Как тренирах - 14

• 30 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
вчера фитнес+колоездене
днес плуване+колоездене
утре фитнес+колоездене

# 151
Никой ли не тренира  newsm78
Поци, къде изчезна?
По темата: вчера плуване+колело
днес фитнес+съвсем малко колело
Събота и неделя ще почивам.

# 152
аз тренирам, ежедневно, 3 дена имам двуразово, другите по веднъж тренирам, ама то е все едно и също
днес- двуразово- гръб, задно рамо, корем, дупе и спининг

# 153
Аз съм болна Sad

Във вторник
отидох на тренировка, но нещо не ми беше добре, но меркът е голяма работа, не та не да тренирам, половинката се опита да ме убеди да го гледам сама и реших малко на машините да потренирам:

cable push pull - 3x6x25
Лег екстензии - 3х7х25
Сгъване от лег - 3х6х25
разгъване на дъмбел за трицепс - 3х6х6 - и ето тук се контузих Sad
Не знам какво стана, мускул ли ратегнах, обаче трицепса на лявата ми ръка ме заболя зверски и така до днес включително. Взех си гел за мазане и горе-долу облекчава, надявам се до другата седмица да ми е минала и да продължа с тренировките, пък и да съм се отървала от ужасния грип  Close

# 154
  • София

Тренирам ами, как Simple Smile Амам моите тренирвоки са все еднакви, та няма какво да им отчитам... Днес обаче отивам на Витоша с борда, довечера ще пиша колко пъти съм се пребила.

# 155
Флип, давай малко актови снимки с борда Peace
Старчи, оздравя ли  Hug
По темата: вчера фитнес+колоездене, днес плуване+колоездене. Утре: само колоездене.

# 156
  • София
Ей, вярно, че щях да се отчитам!

Ми напредвам, горе-долу по веднъж на спускане успявам да се разбия, ама засега нямам сериозни травми  Mr. Green Най-често фаловете стават при тръгване, егати, това чудо не ти дава и секунда за психическа подготовка - в един момент още се закопчаваш, и в следващия хвърчиш с 80 км/час надолу по склона  ooooh! Иначе е страхотен купон, от дете не съм се радвала така на зимата и на снега.

Не взимаме фотоапарат с нас, че ще го потрошим, но много ми се иска да се снимам на пистата. Тия дни ако ще се качваме с по-голяма компания, ще взема апарата, все ще се намери кой да го пази  Peace

Иначе тая седмица си правих аеробиката вкъщи, ама много вяло. Май мрачното време ме потиска и нямам много енергия, а и в работата ме изцедиха. Сега през уикенда ще си наваксам в залата, като гледам, няма да се пътува извън София в тоя студ  Simple Smile

Буболечка, къде караш колело сега?

# 157
Навън  Crazy
Сняг, студ, мъгла, киша не ме спират. Само понякога ако рязко спадне температурата, си давам един-два дни почивка за адаптация към по-студеното. На снега доста се пързаляше днес и вчера, но така уча и баланс и управление.
Гледам тук децата си правят сноубордове с дъски от скейтборд и газ по баира Simple Smile

# 158
Мами и не-мами, цопвам във темата и направо ви моля за помощ!  Praynig

Тъй като през живота си не съм влизала във фитнес и незнам, с кое да започна и на кои уреди да наблегна.... Също така и колко време да прекарам на всеки уред... Дали някой ще бъде така любезен да ме посъветва...

Ще посещавам едно фитнесче в хотел близо до дома ми, но там няма професионален инструктор(нали знаете малките хотели с малките фитнеси) и незнам от къде да започна и какво да правя. Ще се радвам на помощта ви!

Конкретно – не искам да отслабвам(или поне това не ми е самоцел), а да оформя някои проблемни зони.

Висока съм 165см
Тежа 58кг
Мерки
Бюст: 86
Талия: 75
Ханш: 97

Проблемните ми зони са паласките и натрупвания около ханша (като повечето жени за жалост). Това, което най-много искам да коригирам е обиколката на талията.

Ако е нужна още някаква информация – питайте!

Предварително благодаря!   bouquet

# 159
Това, което питаш, не може да се обясни в един постинг. Човешкото тяло е много индивидуално, трябва да се вземат под внимание, не само телосложението и това, което искаш, но и дали имаш някакви травми /болки- кръст, лакти, колене.../, операции, хронични заболявания- кръвно, диабет... ежедневието ти, наличност на уреди и тежести в залата, трябва да се научат правилните техники на изпълнение, дишане...
Хората си мислят, че фитнеса е проста работа- сядаш там и буташ нещо си и после- о, чудо, имам хубаво тяло, да ама не!
Направи няколко тренировки поне с колега, в друг фитнес и муразкажи, всичко, което ти написах по- горе. Не искам да си поредната с травма или поредната отказала се, "защото ефект няма", поради неправило подбрана програма, тежести и т.н.

# 160
Присъединявам се към Modifite. Можеш да се обърнеш към инструктор в зала, но пък като знам какви ги има понякога, не смея с пълно сърце да препоръчам този вариант. Все пак е едно начало и да ти покаже как се изпълняват упражнения с тежести.

# 161
Благодаря Ви!

Май наистина ще е по-добре да отида в някоя зала с инструктори първите няколко пъти, а след това да се преxвърля в другата!  Thinking Ще ви пиша как е минало о какво са ме посъветвали.
А ако все пак някой има още съвети към мен - приемам!  Grinning

# 162
# 163
И днес колоездене  Grinning

# 164
Аз от утре отново тръгвам при Мария, след предболестни и болестни състояния. Ще споделям кое как вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт