25% намаление в Хиполенд

• 75 333
  • 556
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
При мен още няма потвърждение..... ще чакам до четвъртък вечерта и ако няма нищо ще си поръчам нещата от друг магазин и чиято поръчка пристигне първа на него ще платя.

# 241
При мен още няма потвърждение..... ще чакам до четвъртък вечерта и ако няма нищо ще си поръчам нещата от друг магазин и чиято поръчка пристигне първа на него ще платя.

И аз така. Peace

Отправих сутринта запитване по мейл ще ми се достави ли поръчката. Отговориха ми, че срокът бил 14 работни дни. Да, но аз това го знам - не бързам да получа играчката, а искам да знам ДАЛИ ще я получа просто...Отговор нямам на това... Tired

# 242
  • Пловдив

И аз така. Peace

Отправих сутринта запитване по мейл ще ми се достави ли поръчката. Отговориха ми, че срокът бил 14 работни дни. Да, но аз това го знам - не бързам да получа играчката, а искам да знам ДАЛИ ще я получа просто...Отговор нямам на това... Tired

И на мен това ми е проблема, не кога точно, а дали. И аз пратих запитване сутринта, защото се оказа, че хора подали поръчките си далеч след мен имат отговор, а аз все едно съм си поръчала междузвездна совалка ни вопъл ни стон по мята поръчка.  newsm78

# 243
  • Варна
Моята пък уж беше изпратена вчера и с експресна доставка, а днес я няма  newsm78 Дано наистина е моята, а не просто аз да съм получила мейла. В него няма и сума за плащане...

# 244
Много съм доволна от традицията 25% от Хиполенд, макар че тази година открих и 30-те процента в Комсед и напазарувах яко и от 2те места  Hug

# 245
  • В.Търново
Кога е била отстъпката на Комсед?

# 246
  • София
Миналият петък,събота и неделя. Този уикенд пак ще има отстъпка - 25 %.

# 247
  • В.Търново
Благодаря!

# 248
  • Варна
О, и този ли.... не трябваше да казвате  Mr. Green

# 249
Някой няма ли да излезе от този магазин и да каже какво всъщност означава "Магенто - Опции" на състояние на поръчката?

# 250
  • Разград
Аз имах потвърждение, още, в петък вечерта. Вчера получих мейл, че е изпратена и днес я взех. Много съм доволна, защото очаквах да дойде другия месец.  Peace

# 251
  • Пловдив
Някой няма ли да излезе от този магазин и да каже какво всъщност означава "Магенто - Опции" на състояние на поръчката?

Днес им се обадих и ми казаха, че това означавало, че се обработва. Общо взето нищо не разбрах от тях.

# 252
  • Варна
И аз се бях настроила за голямо чакане, но днес ми дойде поръчката Wink

# 253
  • Пловдив
а ви се похваля и аз след три имейла и един телефонен разговор днес на обяд, най-накрая преди малко ми се обадиха да ми кажат, че поръчката ми ще пристигне в петък. Има смяна на две-три неща цветово ваничката вместо бяло и зелено, ще е бяло и синьо, а единия спален комплект вместо синьо и бяло ще е зелено и бяло, но не е фатално. По-важното е че количката ми ще пристигне, сега остава само да чакам. Успех и на другите, които все още чакат отговор.

# 254
  • Sofia
Статусът на моята поръчка е "нова". Не ми е спешна, но се надявам да я обработят в някакъв момент (преди Коледа) и да си получа нещата, защото нямам никакво желание да обикалям по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт