Как тренирах - 14

• 30 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
аз искам малко да ми помогнете.искам да си доразвия горната част на тялото и най-вече гърба,обаче не мога да се набирам,нямам сила Sad кажете как най-добре да си развия гърба и раменете?

# 166
Juju, за гръб прави гребане с дъмбели или ако има кой да ти покаже тяга. За набиранията да се подготвиш: лягаш на лежанката, и само краката ти се опират на нея и се набираш на лоста за лежанка 3 пъти до отказ. Гледай да работи гърбът, а не да разчиташ на бицепсите. Също така може да правиш опити на някой нисък лост за набиране и да правиш само бавно отпускането.
За рамене аз правя военни преси.
Ако харесваш скрипци, можеш да ги използваш също за гребане или дърпане.
По темата: днес бях на фитнес. 2 упражнения за крака и средна част, 1 упражнение за гръб, 1 за гърди, 1 за трицепс.

# 167
Буболечка,много ти благодаря за отговора Hug и друго искам да попитам,кардио правите ли?-пътеки,колела,аз преди бях голяма привърженичка на колелата,но вече не правя много,че започват да ме болят колената и стигнах до извода,че няма много ефект от тях.Предпочитам да тичам навън.

# 168
Аз правя доста, защото спортът ми е такъв. Колело, плуване и бягане по стъпала. Почти ежедневно имам кардио, доста често над 2 часа. Но ако целите само намаляване на мазнините, не препоръчвам толкова дълго. Най-добре 30-на мин на гладно. 10 минути загрявка, 10 мин спринтове и 10 мин отпускане пак бавничко. Дългото кардио е за издържливост и ако нямате за цел да бягате на маратон, е безсмислено.

# 169
# 170
аз искам малко да ми помогнете.искам да си доразвия горната част на тялото и най-вече гърба,обаче не мога да се набирам,нямам сила Sad кажете как най-добре да си развия гърба и раменете?
Дърпай скрипец, ренегадско гребане... има доста упражнения, но тези са ми най-любими.

П.С. аз съм 10 дена със зверски грип и не съм тренирала Cry , но пък направих яки плочки от кашлицата Wink

# 171
И аз не бях тренирала от 2 седмици и повече, но от вчера се включих. Нищо необичайно, гууд морнинг, напади с пудовка (8 кг, ходещи напади) скрипец, странични планкове 3 серии по 30 сек.

Аааа, и плие с 22 кг пудовка, това ми разказ аиграта направо.

# 172
  • София
И пак побут! Не съм от редовно отчитащите се (щото моите тренировки са все еднакви), ама хич не обичам, като замре темичката  Hug Поци, къде си, липсваш! Жоз, как върви фитнесът? Буболечка, да се похвалиш с някой интересен велопреход?

Хвалба: през март с МВ отиваме в Германия за HP Winter Games! Дано да има сняг и по възможност никакви контузии. Почти съм готова да обещая снимки, но ще се въздържа, защото за последно обещах на 100 % снимки от морската ни обиколка на една приятелка, и по тоя случай ми свиха фотоапарата във Варна  Mr. Green Така че, ако се завърна с оцеляло апаратче, ще постна да гледате...

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 13:50 от Flip

# 173
Хелоу, спортисти!  Hug

Аз вчера най-накрая се включих в тренировките с половинката, че 2 седмици грип, направо ме съсипа  Close

cable push pull - 3x7x20
лежанката на Милко - 3х7х8
напади - 3х7х32,5
коремни преси от вис на шведската стена - 3х12

Много добре се почувствах, така ми лиспваше спорта  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 09:16 от Stra4iatela

# 174
  • София
Страчи  Hug И мен не ме подмина грипът, за късмет само 3 дни бях зле - втория ден направих една домашна тренировка, ама много яка, плувнах в пот, станах червена като домат и май помогна (имайки предвид, че НИКАКВИ лекарства не взимам) - на другия ден бях много по-добре  Peace Спортът за всичко помага, незаменим е!

# 175
Започнах да тренирам силово гърба, раменете и ръцете, да видим какво ще стане- набирания, бутане на щанга над главата и тн... ей така най- малкото за разнообразие, че ми писна все по 15 бройки да правя, то мускули едва ли ще направя кой знае какви, ясно е, поне за психически комфорт от нещо ново  Grinning 
Мисля че НАПАДИ се пише с А, защото името на упражнението идва от- падам напред- на пад, напад, де да знам

# 176
И пак побут! Не съм от редовно отчитащите се (щото моите тренировки са все еднакви), ама хич не обичам, като замре темичката  Hug Поци, къде си, липсваш! Жоз, как върви фитнесът? Буболечка, да се похвалиш с някой интересен велопреход?

Хвалба: през март с МВ отиваме в Германия за HP Winter Games! Дано да има сняг и по възможност никакви контузии. Почти съм готова да обещая снимки, но ще се въздържа, защото за последно обещах на 100 % снимки от морската ни обиколка на една приятелка, и по тоя случай ми свиха фотоапарата във Варна  Mr. Green Така че, ако се завърна с оцеляло апаратче, ще постна да гледате...
Хей ме бре, тук съм. Добре вървя, при Мария е затишие, наордът болен, сама съм тия дни. Laughing

Ръката, дясната, се оправи, почвам да вдигам тежестта на скрипец постепенно, пудовка 24 кг. плиета, напади с 10 кг. ходещи, и така.

Дръпнала съм пак до добрите ми килограми, след като 2 седмици не тренирах и залитах по въглени. Доволна съм, ако и да ми се ветреят панталоните като корабни платна неска. Laughing

# 177
И на мен не ми остава време да се отчитам тук, ама нещо много дневници и статистики взех да водя на 1000 места  Laughing
Направо за седмицата:
понед. пълна почивка
вт. фитнес и колоездене
сряда плуване и колоездене
четв. фитнес и колоездене
петък само плуване
събота и неделя: колоездене предвиждам двата дни

# 178
Вчера цял ден валя, но днес се накарах едно хобаво.
Черпя всички трениращи с едно мотивиращо клипче   bouquet

# 179
Поци,искам съвет,по-точно доста съвети искам.Та днес във фитнеса видях една мацка,която се набира на лост,якичка си беше,искам и аз да се набирам Sad ама не мога слабичка съм нагоре Sad
и други проблеми имам с краката,корема,седалищните мускули.За краката клякам с лост,правя задна част бедро,както и на уредите за вътрешната и външната част.Искам подчертан и слаб мускул,би ли ме посъветвал какво още да правя и как.С корема пак имам проблеми,правя коремни преси обаче имам чувството,че не натоварвам само корема и не са толкова чисти коремните преси,кажи ми какви коремни да правя и как.
Ако искаш пиши на лични,предварително рти благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт