Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 31 902
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
...затропал весело с пети,
додето стигна друм голям...

За тези, които не са я чели горещо препоръчвам "Господарят на светлината" от Роджър Зелазни.
Много остроумна,забавна и интересна.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 18:45 от eovin

# 706
...затропал весело с пети,
додето стигна друм голям...

За тези, които не са я чели горещо препоръчвам "Господарят на светлината" от Роджър Зелазни.
Много остроумна,забавна и интересна.

Любимата ми!!! Първия път я прочетох на доста малка възраст и не я разбрах много, но после  Hug

# 707
  • Русе
  Започнах  A Dance With Dragons. Трудничко, много широк речников диапазон, но е подредено и се следи лесно, дори за моя английски,който не е блестящ. Докато има нещо за четене от Песента или Тери Пратчет, не мога да хвана друго.

# 708
  • Русе
Момичета утре излиза на български четвъртата част на Мъглороден на Брандън Сандерсън.

http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=1440

# 709
  • София
Да напиша и тук, за който не следи другата тема
На 14.11 - Танц с дракони
http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=1442

# 710
  • София
ФантАstika 2010 - 2011

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=48928    Grinning

# 711
Здравейте! Имам молба към вас: бихте ли ми препоръчали книга за елфи, орки и т.н, койлкото и детинско да звучи.  Нещо подобно на Хобитът и Властелина. Благодаря!   bouquet

# 712
  • Разпиляна във въображението

# 713
  • В полите на Пирин планина
Нещо темата ни е замряла  Rolling Eyes
Чета поредицата "Мъглороден" на Брандън Сандерсън. Много ми харесва. Сега съм на 4-тата книжка, която излезе съвсем скоро и си я купих от Бард :

Тя е уж продължение на първите три, но историят се пренася 300 години напред с нови герои.
Много са свежи книжките. Препоръчвам.

# 714
  • София
Да, ама нямат тираж. Някой прочете ли вече "Танц с дракони", гледам, че е свършила в Бард и се чака допечатка

# 715
  • Русе
  В Русе я имаше тази неделя книгата. Но аз упорито се мъча с английския вариянт. Езикът не ми е такава грижа,колкото времето,които липсва.  Cry

# 716
  • Майничка
В неделя я имаше в Хеликон, даже май -10% с промоклип.

# 717
  • Ямбол
Днес смятам да започна "Радиото на Дарвин" - Грег Беър.
Ще ми бъде интересно да прочета ваши впечатления, ако някой я е чел.

# 718
  • Майничка
Лиляна, чела съм я, но биологията изобщо не ми е силна страна, та ми се стори излишно претрупана с термини.

# 719
  • Ямбол
gargamela, благодаря за отзива. Аз вече я дочитам и мога да кажа, че ми допадна. Да, има доста термини, но не са толкова много досаждащи, а и се връзват със сюжета. Май точно такава фантастика предпочитам аз. Като нищо е възможно да стигнем до подобна еволюция.

Общи условия

Активация на акаунт