Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 429
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
mmmStelxen_m при всеки логично е различно и болката зависи  от много фактори .Дано при всички да е така както е било при теб. Peace .При теб може да е било всичко за минутка, но не при всеки е така всичко си е строго индивидуално.И затова всеки споделя за да може на тези момичета които им предстои ЦС да си имат предствата какво е откъм болка усещане и т.н.Аз ако ви кажа че незнам каква е болката при цикъл няма да ми повярвате а дори и като ми казваха докато бях бременна контракциите са като при цикъл  Rolling Eyes ......,ако раждах нормално сигурно щях да си родя в къщи и така и не разбрах

# 61
  • Русе
Момичета, предстой ми цветна снимка. Лекаря ми предложи да бъде с упойка. Но бях толкова претиснена, че не попитах каква е упойката и колко време трая самата процедура.

# 62
  • София
десетина минутки ще си някъде упоена не го мисли, би трябвало нищо да не усетиш  Rolling Eyes

# 63
Здравейте, утре ще ми правят тази процедура и малко ме е страх, но доколкото чета мненията ви за болката е различно при всеки човек. Интересувам се дали ще мога да отида на работа след процедурата, но това също е строго индивидуално за всеки човек, та силно се надявам да няма много болка и да е хубав резултата  Simple Smile
Веднага ли казват какъв е резултата?

# 64
ileto цялата процедура с обличането и събличането трае максимум 20мин. Незнам каква упойка ще ти слагат, защото аз съм била без, но ще е съвсем за кратко  Peace
неземната*   много е индивидуално и при всеки е различно  Peace  Никой не може да ти каже как ще е при теб за съжаление  Hug Резултатът ти го казват на момента  Peace Лично аз можех да се върна на работа веднага- нито ме болеше нито нищо, но за всеки случай си бях взела целия ден почивен.  И обикалях пеша с една приятелка цял следобяд без да имам някакви неразположения. Имам друга приятелка, която я боля много и след това и беше доста зле, в резултат на което мъжа и я прибра вкъщи да си лежи. Пожелавам ти резултата от снимката да е много хубав и да те боли минимално  Hug
лилка да пиша в темата з МД Варна  Blush

# 65
  • СОФИЯ
ileto аз също я правих без упойка, процедурата трае около 10-15 мин. Мен лично много ме боля, но както казаха момичетата при всеки е индивидуално. Но стискам ти палци newsm10

# 66
Неземната*аз не бях на работа след снимката, но пътувах от Варна до Бургас и болката беше докато траеше всичко и след това много много по слаба болка от това което беше по времето й.Зависи от вида ти на работа и в какво точно се състои тя но до час два предполагам че ще си ок.Лека безпроблемна и без болка снимка и чисти тръби. Peace на всички които им предстои.

# 67
Неземна, не се притеснявай, не е толкова страшно . И аз бях много наплашена, но всичко мина добре . Вярно усещането е неприятно, но се издържа, а трудно търпя на болка . Преди снимката пих 3 хапчета "Ибупром" и може би те ми помогнаха . В аптеката, от която ги купих ми обясниха, че са за отпускане на мускулите на матката . При мен всичко беше наред . След мен имаше едно момиченце на 20 г., което беше доста зле след ЦС . Дадох и от хапчетата и я отпуснаха .
Пожелавам ти всичко де е наред .

# 68
  • в сърцето на моето Слънце
Неземна, стискам палци всичко да е наред! Важен е резултатът. Боли, но повярвай ми страхът е в пъти по-голям от болката! Пак казвам, бързо минава и се търпи, не е нечовешка болка! Както са ти казали резулттите кзват веднага. Аз използвах свещички - Профенид. Така ми казаха в Малинов. Една вечерта преди снимката, една сутринта и една преди самата процедура, понеже моята снимка беше след обяд. Иначе като станах от масата имах леко неприятно усещане около половин час, но беше по-скоро във влагалището, от инструментите може би. А за целият следобед и един два пъти ме просви коремът, може би докато се разнасяше контрастът, но не беш енещо което би ми попречило да отида на работа. Още веднъж ти желая успех и хубав резултат утре!  Hug

# 69
благодаря ви, момичета  Hug
мина много добре, не ме болеше, усещах само напрежение и най-хубавото е, че резултата е добър  Grinning

# 70
  • в сърцето на моето Слънце
благодаря ви, момичета  Hug
мина много добре, не ме болеше, усещах само напрежение и най-хубавото е, че резултата е добър  Grinning
Hug Hug Hug Страхотно, стисках палци днес! Радвам се за резултата. Ама наистина не е толкова страшно колкото пише по форумите нали?  Peace

# 71
  • Варна
mmmStelxen_m,
според теб момичетата, които пишат, че за тях е било страшно измислят ли си?
Аз нямам опит с ЦС и хидротубация, но в момента събирам информация и вярвам на всички изказали се, за някои е минало леко (дай боже да са повече), но за някои не. Не може да обобщаваме.

# 72
Месечинке, стига си събирала. Колкото повече инфо, толкова повече си товариш психиката.
Не мисля че имаш проблемни тръби .Всичко ще е наред -ще видиш .

# 73
Месечинка виторога   така е абсолютно си права! Ти ако си се решила на тази стъпка и мислиш, че е необходимо просто си запиши час и отивай! Колкото и да четеш просто няма как да разбереш как ще е при теб, за съжаление! Пожелавам ти най- прекрасните резултати и минимална болка- както и на всички, на които им предстои  Hug  Аз също бях като теб- изчетох всичко по всички форуми и отидох с много смесени чувства- но като мина поне ти олеква, че е зад гърба ти и знаеш резултата  Hug Повярвай ми голям товар свалих от плещите си като мина  Hug
Виждам, че и ти си от Варна- насочила ли си се към някоя болница  Thinking

# 74
  • Варна
Да, към Александров в АГ, но съм още в съвсем начален етап на планиране на изследванията. Просто допускам, че рано или късно ще се наложи и това Rolling Eyes
Сигма, дано Praynig

Общи условия

Активация на акаунт