес закусих с киви,а на обяд картофи салата.Пропуснах овесените ядки,защото пропуснах да си ги купя,а и не чувствах глад.За довечера ще хапна салата от моркови,червено зеле и червено цвекло,овкусена с чесън и зехтин и безсолно сиренце.
Имам килца за сваляне,но са тлъстини в коремната област и знам,че без физически упражнения няма да се разделя с тях.Основно започнах детокса,за да се освободя от натрупаните отрови и да помогна натялото си.
Имам и въпроси към "старшите" в детокса,но сега се сещам за тези само:

calcarea carbonica,само по време на детокса ли се приема или се продължава?
Водата,която пием,има ли значение дали е минерална или чешмяна?
Желая лек и приятен ден.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 13:55 от FURIQ_65

# 710
Привет момичета!
Отчитам края на първия си детокс - успешно. Днес се захранвам, още не съм яла нищо обаче. Свалени 2800гр. Чувствам се страхотно. Даже сутринта ходих един час на пътека Simple Smile
Качих 13 кг. преди бремеността. После още 23 кг - та общо 36 кг. Като се замисля и ме обзема ужас. До сега (малкият е на годинка и 8м почти) съм свалила 30 кг. Остават наааай-упоритите 6-7 килограма, които боря от няколко месеца. Детоксът ми мина прекрасно. И съм твърдо решена да успея. Целта ми е да си ускоря метаболизма, защото иначе няма да стане. 30-те килограма ги свалих много постепено и без никакъв спорт - основно с 90-дневната и от време на време протеинови дни. Но сега се въртя в един омагьосан кръг и много ми се опъват тези пусти последни килограми. Ще дерзая, вече и със спорт.
С вас съм и на 16.02.

# 711
  • Плевен
Имам и въпроси към "старшите" в детокса,но сега се сещам за тези само:

calcarea carbonica,само по време на детокса ли се приема или се продължава? не само по време на детокса. Взимаш си една опаковка , употребяваш я и правиш малка почивка 7-10 дни и после може друга опаковка.
Водата,която пием,има ли значение дали е минерална или чешмяна? Ако имаш доверие на вашата чешмяна вода, може и чешмяна да бъде.

smyrfietka поздравления за упоритостта  Hug Надявам се скоро да се пребориш и с последните килограми.

# 712
И аз успях Laughing
Сега хапнах 5 маслини и 2 варени картофа ,за довечера съм приготвила червено цвекло ,броколи, моркови и ще си приготвя някаква салата към която сте сложа малко извара и чесън Peace
Не знам колко кг съм - , забравих да се претегля, но се чувствам СТРАХОТНО
 Hug

# 713
  • София
Здравейтеее  Hug

Браво за постигнатите резултати от всички   bouquet

Не смея да пиша, ..... от суеверие - при мен резултата е -2. 500 кг ...дано ги задържа и продължа в същия дух.

Успех на всички !!!

DETOXMAMA благодаря за включванията и подробните отговори   bouquet

# 714
  • под дъгата
DETOXMAMA или Мама Зори рядко се включва, ама винаги качествено Hug Новичките,които не я познават-вслушвайте се съветите и все едно слушате д-р Михайлов.
Бръм,на 1 стр. има таблица с резултатите-погледни я Wink Peace
Сега дойде ред да си кажа-аз детокс не правих този месец Confused Ще се местя да живея при приятеля си и нашите майки предложиха на пълнолуние да стане сбирката по приемане-предаване Laughing т.е. на пълно да ни върви Wink Та едната вечер у нас,другата у тях и...си останах непрочистена Mr. Green Нямаше как да стоя на сокче-и без това мърморят,че съм се свършила-ама не разбирата,че не отслабвам вече ooooh! Решила съм обаче да си направя един извънреден ден на някоя фазана луната-Зори,какво ще кажеш?Дали ще бива? Rolling Eyes
Поздравления на всички успели!  bouquet  bouquet  bouquet
Кюлче,къде си?Какво става с теб?

# 715
  • в малка спретната къщурка
Люсил,благодаря за отговора.
БубаЛина,Честито "Приемно-Предаване".
Ще слушаме,като сме се хванали на хорото,ще го играем.

# 716
  • под дъгата
Изрових нещо МНОГО ЦЕННО!
Цитат
mama ZORI написа:основни и най-важни препоръки за отслабване между детоксите( за да ви се разреди кашата в главата):
1. Калкарея карбоника 9 СН
2.пчелен прашец
3.вит.С 1-2 гр. дневно
4. чай 11
5.без закуска
6.добро съчетаване на храните
7.поне 2 л вода и чай на ден-желателно е водата да е топла( димяща,да излиза пара от нея,около 60-70 градуса)
8.ранна вечеря
9.мотивация
10.огромен инат

Ей това е мацки! Хайде,действайте!

# 717
DETOXMAMA или Мама Зори рядко се включва, ама винаги качествено Hug Новичките,които не я познават-вслушвайте се съветите и все едно слушате д-р Михайлов.
Бръм,на 1 стр. има таблица с резултатите-погледни я Wink Peace
Сега дойде ред да си кажа-аз детокс не правих този месец Confused Ще се местя да живея при приятеля си и нашите майки предложиха на пълнолуние да стане сбирката по приемане-предаване Laughing т.е. на пълно да ни върви Wink Та едната вечер у нас,другата у тях и...си останах непрочистена Mr. Green Нямаше как да стоя на сокче-и без това мърморят,че съм се свършила-ама не разбирата,че не отслабвам вече ooooh! Решила съм обаче да си направя един извънреден ден на някоя фазана луната-Зори,какво ще кажеш?Дали ще бива? Rolling Eyes
Поздравления на всички успели!  bouquet  bouquet  bouquet
Кюлче,къде си?Какво става с теб?
Става Бубе,що да не става?! Простено ти е,щом такива хубави неща ти се случват!

# 718
Изрових нещо МНОГО ЦЕННО!
Цитат
mama ZORI написа:основни и най-важни препоръки за отслабване между детоксите( за да ви се разреди кашата в главата):
1. Калкарея карбоника 9 СН
2.пчелен прашец
3.вит.С 1-2 гр. дневно
4. чай 11
5.без закуска
6.добро съчетаване на храните
7.поне 2 л вода и чай на ден-желателно е водата да е топла( димяща,да излиза пара от нея,около 60-70 градуса)
8.ранна вечеря
9.мотивация
10.огромен инат

Ей това е мацки! Хайде,действайте!

Добавете 2 грейпфрута на ден
и това:
БИЛКИ - листа от коприва - запарват се 10 минути в ½ л вряла вода и се прецежда.
Или корени от гръмотрън - варят се 10 минути ½ л вряла вода и се прецежда.
Или листа от салвия - варят се 3 минути ½ л вряла вода и чаят се прецежда.

Билките могат да се редуват. И трите ускоряват обмяната.
Дневната доза от избраната билка е 2 супени лъжици в 500 мл вода. Чаят се разпределя на 3 порции, взема се на гладно.

Чай МАТЕ Парагвайски чай - приема се по самочувствие, 1 или повече чаши дневно. Приготвя се като обикновен черен чай - 1 чаена лъжичка се запарва 3-5 мин в чаша вода.Този чай тонизира и потиска апетита.

# 719
  • София
детоксмама много ценни съвети, наистина.
Само да кажа , за кърмачките чая от салвия се пие за спиране на кърмата,ако не бъркам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт