Как тренирах - 14

• 29 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
За бой съм, тази седмица не съм тренирала, защото мъжът беше командировки и нямаше как да отида на тренировка сутринта от 8 и детето да бъде заведено на градина. От понеделник почвам пак.

# 136
  • софия
Здравейте всички,имам нужда от вашият съвет.Тези дни ми предстои купуване на бягаща пътека и е време да обърна малко внимание на тялото си.Молбата ми е ако някоя от вас разбира да ми каже какво трябва да гледам като я купувам.След това естественно ще имам нужда и от съвет как да си правя тренировките,но да стигна до там.Имате ли идея от кой магазин да си взема ,колко най-малко трябва да е мотора?Имам да отслабвам в зоната на дупето и краката ,за фитнес просто немога и да си мечтая с тези 3 деца и работно време всеки ден без почивен от 8 до 7 така че ще разчитам на вашата помощ Hug

# 137
Вчера: плуване и колело.
Днес: фитнес.

# 138
вчера:

goodmorning - все още това упражнение ми е тегаво като техника и съм с малко килца - 3х7/6/6х12,5
лежанката на Милко - 3х7х8
за бицепс с щанга - 3х8х17,5
повдигане на щанга за пръсци - 3х15х40

# 139
1. плуване 1,05 км
2. колоездене 43 км

# 140
Отново съм аз Simple Smile
На коя степен и колко време трябва да се кара велото за сваляне на килца ?!

# 141
  • В центъра на мръсотията
Искам да попитам: според вас на 41 късно ли е да тръгна на фитнес...  newsm78 Не съм особено спортна натура, преди да затворят Спарта ходех 2-3 пъти седмично на спининг и се чувствах много добре. От половин година се опитвам да си намеря подходящ спорт, ама тц... И тъй като съм ограничена във времето, и не мога да си намеря часово подходящи часове по спининг, си мислех за спайдърите в Лозенец - много са ми удобни... Ама като досега не съм ходила на фитнес... Thinking

# 142
Данитка- има 2 варианта: интервално- пример 1 мин бързо- 130 RPM/ 1мин бавно- 90 RPM може на най ниската степен на натоварване. Аз лично карам монотонно- 110 RPM, защото от интервалното много ми се напомпват краката. Много е относително, трябва да се прецени според мускулатурата. За мен интервалите са равни на спринтове, а аз съм бивша спринтьорка и краката ми веднага отговарят с растеж на спомена за спринтове.

Донесена от вихъра Simple Smile здравей, майка ми е 50г. от 6 год ходи на фитнес, а сега се запали и по пилатеса, редува ги. откакто тренира с тежести и мина дископатията и плексита, отслабна трайно с около 4кг, т.е. сега е 57, при ръст 167см, стегна мускулите на ръцете и раменете, и вътрешните бедра и дупето- най склонните да се отпускат мускули. Фитнеса е твоя спорт, защото никой не ти налага темпо на работа, няма скоци, натоварване на стави и тн, работиш върху проблемните зони. Фитнеса е твоя спорт, подходящ е за всяка възраст. Давай!

# 143
Искам да попитам: според вас на 41 късно ли е да тръгна на фитнес...  newsm78 Не съм особено спортна натура, преди да затворят Спарта ходех 2-3 пъти седмично на спининг и се чувствах много добре. От половин година се опитвам да си намеря подходящ спорт, ама тц... И тъй като съм ограничена във времето, и не мога да си намеря часово подходящи часове по спининг, си мислех за спайдърите в Лозенец - много са ми удобни... Ама като досега не съм ходила на фитнес... Thinking
Баш ми е приятно , Донесена, аз ходя в Лозенец и съм на 40 без 2 месеца.  bouquet

Резултатите за момента са повече от добри, предвид факта, че от години не съм спортувала.
Ходя 2 пъти седмично там, от 8, за да мога да стигна на работа. Ако искаш повече инфо, свирни на лични.

# 144
здравейте,

имам нужда от малко помощ. опитвам се да си намеря видео с хубава кардио аеробна тренировка между 30 и 45 минути. хубаво ще е да не включва музика, или поне музиката да е достатъчно ненатрапчива, за да чувам треньора. предпочитам на английски, макар че не е задължително - ритъма си е достатъчен. много е важно упражненията да не включват гири и други уреди, защото нямам. ако част от аеробиката е на земя, няма проблем. предпочитам торент с видео, защото не желая да съм зависима от нета. ако може, нека тренировката да не е за супер напреднали, в смисъл да не е ужасно сложна и трудна. предварително ви благодаря!

# 145
  • В центъра на мръсотията
Благодаря ви за отговорите!  Hug
Окуражихте ме... Тръгвам на фитнес.  Peace

# 146
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бягай.Никога не е късно стига да имаш желание.

# 147
  • София
здравейте,

имам нужда от малко помощ. опитвам се да си намеря видео с хубава кардио аеробна тренировка между 30 и 45 минути. хубаво ще е да не включва музика, или поне музиката да е достатъчно ненатрапчива, за да чувам треньора. предпочитам на английски, макар че не е задължително - ритъма си е достатъчен. много е важно упражненията да не включват гири и други уреди, защото нямам. ако част от аеробиката е на земя, няма проблем. предпочитам торент с видео, защото не желая да съм зависима от нета. ако може, нека тренировката да не е за супер напреднали, в смисъл да не е ужасно сложна и трудна. предварително ви благодаря!

Foreplay, тук май само аз съм фен на аеробиката, но за съжаление най-доброто видео до 40 минути, с което разполагам, е точно обратното на това, което искаш - има само музика и е за доста напреднали (затова няма и глас на инструктора, предполага се, че който го прави е насяно с основните положения в аеробиката) и е руско. За сметка на това е най-добрата домашна тренировка, която съм намерила в нета. 35 минути е и ако имаш интерес, ще ти го пратя. Иначе:

Мога да ти пратя Джейн Фонда, ако ми дадеш скайп на ЛС. Покрива твоите изисквания, но ако искаш трайни резултати, ще трябва след два-три месеца да минеш на по-интензивна аеробика, щото Фонда е малко умряла. Друг вариант е да потърсиш тук: http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544 само че може доста клипове да свалиш, докато си намериш точно каквото ти трябва. Има много голям избор. 

PS. На Фонда имам цяла колекция тренировки, включително много ниско интензивна. В общи линии добре инструктират, може да се оправи и човек, който не е правил аеробика при треньор в зала.

# 148
Flip, много ще ти бъда благодарна да ми пратиш джейн фонда и ще ти пратя скайп на лс. може да звучи несериозно, но аз не съм много пък спортна и с някаква по-лека тренировка ще ми е лесно и приятно.
  bouquet

# 149
Донесена от вихъра, никога не е късно за спорт  Peace

Събота:

Зимни кънки Mr. Green С половинката запалихме по празниците и дребното и сега и нея ще уча  Peace Само трябва да и купя кънки, че 24-25-ти номер се оказа дефицид   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт