След тази дата човекът ще си плаща сам ЗО. Т.е. бил е в осигуряване до 12.10.2010.
Началната дата за периода, за който възниква задължението за внасяне на ЗО вноски в Декларация 7 коя ще бъде - 13.10.2010 или 01.11.2010?

Абе накратко-за прословутата Декларация7...Имах неплатени здравни осигуровки от 2007-2010год. с малки прекъсвания,скоро разбрах,че съм бременна и отидох до НАП да ми извадят справка за здравно-осигурителния статус...''учтивата'' служителка ми направи тази справка и ме прати да си плата осигуровките(забележете без да споменава за Декл.7)на въпроса ми веднага ли ще ми се възстановят здр. права тя поклаща блуждаещо глава.След като платих 510лв. се прибрах спокойно вкъщи,ноооо минаха 2дена и видях,че отново съм с прекъснати права-обадих се на посочения тел. на Нап и ми казаха да отида за да ми издадат бележка,с която мога да посетя веднага лекар.Днес обаче,като отидох до Нап друга служителка ми каза,че трябва да подам Декл.7...ако не съм го направила(
КАКВА ДЕКЛАРАЦИЯЯЯ????) и тя ми обясни,че е трябвало да я подам до края на юни и ако не съм спазила срока дължа глоба в размер на 500-1000лв. Естествено не подадох декларацията
Като започна работа и (не дай Боже) остана пак безработна пак ли трябва да подавам въпросната Декл.7??? Нищо не разбирам
моляяяяя дайте ми съвет да подавам ли сега тази Декл. ??? Препоръчани теми