От много време ме гложди тази тема, и все повече набирах, когато разговарям с близки и познати. И както има един лаф.."не че нещо амА", та и аз така....тааа...Не, че нещо лошо за педиатрите, ама що така???

Оказва се, че от голяма част майки чувам следното: " Ако бях слушала педито, до сега щях да съм приключила с кърменето." или " ами каза ми на 40-тия ден да му дам сок от ябълка. Фактът, че има толкова много теми за номинации с абсурдни изцепки показва, че работата е яко в батака.
Имам един единствен въпрос: ВСИЧКИ ТЕЗИ
ЛЕКАРИ (повечето - винаги има изключения) НЕ ЧЕТАТ ЛИ
, както се казва КЪДЕ СА РАСЛИ И ПАСЛИ???
Най-трагичното е, че в това число има и сравнително млади лекари, които имат компютърна грамотност, за да си набавят необходимото инфо. Тук влиза и моето педи.
Споделете мненията си. Аз съм изключително възмутена.
поздрави,
Та явно нашият случай е единичен...Но мен не ме дразнят толкова невежите педиатри, отколкото невежите майки, които се доверяват и се оставят изцяло да ги води педито, а не собственото им дете. Как така, ще вярваш повече на човек които вижда детето ти за 5 минути в месеца, от колкото на интуицията си, дето го гледаш нон стоп. Та не за всичко са ни виновни педиатрите. 
и педиатърката ми вика -оооо синът ти до 5 м ни6то освен мляко няма да яде,пък камо ли сок!Искам да подчертая ,4е оба4е не се справих с кърменето !.....въпреки това децата ми са здрави и се развиват нормално
Как да се кърми и ползите от кърменето са важни фактори за успешния старт на детето. И разбира се е хубаво да бъде поощрявано. За сокчетата- отново грешна практика. Сокче от 30-40 ден, то милото има например колики..., без думи, повече образованост!В кой век живеем?!