Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 31 889
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
А аз дори не я почнах, установих че съм позабравила какво се случва в последната книга- по-точно някои от по-второстепенните герои, та първо ще препрочета или цялата поредица, или поне последната книга, преди Танца
Сега чета Omen machine- продължението на Мечът на истината... не е кой знае какво, ама става за убиване на времето засега...на Ричард и Калан поне нямаше какво да им забравя толкова  Laughing

# 676
А аз дори не я почнах, установих че съм позабравила какво се случва в последната книга- по-точно някои от по-второстепенните герои, та първо ще препрочета или цялата поредица, или поне последната книга, преди Танца
Сега чета Omen machine- продължението на Мечът на истината... не е кой знае какво, ама става за убиване на времето засега...на Ричард и Калан поне нямаше какво да им забравя толкова  Laughing

А! Дори не знаех, че има продължение! Thinking Има ли я на бг? Наскоро прочетох нещо като продължение, "Законът на деветките", но бях разочарована. Действието се развива в нашия свят, но е свързано със света на Калан и Ричард.

# 677
  • Belgium
Роца, благодаря ти  Laughing

Хич и няма да я чета Omen Machine, едва избутах последната книга от "Мечът на истината" - голям зор видях.

Аз гледам activity bar-а на сайта на Брандън Сандерсън, но за съжаление за сега е само на 56% от пръвата версия на Memory of Light.

# 678
И аз си мислех днес за Сандерсън, да вземе да напише проклетата книга и да се приключи Колелото най- после  Sunglasses
Значи The omen machine е първата от триология новели за Ричард и Калан, не за меча на истината, продължение след сватбата на Кара
Не е супер интересна, но не е и от мъчителните последни книги от края на мечът на истината, няма я на български, защото излезе сега, през август
Законът на деветките не съм я чела, четох много лоши отзиви за нея, и понеже няма пряка връзка с останалите книги, реших че няма смисъл

# 679
четете ли вече "Сакатият бог"? фантастична е!

# 680
  • Майничка

Аз подкарах пак от първа книга. И срам не срам, водя си бележки кой какъв е и защо такъв е. Embarassed

# 681
води си - има нужда  Joy
в десетата се споменават герои, които са участвали в предишни томове за по страница в типичния маниер на Ериксън - без грам обяснение за какво става дума, а понякога и без имената на героите
има изненадващи обрати /кога ли не е имало/, но за мен най-неочаквано е обяснението или по-скоро истинската цел на това Икариум да бъде пазен

# 682
  • Майничка
Икариум, Икариум... няма го в конспекта! newsm78

# 683
Крадеца на живот
май в #4 се появява за първи път

# 684
  • София
Ти кога успя да я изгълташ, аз още не съм я поръчала. Я кажи само един спойлер, че ме гризе любопитство - любимият ми Калам появява ли се най-сетне newsm78

# 685
почти я прочетох, но я прехвърлих цялата по диагонал
появява се  Wink

# 686

Да ви кажа, че зарязах "Танц с дракони" след първите 50-80 страници (които четях от юли насам  ooooh!). Нещо ме разочарова, имам чувството, че е писана "на килограм".

Ужас  Confused почвам да се плаша от отзивите...

Признавам, че сума време дъвках Мечът на истината...държах си я на шкафчето, после я преместих на друг рафт, после пак й смених местото, и накрая я върнах...не е за мен. Сега съм се заела сериозно с Кинг.

# 687
  • Пазарджик/Лондон
На мен "Танцът" си ми хареса - до момента няма слаба книга от "Песента", но това си е мое мнение , разбира се Peace.Не така беше с "Колелото", но сега отново взе да става интересно там Flutter.
Почнах третият том на Малазана, ама първият съм го почти забравила, дали не трябваше да го препрочета newsm78.

# 688
Прочетох Мъглороден на Брандън Сандърсън. Автора определено ми стана един от любимите в жанра.

Трилогията много ми хареса - чете се лесно, върви гладко, много интересна и нестандартна магия, без 100 различни герои и 100 различни сюжетни линии, затворен, макар и малко тъжен край, с отговори на всички възникнали въпроси.

Препоръчвам я горещо.

# 689
Здравейте!Да ви питам-някой знае ли дали е излязла 4та книга от поредицата за Ерагон?

Общи условия

Активация на акаунт