Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 422
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
За цветна снимка знам че има едни глобули, поставят в дупето, които са обезболяващи . Незнам  как се казват , но предполагам че някой ще мине и ще ти каже как .
Аз се бях анестезирала сама с лексотан ,валериан , но шпа и един аулин  newsm78 Е оживях  Mr. Green

# 16
mierin спокойно, нали нямаш запушване на тръбите. Възпалението може да се излекува, а ти вече мислиш за инвитро...ехеее, още много път има дотам  Simple Smile. Не се притеснявай Simple Smile Аз също правих снимката в Тина Киркова. Ти при кой лекар си при Щерев?

# 17
  • София
За цветна снимка знам че има едни глобули, поставят в дупето, които са обезболяващи . Незнам  как се казват , но предполагам че някой ще мине и ще ти каже как .

Профенид или Тилкотил.

# 18
  • СОФИЯ
Да за сега никой не казва, че са ми запушени. Ма се притеснявам, оууууууууу  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе съм при д-р Коновалова. И ти ли в клиниката на  Щерев ?? Ако е да, при кой лекар ??

# 19
Да за сега никой не казва, че са ми запушени. Ма се притеснявам, оууууууууу  ooooh! ooooh! ooooh! Иначе съм при д-р Коновалова. И ти ли в клиниката на  Щерев ?? Ако е да, при кой лекар ??

И аз съм при Коновалова Hug вече 2-ра година Simple Smile

# 20
Бамба, спасителя в ръжта  Mr. Green

# 21
  • СОФИЯ
Loca щом си от 2 години при нея значи предполагам, че си доволна. Аз бях при Савова ма се преместих по обяснини за мен причини който не искам да споменавам. За сега от Коновалова имам само добри впечатления. Дано тя да е моята лекарка  Hug

# 22
Аз съм с много нисък праг на търпимост. Преди ЦС се скъсах от притеснения и цяла нощ не мигнах. После разбрах, че не си е струвало - док ми беше изписал три свещички Профенид (в дупето) и на самата снимка никак не ме боля (а се оказа, че едната ми тръба е запушена).

# 23
  • София
Здравейте и аз да се запша в темичката да ви следя, че в петък ми предстои хидротубация.Страх ме е, но като чета не е болка за умиране. Лекаря не ми каза да пия обезболяващо преди това, дали мога да взема нещо на своя глава?

# 24
дали мога да взема нещо на своя глава?
Peace Можеш, според мен, момичетата са писали:
За цветна снимка знам че има едни глобули, поставят в дупето, които са обезболяващи . Незнам  как се казват , но предполагам че някой ще мине и ще ти каже как .

Профенид или Тилкотил.
Аз взех аулин и спазмалгон. Добре е да вземеш някакъв спазмолитик, според мен. На мен на първата хидротубация тръбите ми направиха спазъм и пропуснаха със закъснение, не бях взела абсолютно нищо. На втората, 8 месеца по-късно, нямах никави проблеми, веднага пропуснаха, но пак си ме боля, въпреки двата аулина.

# 25
  • СОФИЯ
Аз лично не съм взимала нищо и доста болки изтърпях, но виж, че явно може да се вземат обезболяващи. Прочети надолу и ще видиш, че доста от дамите са вземали. Не е приятно поне според мен, но за добрата кауза ще трябва да търпим  Hug

# 26
Момичета,
Миналата седмица правих ЦС без никакви упойки, обезболяващи, свещички или нещо друго. Неприятно е да, но нямаше никаква болка. Бъдете смели, не е страшно и не боли. По- гадно беше докато си нагласяха инструментите, отколкото самата ЦС. Но нямаше НИКАКВА болка.  Hug Hug

# 27
Sparkle, така е само при положение, че тръбите са проходими .Ако не са - ще виеш от болка.
Това значи че твоите са си добре .
Честито !

# 28
Абе моите са двустранно проходими, ама пак вих от болка при хидротубациите Rolling Eyes Е не вих наистина, но беше ужас, въпреки, че втория път взех обезболяващи.

# 29

Sparkle, така е само при положение, че тръбите са проходими .
Това значи че твоите са си добре .
Честито !
Да, знам, пожелавам го на всички от все сърце  Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт